La Multi Ani Larisa! Fluturasi de 2011 (141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris noi nu am facut si nici nu avem de gand. atata timp cat juniorul creste bine, frumos, papa din toate si nu imi da nici un semn de banuit pt ce sa le fac?

am facut o grazavie de paste astazi o combinatie noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
Am vazut si eu niste bebei frumosi:
- Sergiu si Sonia; am observat coafura noua a Soniei . Si imi place cum a povestit mamica lor despre ei.
- Anastasia: ce mare mi se pare! Parca s-a inaltat foarte mult, acum ca este bipeda

Azi fac bagaje. Plecam in noaptea asta, dupa ce o luam pe soacra de la aeroport. Ajunge pe la 12 noaptea. Tati a zis sa nu plecam noaptea, ca deranjam copilul din somn. Eii, pot sa ii deranjez si eu somnul intr-o seara, ca ea mi-l deranjeaza in fiecare seara
Sa nu ne dati disparute, ca o saptamana nu stiu daca mai trecem pe aici. Ne facem tarancute. Soacra mai are 1 saptamana de concediu si profitam de ea. Petrecerea de 1 an va fi sambata viitoare, acolo, la bunici, la un restaurant. Se strang cam 50 de persoane

Fetelor, care ati facut petrecerea la restaurant: copii au ales de pe tava la restaurant sau acasa? Eu as vrea acasa, inainte de restaurant, cu nasii, familia. La restaurant vor fi prea multi, muzica tare, agitatie si nu stiu daca Daria va fi incantata si vesela.

In meniul de astazi avem ficatel fiert in lapte si piure de cartofi. Mai avem si tocanita de cartofi de ieri. Acum imi dau seama ca ii dau cam multi cartofi

Este ora 16 si fata mea nu a mancat de pranz ca doarme! De vreo 2 ore si eu frec menta pe net in loc sa fac bagaje
Va pup
Weekend placut si cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

yasmi 10.200 si 78cm! si la noi e urata vremea, bate vantul si e asa intunecat de zici ca acum incepe ploaia

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

bravo Luca!! foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Scrish si multumim din suflet pentru toate sfaturile si explicatiile. un Lucuta frumos si cumintel.
Yasmi pfuuuuu, da cred ca e doar o perioada a varstei. Mi-a placut denumirea sportului.Multa putere sa treci peste perioada asta.

Pe ANtena 2 se vb despre convulsii febrile, pentru cine vrea sa se uite.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi da, asta e si parerea mea...dar doc a zis k asa cum si noi adultii tb sa ne facem analizele 1 data pe an (si multi sarim peste) asa e bine sa le faca si ei. plus k cica la primele analize vezi daca sunt purtatori sanatosi de anumite boli, nici nu mai stiu care si ca oricum e bine sa faci prima runda de analize generale cand copilul e sanatos, nu cand il internezi daca are vreo problema si are toate valorile din organism date peste cap...pe mine insa ma inspaimanta ideea ca o sa ii ia sange

irinuca noi il serbam pe luca maine la restaurant, o sa fim cam 20. o sa ii dau sa aleaga de pe tava acolo, eventual dupa ce taiem tortul sau inainte, vedem la fata loculuijavascript:insertsmilie('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Fetele cu doi copii ...voi faceti diferenta sentimentala intre cei 2?Va intreb ptr.ca mama mea a facut toata viata diferenta intre mine si fratele meu...in defavoarea mea(na el a iesit ca in vis cu ochi albastri si alte cele ,eu is mai stearsa asa...),si soacra-mea la fel intre sot si fratele lui...(aceeasi poveste fratele sotuluii are ochi albastri si a fost ca si copil mai nazdravan)...

La tati nu am observat acest lucru dar la mame ...cam la toate mamele prietenilor si la cele din familie...

Ma intreb daca voi face vreo diferenta in caz ca voi face si al doilea copil...ptr ca mai bine ma lipsesc...Cel fata de care se face diferenta simte ,vede si sufera foarte tare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Irinuca la noi Rares a ales la restaurant. Petrecere frumoasa sa aveti.

Scrish noua nu ne-a zis sa facem analize si nici nu as vrea sa ii fac, ca imi e mila de el sa il intepe. Analize am facut in octombrie anul trecut cand am fost internati ca trebuia sa le facem musai.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

rhynna doamne fereste cum sa faci diferente intre copii???
eu le iubesc pe ambele la fel
de fapt diferit dar e aceeasi dragoste
nu se poate exprima si intelege pana nu faci inca un bebe
ma tot intrebam si eu cum voi mai putea iubi inca un bebe
si crede-ma ca o iubesc si pe petra la fel de mult
ACU PROBLEMA E ALTA
ORICE PARINTE IA DECIZII
si orice copil vede aceste decizii prin prisma ochilor lui
si crede ca e in favoarea sau in defavoarea lui
eu abia acum cand am doi copii o inteleg PERFECT PE MAMA MEA
desi si eu am zis ca a facut diferente
si fratele meu zicea la fel
deci mama ia decizii de moment pe care DOAR O MAMA LE INTELEGE
SI NU TRE SA LE EXPLICE
dar ea iubeste la fel ambii sau toti copii
pai mama a avut in 5 frati
crezi ca bunica nu ii iubea la fel pe toti?
eu cred ca daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Hello,

N-am reusit sa intru pana acum ca nu a vrut strumful sa adoarma la amiaza nicicum, venise tanti la curatenie si o auzea si tot ciulea urechile asa ca dupa 3 sfert de ora m-am lasat pagubasa si l-am pus la joaca, la 3 si-a papat pranzul si de juma de ora doarme tun
Intreba cineva de peste, eu ii dau lui Alex de vreo luna si pana acum i-am dat doar file de cod cu piure de legume, o data/saptamana. Ii place mult si pestele, facut la aburi.
Vad iarasi randuri dedicate soacrelor si ma bufneste rasul, si mie mi drag tare de a mea pentru ca o aud rar si o vad si mai rar. Cand ne vedem suntem politicoase, ne pupam asa de complezenta dar nu rezonam deloc. Da pentru aia sa fie sanatoasa, ii sunt recunoscatoare ca l-a facut pe fiisu

Ma pun sa mai studiez pana doarme Alex ca maine iar am test doar ma apucai de invatat limbi exotice,olandeza.
Va mai citesc desi e greu ca sunteti cel mai harnic topic de pe forum in opinia mea

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

cami_antonia este posibil sa fie cum spui tu .... dar sunt chestii care nu pot fi explicate nici la varsta asta...adica lucruri pe care le face mama si eu una nu le inteleg....de ex. faptul ca tot timpul lauda realizarile fratelui meu,si isi arata mandria in privinta lui...in privinta mea nu...de sophie a cam fugit ..si stai sa vezi cand o avea frate'miu copii...nu cred ca va fugi de ei deloc ptr.ca tot timpul cauta sa-i faca pe plac...adica sa nu care cumva sa-l suparam si sa nu-i fim pe plac lui Dragos...

La soacra-mea la fel...cam acelasi lucru...il lauda pe cel mai mare tot timpul....si ceea ce face sotul meu niciodata nu e bine si trebuieste comenta...si nu-mi vin acuma in minte dar sunt o groaza de zis...

De mentionat ar fi ca eu sunt cea mai mare si la sot el e ala mai mic...deci diferenta nu tine de care e mai mare sau mai mic...La fina mea mama ei o prefera pe aia mai mare.

Mergi la inceput