La Multi Ani Larisa! Fluturasi de 2011 (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari dragelor

eu n-am mai reusit sa intru, a fost tot o nebunie saptamana asta..desi v-am citit de pe telefon si tare mi s-a strans sufletul la ce a povestit madutza de cristi..pupici la baietelul scump, sper deja sa fie mai bine ca mi-e groaza numai cand ma gandesc ce e pe sufletul lui
mai ca m-ai pus pe ganduri daca sa-i mai fac operatia sau nu..voi unde l-ati operat ? la ce spital ?
chiar azi am avut programar cu el la orl si se apre ca are niste secretii pe acolo care au facut dopuri si ne-au chemat saptamana viitoare sa i le scoata, insa dr zice ca nu are otita si ca e recomandat sa-l operam dupa 5 ani ca sa aiba ansa de reusita mai mare..cica cu cat il operam mai devreme exista risc de recidiva sper sa fim noi cei norocosi si sa nu recidiveze ever..

ce sa va mai spun, am avut o saptamana horror..cand ai impresia ca mai rau nu se poate atunci te loveste sotul a zacut in weekend, nu suporta nici sa-l intrebi ceva, o gripa groaznica..vladul meu virusat de vineri de la gradi luni era deja mai bine, eu fericita ca-l trimit pana joi la gradi..si surpriza ca de marti am zacut toti, eu, vlad, doamna care ne ajuta...mai putin andra slava domnului fugi iar la controale cu ei, dimineata si seara injectii, asta mica nu mai avea vene pe nicaieri, o chinuiau cate o ora sa-i puna branula care a doua zi nu mai era buna vlad si el marait si urlacios ca-l dureau toate alea..eu cu frisoane, dureri de toate cele ca aveam impresia ca m-a batut cineva asa bucatica cu bucatica..andra mi-a facut si o candidoza de la antibiotic si era agitata si nu mai dormea pana mi-am dat seama ce are..doua nopti albe am petrecut cu ea pana am reusit sa o culc la loc in patutul ei vroia numai pe pieptul meu si nu ceda pana la 6-7 dimineata.. nu stiu daca adun vreo 10 ore de somn saptamana asta..
ma rog, azi e binisor, eu am fugit la servici iar doamna e acasa cu ei in premiera singura cu ei..
abia astept rezumatul diseara daca s-o fi descurcat cu zapacila al meu

partea buna e ca am reusit sa turnam si noi beton in curte, nu ne mai namolim in noroi..
acum mai ramane sa-mi plantez si eu floricelele abia astept

ghinioanele se tin lant de noi in rest..parca am intrat intr-o gaura neagra..
sotul in sfarsit reusise sa-si faca masina, revizia si mai avea de schimbat parbrizul..zis si facut..a doua zi cand sa se duca sa o ridice de la frima respectiva cu parbrizul nou, a dat un camion cu spatele in parcarea alora si i-a spart tot spatele..acum circulam cu folie..asigurarea aluia e la o firma de doi bani si dureaza enorm de mult..la nici cateva zile, bineinteles ca i s-a spart si parbrizul cel nou de pe fata, e crapat tot..

mai aveam sa ma plang dar va las ca sunt la servici

va las totusi un articol care l-am primit si eu astazi pe mail poate va intereseaza mamici de baietei si paote de viitori baietei
http://www.pediatrucluj.ro/2012/03/28/fimoza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Eu am cumparat un set de lopatele pt nisip lui Alexandru si evident taica-su a facut misto de mine ca m-am cam grabit, dar i-am gasit utilitate: cand sta pe olita ii dau lopatelele si o basculanta si se joaca asa de frumos, tot indeasa pe ele in bascula

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Salut fetele...scriu si eu rapid ceva ca acum doarme matza si tre'sa ma duc sa pun de o ciorba (am un cheffff)....

Ailed_dota doarme singura?!

