La Multi Ani Larisa! Fluturasi de 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
mandreeac spune:
SA mai adaug ceva: eu am invatat din greselile mamei mele si stiu sigur ca daca voi mai avea un copil, nu le voi repeta ca unele sunt dureroase si stiu ce am simtit eu. Eu sunt aia mai mica, diferenta de aproape 3 ani intre noi.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
am venit de la dr, am fost sa-mi ridic rezultatul la Pap si sa mi-l si citeasca si este foarte bine
s-a mai incalzit afara, este chiar placut.
ryhnna chiar ca este de necrezut ce ai zis cu iubirea mamei pentru mai multi copii. dar se mai intampla si asa dupa cum vedem. nu stiu de ce se fac diferentele astea. doar ca fratele era mai frumos? cred si eu ca te-ai simtit aiurea mai ales cand erai mai mica. atunci cand esti copil simti altfel totul, acum nu cred te mai afecteaza asa, nu?
abia astept sa vad cum este cu 2 copii, cred ca o sa-i iubesc la fel de mult, o sa-i vad la fel de frumosi pe amandoi si o sa-mi fie la fel de dragi incat sa-i pap
irinuca drum bun, aveti grija de voi si sa va distrati si sa va simtiti bine la tara. ce fain...aer curat, verdeata, stat in aer liber. mi-e dor si mie de tara....
scrish nici eu nu vreau sa-i fac analize, mi-e mila s-o intepe. dar daca ne recomanda clar faceam ca doar nu ziceam ca nu
un p4entru Luca cel scump.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur ...... Andreea, te pup cu mare drag mami frumoasa si pe Duda cel zambaret si dulce! Eduard Andrei 02.04.2011 |
Duda?
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxy_s
Duda? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Buda voia sa scrie, dar mai mult ca sigur s-a grabit ca are multe de facut. FElicitari pentru rezultatul bun la pap. Tu esti sg la parinti?
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Roxy la voi s-a incalzit, la noi ploua de rupe si e asa intunecat si urat, nu imi place deloc, urasc vremea asta.
Noi il asteptam pe tati sa vina ca e la pizza cu aia de la munca si astept sa inceapa si Romanii au talent.In fiecare zi de marti pana vineri am la ce sa ma uit seara la tv, cate o emisiune.
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
MaryM85 spune:
Despre analize nu cred ca o sa le fac ca numai chin cu sangele ! Irinuca ce fain de tine ca te plimbi in fiecare sfarsit de sapt, distractie placuta la taierea motului!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
roxy_s spune:
mandreeac da, stiu ca Buda da, sunt singura la printi
cami
miki asa-i, poate Vlad intelege altceva...ca il certati mai mereu. dar asa este, el este mult mai nazdravan. Andra nu face nici o pozna sau face marunte. dar Vlad... chiar ca trebuie facut cumva.
mary si la noi a fost vremea cam asa azi. dimineata era asa urat, ploua, innorat, apoi s-a luminat si vad ca s-a mai si incalzit. asa placut era acum cand am venit ca as mai fi stat sa ma plimb am fost in plimbare pana la magazin si mi-am luat o napo si o praji Magura
MaryM85 spune:
ma duc sa fac baita la fata si mie si apoi ma bag la un film! noapte buna!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
roxy_s spune:
mandreeac si eu ma uit imi place Master Chef si Romanii au talent. daca nu mai rad cu sotul si ne mascarim si noi
merg sa fac dus si sa pregatesc buburuza de nani.
ailed_dota spune:
Am fost dupa potcoave de cai morti in traducere libera in lb romana: sacou si camasa alba! Am gasit o camasa in dungi... , iar sacou nope
scrish, inteleapta treaba cu analizele, dar eu n-am facut-o...si la 5 ani cand i-am luat sange pt ca am operat-o de polipi .. plangea si ii era frica de nu i-a curs sange...eu nu ii fac decat dac Doamne fereste tb!
Strumph, piscoata, tot piscoata!
Ally, spor mami!
rhynna, eu am fost singura la parinti, si asta pt ca mama a fost clar dezavantajata de bunica...am observat si eu cand am crescut.... eu una le iubesc pe amandoua fetele mele la fel de mult dar diferit... nu poti sa le iubesc identic pt ca sunt diferite...acum imi pare rau ca numai pot face inca unul...(din motive medicale)