La Multi Ani Larisa! Fluturasi de 2011 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi chiar, felicitari pentru ceapa exact cum te-ai descris pe tine, asa si eu nu-mi placea aia, aia, la casa...cu gradina...dar acum parca, parca as vrea

alexina si eu voi pune poze, chiar acum fac un album sa pun cateva. si daca mi se strege fac altul

viss cred ca abia asteptati sa iesiti pe usa dupa atata stat in casa, mai ales bebeii se plicti repede, afara este altceva poate se mai si incalzeste putin, trece si vantul...ce bine ar fi


Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anda da, chiar, va jucati voi cu lopetelele deocamdata
dar eu zic ca pana la vara bebeii mai cresc si o sa se joace si ei, nu? la 1 an jumatate nu se joaca si ei cu lopetele?

mandreeac

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Alexina Rares papa ce papa si pana acum, dar ii mai dau si supa de rosii cu taitei de casa, noi oricum mancam tot pasat ca altfel vomita tot si de ce sa imi vomite. O sa invete el sa mestece pana la urma. In rest iaurtel, ca a treia masa si la masa de pranz tot felul de legume dovlecel, broccoli, ardei capia, rosii, carnita de vita sau curcan, ii mai dau si peste , gris cu lapte, nu mare lucru. CU putina sare, ca asa mi-a zis dna dr, ea de fapt mi-a zis fara sare, dar eu adaug 2-3 farame. Cam asta, ii mai dau sa guste si de la noi din una din alta, si din cate o prajitura de casa. Nu ii restrictionez nimic, dar totul cu limita.

Nasterea miracolului meu


Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna si de la noi,

La multi ani sarbatoritilor

Ati scris nu gluma..

Madutza recuperare usoara lui Cristi, off mititelul cat a indurat

Am ramas restanta cu un raspuns legat de periutele de dinti(nu mai stiu exact cui)..aici se gasesc si periute de la +6 luni..asa ca la noi nu au fost probleme..cauta sa iei una moale.


Mi-a adormit fata in brat..marti am avut vaccinul, si a intepat-o in ambele manute..a plans, iar ieri s-a simtit ff rau,; nici sa mearga nu putea...acum asteptam sa vedem ce reactie are de la unul peste 7 zile...mai avem la 15 luni si am scapat pana la scoala..

numai bine si sanatate la bolnaviori


Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
*********************
Fluturasul mic
*********************
Povestea Printesucai
*********************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ia 'sa va radeti putin'

Rugaciune pentru femei:
Doamne ma rog Tie,sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg barbatul,sa-l iubesc si sa-l iert,sa am rabdare la toanele lui fiindca, Doamne daca imi dai putere il bat de il omor.



Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)




ha ha
mai uns la suflet cu asta..am niste nervi pe el de mor
mi-o aduce pe soacra acum in weekend cand n-am nevoie de ea, a plecat exact cand s-au imbolnavit copilasii si m-a lasat singura, numai noi stim cat am alergat cu ei prin spitale si pe la cati doctori, trabuia sa-l caram si pe vlad de fiecare data la injectiile andrei in spital si l-am expus la toti copilasii bolnavi de pe acolo..saptamana asta cand aveam nevoie s-a dat bolnava..dar vine in weekend imi vine sa mor de nervi..sper sa fie desteapta si sa nu ne calce pragul ca o sa explodez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

alexina, noi papam lapte, fructe, ciorbita de pranz ( cu carnita si bors si de toate legumele), iaurt si la culcare iar lapte..mai roade covrigi, paine de casa, i-am dat strudele facute de mine cu branza si mere papa orice ii dau de fapt..
oul, pestele si ficatelul nu prea le agreaza, dar le mai primeste din cand in cand..cu mofturi..oul in schimb pt ca nu-l vrea cu piure il bat in ciorba de legume..deci ideea e ca la pranz vrea ciorba, fie ea cu carne, cu ou..
mori daca o vezi cum se uita in castronul cu mancare sa vada daca mai are si cum ia cu lingurita ei din el..mai nou are si ea o lingurita in mana si se serveste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am pus cateva poze sa vedem daca dispar

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-roxy- da, trecu iarna, si am dat de rubeolasi tot in casa am stationat, fir-ar ea de treaba. tocmai imi ridicasem moralul nitel iesind vreo 3 zile consecutiv..dar diseara ii scot nitel pe stradute, deja l-am anuntat pe laur ca sonia isi pune hamul dupa gat si plange ca n-o plimb, iar sergiu se tine de colantii mei, dc ma vede cu sonia mergand,se da cu capul de covor de oftica,el nu merge decat tinut de amndoua manutele, cu una e disperat, vine cutremurul din vrancea si-si pierde echilibrul si suflul existenteiditamai lunganul lu mami
-in unele articole scrie ca dupa aparitia bubelor, rubeola e contagioasa, 3 -5 zile, in altele 7 zile, in altele 9 zile, noi azi suntem a 6-a zi, asa ca nu iesim in parc, dar pe stradute tot o duc ca o luam iar razna
- miki- dar ai o serie de ghinioane nu gluma. cand te citesc , tac malc, si nu ma mai vait in gandul meu de sedentarismul asta intre 4 peretipoate rasare el soarele si la voi, ca v-ati mancat portia cum s-ar zice
- madutza-rabdare mami, o sa vina si la voi zile mai usoare. stiu ca e greu dupa orice interventie, mai ales la copii.nici nu vreau sa ma gandesc ca vine luna mai- si pornim cu sergiu la drum.noi o sa avem tub de dren, pansamente..numai minunatii, dar cale intoarsa nu exista.asa ca putere si voua, si vindecare cat mai rapida si usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Mi-a dormit piticul de la 12.15 pana la 15.30, sunt tare incantata ca a ajuns si el sa doarma asa legat
Sper sa folosim lopatelele vara asta la mare, mamicile cu 2 bebei stiu mai bine daca la 1.5 ani se joaca in nisip cu ele, daca nu ma joc eu cu tati si bebe ia aminte.
Alexina, eu ii dau sa pape de pranz piureuri de diverse legume(cartof, morcov,broccoli, conopida, dovlecel,pastarnac,etc) plus carnita(vita/curcan/peste; pui doar daca am de casa, daca nu,nu).Abia astept sa inceapa sa pape neblenduit ca si eu am impresia ca s-a plictisit de piureurile astea, da mai astept ca am incercat sa-i dau pasat asa mai mare si a durat masa 50 minute in loc de 10 si in plus au iesit legumele la kk cam cum au intrat ca dimensiune,adica el nu mesteca,le inghitea asa

De ieri al meu nu mai deschide gura la lingurita decat daca ii dau si lui o lingura sa invarta in bol, ma mir ca el nu vrea sa puna mana pe mancare, tot i-am pus pe tavita bucatele de fructe,pufuleti, coaja de paine si nimic, duce la gura doar prostiile(telecomenzi, telefoane, etc).

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf miki..cum se strang la voi toate acum sunteti mai bine??? multumesc pt articol. foarte interesant si chiar asa gandesc si eu. de ce nu ii faci outul omleta cu branzica dulce si marar?? in tigaie de teflon fara ulei, eventual cu putin unt dar nu este obligatoriu necesar. este asa de buna poate ii placesi ei. ei mai fac asa in wk si pt noi si pt L si mai pun si ciuperci,parmezan, masline.

roxy, te astept cu maredrag!! chiar acum am papica in cuptor... superrr tare "rugaciunea" si eu am ras cu o pofta!!!

alexina, noua pe 9 apr ne ajunge pavajul si sper ca in aceea saptamana sa vina sa ni-l si puna. apoi tre sa mai ridicam nivelul cu ceva pamant (unde nu o sa fie pavaj) iar apoi ori voi planta eu gazon ori las iarba sa creasca. apoi voi planta floricele, braduti. am facut rost deceva piatra de stanca pt decor. apoi fac coltisorul copilasilor de joaca. alta distractie alti bani si apoi tre sa ne punem sita la geamuri/usi ca acusi apar tantarii
eu acum fac de papa pt toata familia: ficatei+cartofi+ceapa+usturoi+ardei kapia +rosii si ulei de masline la cuptor. la pranz a papat cirobica de pui facuta de ieri.



Mergi la inceput