Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Nici baietelul meu n-a prins loc intre cele 6 alocate pt etapa II.
rAstazi am sunat la scoala sa vad cum ridic dosarul de la ei...ei bine nu trebuie sa-l ridic pentru ca aceste dosare vor fi trimise la minister pentru justificare
Iar daca vrei sa incerci iar in etapa IV faci alt dosar
Ma felicit ca m-am luminat, chiar si in al doisprezecelea ceas si m-am dus , i-am facut evaluarea psihosomatica si ...ramanem in gradinita (nu pt ca nu ar fi fost apt si mi s-a confirmat ceea ce auzisem , la aceste comisii s-a dat ceea ce a vrut parintele), asa ca am depus dosarul de reinscriere la gradinita si m-am calmat.Pana la anul cel putin, cand SPER ca se vor mai lumina.
Imi pare rau de copilasii care vor fi la pregatitoare in scoala anul acesta pentru ca vor fi generatia de sacrificiu, isi bat joc de noi, de copii, de profesori...dar nu intereseaza pe nimeni, iar noi ca si parinti, comentam pe la colturi ca nu ne convine, dar inghitim si acceptam fara sa facem NIMIC.
Succes in continuare celor care mai au nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eh, sa iti para bine deocamdata pentru voi si sa nu iti para rau pentru altii

Eu sunt curioasa cum va fi la inscrieri la anul, cand, dupa umilele mele calcule, bataia va fi chiar mai mare... Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

De ce sa fie mai mare? Va fi o singura generatie fata de doua cat sunt acum, hai nu doua, dar una jumate cel putin, daca pot spune asa.

Da, in mod normal ar trebui sa primeasca si cu vize facute acum, ca doar asa au permis si in faza I cu vize facute dupa recensamanat la care nu-i mai vad rostul. Regulile s-au schimbat in timpul jocului si la Goehte si e o practica uzuala cu toate circularele si hartiile trimise.
Si personal nu vad de ce s-a dorit atat impiedicarea inscrierii simultane, cel putin in faza a II-a sau a IV-a, cata vreme s-a investit intr-un sistem centralizat/computerizat/on line sau cum i-or fi spunand. Asta pentru ca mie mi-a redus sansele la minim. M-am dus si m-am inghesuit pe 10 locuri pentru ca aveam un criteriu specific cand as fi putut sa-mi incerc norocul pe 45 dar fara niciun criteriu. E o aberatie!

Cand incepe etapa a III-a?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

De ce sa fie mai mare? Va fi o singura generatie fata de doua cat sunt acum, hai nu doua, dar una jumate cel putin, daca pot spune asa.

Pai tocmai de-asta, ca jumatatea/sfertul/cat o fi lipsa din generatia asta se va bate impreuna cu generatia urmatoare pe locurile de o singura generatie
Dar, bineinteles, pot si sa ma insel...

Mergi la inceput

Pai se vor bate tot pe acelasi spatiu pe care se bat acum mai multi copii. Oricum o dam la anul vor fi mai putini decat anul asta. Si acelasi spatiu/numar de locuri. Chiar daca diferenta care acum raman in gradinita se adauga la anul, concurenta va fi aceeasi ca anul asta, dar nu mai mare. Macar parintii au un an la dispozitie sa-si faca vize de flotant si ce or mai gandi ca ii ajuta.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Eu zic ca vor fi mai multi per generatie. Ma rog, e parerea mea si, dupa cum am spus, pot sa ma insel.

Mergi la inceput

Pai tocmai, ca se vor face mai multe flotante pentru o scoala care daca ar avea mai mult spatiu ar face inca de anul asta mai multe clase... de-asta zic, cel putin pe scolile pe care e bataie anul asta, bataia va fi mai mare la anul. La celelalte nu prea are importanta
Whatever, ma opresc, fie cum zici tu!

Mergi la inceput

pfff, multumesc.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Vin si eu cu pareraea mea .

Spatiul de anul viitor va fi mai mic penutru ca ramnane si clasa a IX-a.

Mergi la inceput

Clasa a Ix-a nu ramane de anul asta. Abia cei care sunt acum a V-a vor ramane si in clasa a IX-a in scoala atunci cand or ajunge acolo.

Ia uitati ce am gasit eu prin docomentele afisate pe ismb: "Afisarea in toate unitatile de invatamant primar a numarului de copii care au fost repartizati la scoala de circumscriptie a numarului de copii care au fost inscrisi la alta scoala decat cea de circumscriptie si numarului de locuri ramase libere la clasa pregatitoare/clasa l la fiecare unitate de invatamant cu nivel primar" asta cica ar trebui afisata la unitatile de invatamant chiar azi 04.04.2012 asa cum scrie in planul de masuri al ISMB pentru pregatirea si organizarea bla bla bla. Tare, nu? Cine lucreaza la scoala stiti ceva de asta?

EDIT: La fel scrie si in calendarul inscrierii.

Androix Bijoux

Mergi la inceput