Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
grigutza spune:
Am citit pe hotnews niste comentarii foarte interesante. Au ocupat locurile din etapa 2, copii cu handicap si monoparentali mult mai multi decat in realitate. Offf ...pai atunci ce sanse sa mai aiba un parinte care a respectat legea si in prima etapa nu si-a pus flotant, in a doua nu a scos certificat de handicap sau nu "s-a divortat" de forma, in a treia din nou nu isi pune flotant (ca sigur vor mai fi din acestia cu ultima strigare) si ajunge in etapa a patra cand daca la scoala dorita nu vor mai fi locuri toti vor ridica din umeri...asta e! s-au ocupat toate! Dar de catre cine si prin ce "metoda" nu mai da nimeni explicatii.
Lili, Androix, Roli sper sa aveti noroc sa mai prindeti un loc unde va doriti.
Androix spune:
Am gasit si eu articolul de care spui dar ma ia cu dureri de cap daca citesc comentariile. Concluzia finala e ca sistemul e de kkt si daca vrem sa nu ne afundam atunci ne adaptam. Mi s-a mai spus asta. Ma urasc pentru incapacitatea mea
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
julyjuly spune:
am fost ieri la directoarea scolii unde am fost respinsi in faza II si mi-a zis ca in faza III nu va accepta pe cei cu flotant facut acum. se pare ca ea a acceptat flotant facut pana la demararea inscrierilor in martie. mi-a recomandat sa raman pana la faza a IV-a caci voi gasi loc la scoala de circumscriptie chiar si in faza a IV-a in caz ca la ei nu mai raman locuri. dar eu nu mai am nervi sa astept. sunt prea mici sansele de succes, desi stiu tot de la dumneaei ca s-au retras deja 4 dosare din cei respinsi.
Citat: | ||
citat din mesajul lui grigutza
July sa ii intrebi pe cei de la TelVerde acest lucru, pentru ca eu am tot intrebat de importanta recensamantului inainte de inceperea inscrierilor si am primit raspunsuri diferite poate intre timp le e si lor mai clar ce au de facut. |
grigutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Am gasit si eu articolul de care spui dar ma ia cu dureri de cap daca citesc comentariile. Concluzia finala e ca sistemul e de kkt si daca vrem sa nu ne afundam atunci ne adaptam. Mi s-a mai spus asta. Ma urasc pentru incapacitatea mea www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Offtopic: Pe mine chiar m-a luat durerea de cap si o sila de tara asta...
usorlili spune:
Eu am sunat la Inspectorat azi (iar) si am intrebat (iar) cum este cu etapa a III-a, viza de flotatant si copii recenzati. Au spus ca incearca sa dea o circulara interna sa poata fi inscrisi doar copii recenzati. In cercul meu de cunostinte a reinceput nebunia cu vizele de flotant.
Am obosit si declar ca m-a invins sistemul. Speram ca se poate altfel.. Cred ca voi urca si eu pe val.
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui usorlili Eu am sunat la Inspectorat azi (iar) si am intrebat (iar) cum este cu etapa a III-a, viza de flotatant si copii recenzati. Au spus ca incearca sa dea o circulara interna sa poata fi inscrisi doar copii recenzati. In cercul meu de cunostinte a reinceput nebunia cu vizele de flotant. |
Da, si printre cunoscutii mei a reinceput moda flotantului... Nu as putea spune cum as fi reactionat daca as fi dorit la o anume scoala greu accesibila noua, dar in genere urasc inselatoriile, cred ca as fi avut nervii macinati...
matahut spune:
Macar or fi venit ceva banuti la bugetul de stat din vizele astea - poate folosesc bani pentru construirea sau reabilitarea scolilor? Care e taxa pentru o viza de flotant?
riloasa spune:
Eu cred ca pana la urma chiar voi fi norocoasa ca scapa copilul meu de toata nebunia asta. Pentru mine nu e nici o diferenta ca face pregatitoarea la gradinita.
Au aceeasi clasa, colegi, doarme, programul pana la ora 17. Doar se schimba Educatoarea in Invatatoare care este super draguta si foarte bine pregatita. Si la anul il transfer la stat in clasa 1. Eu cred ca in etapa a 4 toti vor avea sanse sa fie la ce scoala vor.
crangutalil spune:
Tot citesc topicul asta si nu inteleg ceva:copil respins la etapa a II-a pt ca nu locuieste in circumscriptie , dar la recensamant a spus clar ca se inscrie la aceasta scola..e recenzat?Unde?Ce facem acum?Asteptam etapa a-IV-a?Ca la cea de care apartine cu strada nu e de mers....Si in etapa a IV-a unde se fac inscrierile, tot la scoala unde a fost respins in etapa a-II-a?Are prioritate?