Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Mie azi la Tel Verde mi-au zis ca vor lua in calcul in etapa a III-a doar copii recenzati.

Numarul de elevi din circumscriptie inmatriculati la
alte unitati de invatamant (etapa a II-a). Numarul de elevi inmatriculati in etapa a II-a (clasa pregatitoare) 14

Eu din ce am subliniat inteleg ca au fost 14 locuri libere dupa etapa a I-a (ca exact 14 au fost), dar ca acesti copii deja s-au inscris la alte scoala in etapa a II-a.Voi ce intelegeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui usorlili

Mie azi la Tel Verde mi-au zis ca vor lua in calcul in etapa a III-a doar copii recenzati.

Numarul de elevi din circumscriptie inmatriculati la
alte unitati de invatamant (etapa a II-a). Numarul de elevi inmatriculati in etapa a II-a (clasa pregatitoare) 14

Eu din ce am subliniat inteleg ca au fost 14 locuri libere dupa etapa a I-a (ca exact 14 au fost), dar ca acesti copii deja s-au inscris la alte scoala in etapa a II-a.Voi ce intelegeti?

Parerea mea

Din nr de copii recenzati neinscrisi in etapa I la scoala de circumscriptie 14 s-au dus in etapa a II-a la alta scoala. Locurile libere dupa etapa a I-a nu au legatura cu nr de copii recenzati, tocmai fiindca au fost scoase la bataie in etapa a II-a pt copiii din alte circumscriptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

acest numar e atat de relativ acum incat nu stiu cata siguranta poate sa ofere. o scoala poate avea 15 locuri rezervate pentru etapa a III-a si sa apara ca s-au inscris la alte scoli 10. si tot asa de usor pot aparea 7 copii cu resedinta.
este usor sa fii indus in eroare si sa crezi ca ai sanse, iar apoi sa vezi ca ai pierdut timpul degeaba.
oricum, 4 martie e pana la ora 24 .
doamnelor, chiar aveti nervii tari! sunteti bune de poker .

apropo, daca se schimba doar modalitatea de inscriere (nu si faptul ca pregatitoarea se muta la scoala) era tot asa mare agitatie? sunt doar curioasa. eu astept de cativa ani sa se introduca acest sistem si la inscrierea in gradinite. macar as fi avut o sansa mica, mica la gradinita din circumscriptie ... zic eu.

Inca n-am priceput daca mesajul tau ne ia usor peste picior. O sa-l mai citesc cu nervii mai odihniti.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

matahut, nu e chiar asa. Pentru copiii recenzati s-au pastrat locurile pentru etapa 3, iar in etapa 2 au fost "scoase la bataie" doar locurile ramase libere dupa rezervari. Deci, daca sunt 14 copii recenzati inscrisi la alte scoli, atatea locuri libere ar trebui sa fie pentru etapa 4.
Sau cel putin eu asta inteleg

Mergi la inceput

Mercic Matahut. Si eu tot asa am inteles dar cred ca m-am exprimat gresit. Si tare ma aranjeaza raspunsul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

matahut, nu e chiar asa. Pentru copiii recenzati s-au pastrat locurile pentru etapa 3, iar in etapa 2 au fost "scoase la bataie" doar locurile ramase libere dupa rezervari. Deci, daca sunt 14 copii recenzati inscrisi la alte scoli, atatea locuri libere ar trebui sa fie pentru etapa 4.
Sau cel putin eu asta inteleg

Pai, si eu am spus la fel sau asa am crezut - deh, ora tarzie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

wow, vad ca s-a ocupat tot si la 179 si la 192, dar la 177 si 10 nu

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Pai Diana, cred ca este cam acelasi lucru ce ziceti voi. Nu de altceva dar ambele raspunsuri ma aranjeaza.

Uite:
-14 locuri ramase dupa etapa a I-a pentru etapa a III-a.
-16 copii respinsi in etapa a II-a (si noi printre ei).
-14 copii din circumscriptie inmatriculati la alte unitati de invatamant (etapa a II-a).

Daca am incredere in ce mi s-a zis de la inspectorat azi
1.ca nu vor lua in calcul decat copii recenzati, nu si pe cei cu mutatie recenta penreu cele 14 locuri si
2.ca cei 16 respinsi au prioritate
avem sanse mari sa intram (ca deja stiu ca doi copii din cei 16 nu merg mai departe in etapa a IV-a).

Eu deja simt ca-mi crapa capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

androix, nici pomeneala de luat peste picior. doar ca se pun atatea bete-n-roate la aceste inscrieri ce n-am vazut in alte ocazii. fiecare il considera pe cel de langa el un neom, pus pe fraude si pacaleli. toata lumea vede numai furtisaguri si nedreptati, toata lumea crede ca undeva a fost pacalita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Asa cum stiam, suntem pe lista de respinsi. Ramanem pentru etapa 4, pt directoarea mi-a aratat lista cu copiii recenzati, din care o parte nu mai vin in etapa 3 pt ca sunt inscrisi la alte scoli (avea si scoala fiecaruia)...o fi corecta lista, n-o fi, ea a zis ca orice-ar fi suplimenteaza locuri daca e cazul.
La fel ca Androix, si eu, e atat de proasta scoala de care apartin, ca nu ma duc sub nici o forma.

Mergi la inceput