La medic tot nu ne-am inscris,de tuns nu ne-am tuns...este grele dom'ne la noi.Afara nu ne place pe jos(ii ies niste masele si probabil de asta este maraita),nici in carucior,nici cu hamul...doar in brate daca se poate.In ham daca o pun vrea sa o dau ca in leagan si se lasa moale in jos si nu merge...pana o legan...ehhhhaaaaaaaaaaaaaa schimbam noi foaia

fug sa dau drumu la ciorba si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor? nu v-a luat vantul?
am fost afara, am stat 3 ore si ne-a batut un vant....de fapt, cand batea, cand nu batea , in rest asa soare si frumos, dar nu foarte cald.
am papat si noi, ne-am cacacit putin si acum program de voie
bucataria ma striga ca trebuie spalata dar sa mai astepte. vorba lui bb_yasmi, nu ma controleaza nimeni. ce bine este sa stai singur fara socrii mai ales

ailed ma bucur ca tatal tau este deja acasa
esti mai bine azi, da? lasa treburile, cand nu poti sa faci nu faci si gata, nu te mai speti atata. ca doar nu se derama casa pe tine stiu ca nu-ti place sa le vezi asa, nici mie nu-mi place dar cand chiar nu am chef si nu am , nu le fac si gata.
ce comica ai fost...pai sa stii ca femeile cu verigheta sunt mult mai interesante

bb_yasmi azi noapte am visat ca am venit la tine la masa o fi vreun semn? trebuie sa vin?

mary dar tu ce ai avut de te-ai simtit asa? vezi sa nu te prinda vreo viroza ceva. sau poate este si vremea de vina, nu vezi ce schimbari...cand este prea cald, cand frig, cand bate vantul cand asa, cand invers...de ne da peste cap

mandreeac si noi suntem cu gandul la mare la concediu... vorbim zinic unde sa mergem daca afara sau in tara, desi in tara n-as vrea, dar este mai aprope, mai simplu afara este mai bine, lux, conditii...in fine, nu stim inca.
Anastasia face tot felul, exact cum a zis si bb_yasmi de Lucas ca tipa daca nu-i dain ceva sau ii iei din manuta, roade tot ce prinde, ieri mi-a sapat floarea din sufra si am certat-o, ea se certa cu mine, tipa la mine, unde n-are voie fix acolo se duce zici ca-mi face in ciuda, roade agendele, revistele, aduna scame, vorbeste cu ursuletii ei si asa dulce este face si ea un fel de 'ham' cand vede catelul, ar smotoci pisicile de pe afara si cand ma aude pe mine ca cant canta si ea 'iaa iaa iaa iaa'....si mai sunt atatea....ohooo
si noi trebuie sa cumparam lopatele, galetusa, piscina...abia asteptam

rhyna deci ai facut r.....l praf cum se zice adica n-ai facut nici o treaba din ce ti-ai propus

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Hello,hello fete dragi

eu inca nu am gasit varianta optima de organizare in casa cea noua si parca nu am timp de nimic

Pentru ca cea mai recenta discutie e cea cu albumele foto de pe picassa vreau sa zic ca si mie mi-a fost sters albumul Sincer vreau sa refuz sa cred ca cineva a facut asta intentionat, o avea vreouna dintre noi timp de chestii din astea de 2 lei? hmmm imi vine greu sa cred ca da.......

Nu stiu cum va fi pe viitor,daca vom folosi in continuare contul comun sau nu dar eu tot am sa pun poze sa vad ce se intampla. Mie imi pare destul de greu de urmarit pe mailul comun cine pune poze recente ca va f plin de mailuri si linkuri ....ne cam zapacim..parerea mea,

Mada- recuperare rapida lui cristinel,mititelul si lui Cata sa-i treaca cucuiele. Si eu m-am operat asa pe la 5 ani...pe VIU si recuperarea a fost super ca mancam inchetata:)) da-i la greu macar il mai imbunezi multa rabdare iti doresc
Miki- sanatate si voua,doamne ce-i la voi..una dupa alta,dar lasa ca vin si zile insorite siguuur,NU se poate altfel
stiu sentimentul cu masinile busite...cu 2 zile inainte sa ne mutam am facut eu accident cu masina sotului, nu am acordat prioritate in Magurele( eram f obosita) si l-am lovit pe unul care conduce o Dacie 1300 din 1981....masina la care nu se mai gasesc piese si i-am dat noi bani din buzunar sa o repare...acum masina noastra e in service si e gata vineri...macar atat!

