La Multi Ani Larisa! Fluturasi de 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
cami_antonia spune:
rhynna mdaa
eu nu comentez faze de genul
da ti-am explicat
vom vedea cand vom avea copii mari
ca mici ... fiecare dintre ele sunt geloase una pe alta daca o tin pe una in brate etc
dar eu niciodata nu voi face astfel de comentarii
sau sa-mi jignesc copii educati si crescuti de mine
si apoi mai invatam si din greseli
ca asta e viata
eu nu as putea sa fac diferente
la cat de mult le iubesc
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Delia, am vorbit cu Gabi astazi si i-am spus ca ati tot intrebat de ea si uite ca a zis ca intra si a intrat.
Andreea, te pup cu mare drag mami frumoasa si pe Duda cel zambaret si dulce!
Strumpitz, piscotica etse minunata ca intotdeauna!Ce frumos erau asortati ea si tati la camasi si blugi si domnul Smith a slabit foarte vizibil acum cu postul, asa-i? Pup o piscotica dulce-dulce!
La multi ani Evelline si Luiza !!!
Fetelor nu am avut si nici nu am timp sa citesc ceva din urma, doar am frunzarit putin ultimile pagini. Acum iau o pauza scurta si apoi ma retrag sa-mi termin treburile ca apare sotul de la munca si plecam la cumparaturi. Curatenia multumesc Lui Dumnezeu am finalizat-o acum, mai am doar de schimbat lenjeriile noastre si a lui Duracel si sa spal perdelele. De bucatarit ma apuc imediat cum ajungem de la cumparaturi si pfffffffff cate am de facut singura-singurica. Tot este bine ca este sotul acasa maine si sta cu Duracell cat imi fac eu de lucru prin bucatarie.
Cam atat ca acum mi-am amintit ca am uitat sa spal oglinda d ela baie si ma asteapta saraca sa ii dau luciu. Trebuie sa se trezeasca si Eddy si iarasi incepe sa bata cu pumii in usa sa iesim afara...asta etse noul lui obicei, cand vrea afara incepe a face scandal si sa arunce cu diverse in usa sa plecam.
Va pup pe toate (mai putin pe rautacioasa care nu are loc de fundul meu si imi tot sterge albumele) si va doresc sa aveti parte de un week-end cat mai insorit si minunat!!!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhynna Fetele cu doi copii ...voi faceti diferenta sentimentala intre cei 2?Va intreb ptr.ca mama mea a facut toata viata diferenta intre mine si fratele meu...in defavoarea mea(na el a iesit ca in vis cu ochi albastri si alte cele ,eu is mai stearsa asa...),si soacra-mea la fel intre sot si fratele lui...(aceeasi poveste fratele sotuluii are ochi albastri si a fost ca si copil mai nazdravan)... La tati nu am observat acest lucru dar la mame ...cam la toate mamele prietenilor si la cele din familie... Ma intreb daca voi face vreo diferenta in caz ca voi face si al doilea copil...ptr ca mai bine ma lipsesc...Cel fata de care se face diferenta simte ,vede si sufera foarte tare.. Mami de fetita Sophie Elena(10.02.2011) |
nu-mi vine sa cred ce citesc..si mai ales sa tii cont de oki in preferinte
eu personal ii iubesc de mor pe amandoi..ce ma deranjeaza si pe mine si lucrez la capitolul asta e ca il certam pe vlad de 100 de ori mai mult decat pe andra in prezent, pt ca e mult mai nazdravan, iar la andra nu e nevoie..ma gandesc din punctul lui de vedere cum vede treaba, ca eu sa fiu in locul lui nu mi-ar conveni..tu faci aia, tu esti de vina iar sora'ta deloc incerc sa ma controlez si sa lucrez si cu sotul la capitolul asta..
mai greu e cu soacra care i se adreseaza andrei cu o voce numai lapte si miere si lui vlad cu un ton amenintator si dur ma doare pe mine sufletul nu alta..dar pana la urma e spre binele copilului si am sa i-o spun verde in fata..
oricum din propria experienta, parca tot timpul cel mai mare din frati e facut mai responsabil decat ceilalti din urma de catre parinti.. asta din experienta mea de copil..
dar poate ma lamuresc mamicile de mai multi copilasi sau care provin din familii mai numeroase
MaryM85 spune:
buna!!!!! Am vazut pozici superbe cu Sophia DOAMNE CAT IMI ESTE DE DRAGA e asa sipatica cum zambeste.Yasmi la noi e o vreme de cacao, acum e soare, peste 5 min ploua iar dupa iar soare .si dupa ninge. Am iesit si noi dupa o saptamana din casa si am facut cumparaturi si am dat comanda de tort pt Andasunt tare curioasa cum o sa iasa, ca nu aveau modele sa imi arate,alcool]dar mi-a explicat sper sa fie frumos ca de gustos e ca am mai mancat torturi de acolo si sunt de casa SI BUBEEEEEEE!Ryhna eu nu as face diferenta pai ce nu sunt toti ai tai? Mama a avut 5 si nu a facut diferenta, in schimb la sotul da el si un frate mai mic au fost tratati altfel decat pe ceilalti doi si e mai sensibil din cauza asta!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
rhynna spune:
miki1979 mare atentie ca vlad observa desi poate nu se exprima...eu tin minte multe din copilarie desi poate ai mei nu si-au dat seama ca eu inteleg...
Si da de obicei cel mai mare e facut responsabil pentru mai multe....
[Off Topic] Fiica-mea se uita sub fusta mea acum cand scriu...poate descopera America eu stiu?
Uite...de ex.are sotu'o vara care are 2 baieti la diferenta de vreo 3.5-4 ani intre ei...
Cand il avea numai pe primul il facuse pe saracutzu baiat dependent de ea...adica nu voia sa stea cu absolut nimeni in afara de ea...era foarte rasfatat de genul ala cu trantitul in fund in magazin daca nu i se facea pe voie...Si acum cand il are si pe al doilea daca se joaca copiii impreuna de ex.si se declanseaza o altercatie intre ei doi il face pe ala mai mare tampit ,si fel de fel de apelative din astea...Ei cam ce credeti voi ca mai intelege copilul ala si mai este in sufletul lui?Sa nu mai zic ca mie mi se pare ca a devenit timid...poate e doar o parere...
MaryM85 spune:
Despre soacra ce sa spun: eu cu soacra ma am bine nici nu merg si nici nu-m vine!" glumesc dar am vazut-o o singura data ca e in italia si e divortata de socru, ne-am intalnit doar la nunta si de atunci nu a mai fost pe acasa dar cred ca o sa ne intalnim acum ca vine de pasti.
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
MaryM85 spune:
LA MULTI ANI EVELINE!!!
GABI SA ITI ADUCA COPII NUMAI BUCURII SI FERICIRE!!!mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
mandreeac spune:
Rhynna un subiect f delicat ai deschis. Stii si acum adult fiind tot mai cred ca mama face unele diferente intre mine si sora mea, in defavoarea mea. Uneori ma supar, alteori nu ca pana la urma face pentru sora mea pe care o iubesc enorm si cu care ma inteleg extrem de bine.Nu stiu daca le face constient sau nu, dar acum tine de fiecare parinte si de om, de felul lui de a fi.Somleac, Simo voi mami cu mai multi copilasi lamuriti-ne.Imi aduc aminte ca Simo zicea ca ii iubeste pe toti 3 la fel de mult, dar Mati e sufletul ei.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MaryM85 Despre soacra ce sa spun: eu cu soacra ma am bine nici nu merg si nici nu-m vine!" glumesc dar am vazut-o o singura data ca e in italia si e divortata de socru, ne-am intalnit doar la nunta si de atunci nu a mai fost pe acasa dar cred ca o sa ne intalnim acum ca vine de pasti. mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011) |
Esti tare haioasa, mi-a placut expresia ta "nici nu merg si nici nu imi vine"
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Despre soacra, ne intelegem bine, ne vedem mai rarut ca stau mai departe, ma rog in sectorul 3, noi in 6,munceste mult, nu stie si nici nu vrea sa invete sa vina la noi(mai bine asa), vb o data pe saptamana la telefon si e super de ajuns. Ce e mult strica.
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela