Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
julyjuly spune:
andrushkandu, bravo pt. inscriere! iata ca mai exista si norocosi!
danaionela, nu intru in polemica cu nimeni, nu inteleg de ce te simti lezata, cand vorbele sunt aruncate in eter si nu vor avea nici un efect concret? dar repet, imi doresc ca toate inscrierile facute pe baza de fals in acte/declaratii sa fie anulate, asta ar fi insemna aplicarea justa a legii. iar copiii cu nevoi speciale, oricare ar fi ele, si ei au un domiciliu undeva, de ce nu s-ar inscrie si ei cu prioritate la scolile de circumscriptie ? ca doar prin aceste portite speciale se ajunge la abuzuri.
daca pana la faza 3 se schimba adresa de domiciliu, scoala de la noua adresa e obligata sa preia cererea in faza 3, sau se asteapta faza 4 pe motiv ca nu am fost recenzati in februarie la adresa cea noua?
Androix spune:
La mine practic nu exista risc, atat de proasta si de evitata e scoala la care sunt arondata! Din 100 de locuri au inscris 27 de copii in faza I si 3 in faza II. Raman 70 de locuri. Sa fie sanatosi, o sa ma vedeti pe la televizor "o doamna refuza sa-si inscrie copilul la scoala de care apartine!"
Eu nu cred ca cei care si-au facut viza de flotant sunt sariti de pe fix. Ca as fi facut si eu daca era asa. Eu n-am avut tupeu sa fac asta, ce s-o mai dau de gard? Am doua persoane, (apropiate!!!), in circumscriptia scolii unde as fi putut sa fac viza. Dar adevarul este ca nu am avut tupeul necesar, asta e, sunt dinozaur, si nici nu m-am gandit ca se vor duce masiv cu vize de flotant. Nu jignesc pe nimeni, dar asta e adevarul. Au facut un calendar de inscrieri, au facut criterii de selectie, mai drepte sau mai strambe, dar ca de obicei au avut scapari majore.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
usorlili spune:
Eu am sunat azi la TelVerde si am intrebat
- care-i atmosfera pe la Minister?
- Sunt mandri de cum au decurs inscrierile?
- Considera ministrul (ma rog, ex-ministrul) ca am intrat si noi in randul Europei, incepand cu inscrierile de anul acesta?
Androix spune:
Si pe urma ce-ai facut ai inchis???
Ce ti-au raspuns?
Androix Bijoux
grigutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui usorlili Eu am sunat azi la TelVerde si am intrebat - care-i atmosfera pe la Minister? - Sunt mandri de cum au decurs inscrierile? - Considera ministrul (ma rog, ex-ministrul) ca am intrat si noi in randul Europei, incepand cu inscrierile de anul acesta? Parerea mea |
si au ramas fara replica?
grigutza spune:
citat din mesajul lui julyjuly daca pana la faza 3 se schimba adresa de domiciliu, scoala de la noua adresa e obligata sa preia cererea in faza 3, sau se asteapta faza 4 pe motiv ca nu am fost recenzati in februarie la adresa cea noua? july, mami de Alex (12.11.2004) si Costin Teodor (16.11.2010) |
July sa ii intrebi pe cei de la TelVerde acest lucru, pentru ca eu am tot intrebat de importanta recensamantului inainte de inceperea inscrierilor si am primit raspunsuri diferite poate intre timp le e si lor mai clar ce au de facut.
MadalinaM spune:
Androix, si ce faci?
La scoala de care apartineti nu vrei, la scolile unde ai fi vrut nu mai sunt locuri, ce faci?
Vorbesc serios!Nu am chef de mistouri.
usorlili spune:
E.... au zis ca intrebarea este retorica si ei pot sa-mi raspunda doar la intrebari punctuale.
Realitataea este ca Tel Verde a fost pentru mine important. M-am enervat la telefon, m-am ratoit, am sperat, am disperat (in toata periaoada asta a inscrierilor).
De fapt sunasem sa intreb cine-mi garanteaza ca dosarele acceptate in etapa a II au fost mai bune decat dosarul copilului meu (noi indeplineam 2 conditii specifice scolii si am fost respinsi). Mi-au raspuns ca "increderea pe care o puteti avea intr-o comisie scolara formata din oameni adulti ....". Am replicat: "daca-i vorba de incredere..."
grigutza spune:
citat din mesajul lui usorlili E.... au zis ca intrebarea este retorica si ei pot sa-mi raspunda doar la intrebari punctuale. Realitataea este ca Tel Verde a fost pentru mine important. M-am enervat la telefon, m-am ratoit, am sperat, am disperat (in toata periaoada asta a inscrierilor). De fapt sunasem sa intreb cine-mi garanteaza ca dosarele acceptate in etapa a II au fost mai bune decat dosarul copilului meu (noi indeplineam 2 conditii specifice scolii si am fost respinsi). Mi-au raspuns ca "increderea pe care o puteti avea intr-o comisie scolara formata din oameni adulti ....". Am replicat: "daca-i vorba de incredere..." Parerea mea |
E destul de frustrant sa ti se respinga dosarul, sa ai ceva dubii, dar sa nu poti verifica...ufff de nebunia asta m-am temut si am mers in prima etapa, dar uite ca tot mai sufar pe aici, alaturi de voi
Androix spune:
citat din mesajul lui MadalinaM Androix, si ce faci? La scoala de care apartineti nu vrei, la scolile unde ai fi vrut nu mai sunt locuri, ce faci? Vorbesc serios!Nu am chef de mistouri. |
Mai, dar ti se pare ca fac misto??? Si eu vorbesc foarte serios!
Androix Bijoux