fetele, am citit o gramada si am uitat tot,asa e cand nu esti la zi.
vreau s ao felicit pe Yasmi pt cepusoara ei cea noua si verde! bravo draga si la mai multe. si eu o astept pe mama sa punem impreuna.
apropo,ce faceti cu iarba in curte pana la urma? eu sunt suparata ca pana la urma rulourile sunt f scumpe momentan( primisem o oferta falsa) si nu stiu ce sa fac...mai astept un an sau aduc pamant si pun eu gazon?

ailed- ma bucur ca tatal tau a trecut cu bine peste operatie
strumph- ai ajuns acasa? cum fu la socrela?

mai spuneti va rog ce meniu mai au copii vostri ca am impresia ca ar trebui sa-i dau sa manance si alte chestii....

acum am pregatesc sa ies putin pe afara desi bate vantul ca la nebuni...sa vedem. la 5 ies copii de la gradi si mergem sa-i intampinam

va puuuuup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

am scris inca un mesaj si cand sa il trimit poc se inchide calculatorul de am crezut ca s-a luat curentul si cand colo mi l-a scos din priza Anastasia.

miki esti o mamica tare puternica deja mergi la servici cu toate problemele care le-ai avut si fara odihna. ce putin ai dormit. tie iti trebuie un concediu prelungit cu mult somn.
bine ca a scapat Andra de gripa, dar saracuta, au chinuit-o cu intepaturile.
cu Vlad, daca nu este asa urgenta operatia si dr te-a sfatuit sa astepti pana dupa 5 ani, atunci asculta-i sfatul. sau eventual, mai cere o parere, ca sa fi sigura ca este optiunea corecta, sa nu aiba nevoie de operatie mai repede.
cu masina intr-adevar, mare ghinion, sa mai dea si aia peste voi, abia ce-i schimbasei parbrizul. si daca zici ca si asigurarea este una de 2 lei...

strumphitza asteptam sa ajungi acasa sa vii la cafeluta si scris romane. si sa ne povestesti ce-ati mai facut

La multi ani, Larisa! sa cresti mare si sanatoasa, buburuza scumpa si sa umplii de bucurie sufletele parintilor

yvy ce faceti? cum va petreceti?

Mergi la inceput

ia 'sa va radeti putin'

Rugaciune pentru femei:
Doamne ma rog Tie,sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg barbatul,sa-l iubesc si sa-l iert,sa am rabdare la toanele lui fiindca, Doamne daca imi dai putere il bat de il omor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

roxy am reusit ceva..am pus carnea la fiert...Doamne ajuta....

Nu-l bate ma ...mai lasa-l si pe el...Ce facu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Alexina sa va fie de bine in noua casuta, ca nu am apucat sa iti spun, desi ma gandesc la tine, ca nu mai esti aici langa mine. Teea ce mai face? Ce frumos, acum o scoti imediat in curte. Super, super.

Roxy ce am mai ras, tare haioasa esti azi. Bravo pentru Anastasia , e fetita mare si desteapta.

Miki Doamne fereste prin cate ati trecut. Sa va dea Domnul putere sa treceti peste toate cu bine si sa va insanatositi grabnic.

tuturor

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Eu am cumparat un set de lopatele pt nisip lui Alexandru si evident taica-su a facut misto de mine ca m-am cam grabit, dar i-am gasit utilitate: cand sta pe olita ii dau lopatelele si o basculanta si se joaca asa de frumos, tot indeasa pe ele in bascula

fericita de Alexandru (11.04.2011)

F bine mami, lasa ca le folositi la mare. Si daca el nu le foloseste, va jucati voi doi cu el aratandu-i cum se folosesc. Eu una abia astept, mi-e dor sa ma joc.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput