Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
usorlili spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Clasa a Ix-a nu ramane de anul asta. Abia cei care sunt acum a V-a vor ramane si in clasa a IX-a in scoala atunci cand or ajunge acolo. |
Aha....Suuuper.... Chiar puteam sa jur ca de anul viitor ramane clasa a IX-a...
In legatura cu afisajul eu sunt cu degetul pe F5. Ar trebui sa afiseze situatia inscrierilor si pe site-ul inspectoratului.
usorlili spune:
Uauu. Am avut 200 de vizualizari la subiect in 2 ore. O citi si ministerul pe aici? Asa, sa ia pulsul societatii?
PS: Aici e coferinta lui Baba... Siteul mergea in urma cu 2 minute. Acum vad ca nu mai transmite. Dar il pun aici ca tot am dat copy/paste, poate merge mai tarziu. Nici eu nu am apucat sa vad/aud ceva.
http://www.privesc.eu/Arhiva/9809/Conferinta-de-presa-sustinuta-de-ministrul-educatiei--cercetarii--tineretului-si-sportului--Catalin-Baba---Hotararea-de-Guvern-privind-aprobarea-cifre
coracora1 spune:
Totusi, nu scria peste tot ca pe 4 aprilie se afiseaza pe ismb.edu.ro rezultatele etapei 2? Site-ul e in acelasi stadiu ca pana acum, adica neactualizat. Imi scapa mie ceva?
matahut spune:
citat din mesajul lui usorlili Uauu. Am avut 200 de vizualizari la subiect in 2 ore. O citi si ministerul pe aici? Asa, sa ia pulsul societatii? PS: Aici e coferinta lui Baba... Siteul mergea in urma cu 2 minute. Acum vad ca nu mai transmite. Dar il pun aici ca tot am dat copy/paste, poate merge mai tarziu. Nici eu nu am apucat sa vad/aud ceva. http://www.privesc.eu/Arhiva/9809/Conferinta-de-presa-sustinuta-de-ministrul-educatiei--cercetarii--tineretului-si-sportului--Catalin-Baba---Hotararea-de-Guvern-privind-aprobarea-cifre Parerea mea |
Sabotare, clar Nici acu nu merge linkul, desi celelalte inregistrari ale zilei vad ca se deschid.
Nicio veste nici pe siteul inspectoratului Bucuresti - la Cluj au afisat listele pe site inca de la pranz.
madyrizi spune:
mie mi se pare ca se pot deduce aceste date si din datele de pe site-ul ismb. daca s-au inscris in etapa I x copii si in etapa a II-a y copii, inseamna ca facand scaderea din total raman nr. de locuri ramase pentru etapa a III-a.
aceste locuri sunt rezervate pentru etapa a III-a.
imi scapa mie ceva?
mie nu mi se pare interesanta etapa a III-a pentru cei din afara circumscriptiei pana in momentul in care nu se incheie. de atunci incolo devine interesant .
Androix spune:
Da, ce asteapta toata lumea cu sufletul la gura este numarul copiilor care s-au inscris in alte scoli in etapa a II-a si prin urmare nu se vor intoarce la scoala de circumscriptie in etapa a III-a. E numarul minim cert de locuri care raman pentru etapa a IV-a. In functie de asta parintii care au ramas pe dinafara pana acum isi fac o idee despre incotro s-o apuce.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
madyrizi spune:
acest numar e atat de relativ acum incat nu stiu cata siguranta poate sa ofere. o scoala poate avea 15 locuri rezervate pentru etapa a III-a si sa apara ca s-au inscris la alte scoli 10. si tot asa de usor pot aparea 7 copii cu resedinta.
este usor sa fii indus in eroare si sa crezi ca ai sanse, iar apoi sa vezi ca ai pierdut timpul degeaba.
oricum, 4 martie e pana la ora 24 .
doamnelor, chiar aveti nervii tari! sunteti bune de poker .
apropo, daca se schimba doar modalitatea de inscriere (nu si faptul ca pregatitoarea se muta la scoala) era tot asa mare agitatie? sunt doar curioasa. eu astept de cativa ani sa se introduca acest sistem si la inscrierea in gradinite. macar as fi avut o sansa mica, mica la gradinita din circumscriptie ... zic eu.
usorlili spune:
Deci eu sunt in ceata.
Ma duc sa mai citesc o data.
PS: Iata si conferinta http://www.edu.ro/index.php/pressrel/16815
matahut spune:
citat din mesajul lui madyrizi acest numar e atat de relativ acum incat nu stiu cata siguranta poate sa ofere. o scoala poate avea 15 locuri rezervate pentru etapa a III-a si sa apara ca s-au inscris la alte scoli 10. si tot asa de usor pot aparea 7 copii cu resedinta. este usor sa fii indus in eroare si sa crezi ca ai sanse, iar apoi sa vezi ca ai pierdut timpul degeaba. |
Trist, dar adevarat. Si asta pentru ca au fost admise tacit fraudele, pentru ca nu s-au respectat niste reguli stricte. Sunt convinsa ca daca toti parintii ar fi jucat corect, ar fi fost mult mai multi copii inscrisi acolo unde si-au dorit parintii.