Mamici si Gravidute Italia (110)
Raspunsuri - Pagina 14
nafi spune:
Heiii stati la taclale de mama focului si nu-mi spuneti si mie?!
Bine v-am regasit fetelor! Eu am mai intrat dar mereu pe fuga. acum insa ca am vazut ca v-ati pus pe treaba nu puteam sa nu ma alatur voua!
Noi suntem bine. Noutati importante nu sunt. Dupa vacanta la mare care a fost f frumoasa , Ricky (are 2 ani si 7 luni ptr fetele noi pe care le salut) a inceput asilo nido iar eu vreo luna , doua am trandavit , am fost 4 zile singura!! la Bucuresti unde m-am vazut cu prietenii, fostii colegi de servici, fostul sef, am bantuit prin mall Vitan , am fost la film, la restaurant , la dentist ( mi-am curatat si albit dintii caci aici ma costa dublu).
Ricky s-a distrat de minune singur cu tasu' dar dupa ce m-am intors s-a tot minunat vreo 3 zile ...din ora in ora imi zicea " mamma č tornata a casa" Bietul pui! o fi crezut ca dusa sunt si nu ma mai intorc!
De munca tot asa colaborari...4 zile la Fiera pentru compania de marmura din Franta cu care am lucrat si anul trecut..vreo 2 investigatii pentru agenzia de investigatii cu care mai colaborez ocazional. De vreo cateva saptamani insa m-am suparat si m-am apucat de treaba serios..am inceput sa recrutez persoane pentru a-mi forma propria echipa cu care sa lucrez ( stiti ca devenisem partener la o companie germana de network marketing cu multe produse de calitate super , produse pe care din martie le tot testez pe pielea mea si sunt f multumita plus ca tot condominio si mamele din parc cumpara produse de la mine).
De luni am programate vreo 30 de interviuri. Sper sa gasesc persoanele potrivite.
Trimit si revin.
nafi spune:
Tot la capitolul munca..saptamana viitoare am intalnire cu managerul de la firma aceea germana cu sediul la Milano care-mi facuse o oferta de munca in mai dar nu ne-am inteles caci ei voiau full time iar eu puteam sta maxim 6 ore ( ca na! 3 ore pe zi in tren dus intors Verona - Milano...mai mult de atat nu puteam sa stau in birou, ca pe urma ieseam din casa la 7 si ma intorceam la 9 seara! asta nu mai e viata! Bietul Riccardo uita si cum arat!).Acuma vrea sa ma vada din nou asa ca cine stie..s-o fi razgandit
Despre Riccardo ce sa va spun...e un simpatic..e bine dispus de cand se trezeste si pana se duce seara la culcare ..e pus pe poante tot timpul ( seamana cu masa' ) Vorbeste tot timpul, intreaba non stop " questo chi č? perché? " si tot asa...Ne face sa radem f mult , e o raza de soare
La capitolul cifre stam asa : 96 cm 17 kg . Deja nu mai pot sa-l duc in brate mai mult de 5 minute ca ma apuca durerile de sciatica! Apropos..Danangie imi pare tare rau de durerile de spate..sunt chinuitoare rau..sper sa gasesti un remediu cat de curand, nu renunta. mai vezi si alti medici.
Kemsy Ricky la asilo face bis mereu la mancare , cred ca s-au speriat maestrele . or fi crezand ca noi il tinem acasa fara mancare!
Adevarul e ca are o pofta de mancare de tauras si pentru ca i-am dat ceva ptr imunitate si unul dintre efecte este si ca ii creste pofta de mancare ( mai ales ca el deja era un mancau!). Dar dupa ce iarna trecuta mi-a facut otita de 3 ori la rand, plus muci, tuse , alergie la antibiotic ecc m-am pus pe preventie serios si in august si octombrie i-am facut cate o cura cu colostru bovin in concentratie 100% . e un produs super si nu spun asta ptr ca il iau de la firma ptr care lucrez dar ptr ca este chiar f bun. si sunt doar 2 companii in lume care il produc ( una in Australia si asta din Germania).
Asa ca la capitolul sanatate Ricky sta f bine. din septembrie pana acum nu a pierdut nici o zi de asilo
De Craciun o sa mergem la Rieti la socrii mei. De anul nou acasa caci marito e la munca.
Hai ca s-au intors baietii din parc. va pup si mai vorbim, ma bucur ca ne-am adunat din nou
kemsy spune:
Salutare!
danangie, de ce te-ai mai dus si la neurochirurgul asta, ai dubii cu operatia?
ilincas, si pentru mine a fost confuz faptul ca nu nasti cu dr care iti urmareste sarcina. Dar pana la urma a mers tootul bine la mine, ar fi fost incomod sa merg la spitalul unde lucra dr mea. Eu am recoltat celule stem printr-o banca privata, din Elvetia.
yoanag, nei guai???:)) Si ce costum va purta Giulia?
nafi, plina de energie ca de obicei Ma gandeam eu ca nu rateaza milanezii o profesionista ca tine Spor la interviuri si pupici veveritzului pofticios!
Eu astazi am bantuit printr-un centru comercial cu vara mea, venita in vizita iar maine seara iesim mai multe fete la un restaurant karaoke. Sper sa fie distractiv
Seara placuta!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laurenta spune:
Buna fetelor,,,,,,,
Noi am fost azi la pediatra,de fapt a fost tati,nea dat eferalgan si vaccini baterici....incercam si asa.
Fetelor sunt departe de voi ca v/as ciufuli cum va doreste inimoara.
Sunt frantaaa,am fost dupa program dupa cadouri,de fapt sa ne fc o idee,dar.......nu sunt incantata deloc,de nimic.
Ma simt obosita,nu stiu de/abia astept un pic de vacanta,din mai lucrez intr/una.
noapte buna ,sa visati frumos
elena.ax spune:
Oameni buni!
Am intrat sa va avertizez in legatura cu un user de pe acest forum care a batjocorit o romanca în Italia. A uitat de unde a plecat. Si nu este un caz singular, din nefericire.
Cauta bone pe care nu le plateste pentru-ca ca nu isi permite avand o situatie mai delicata.Am citit multe din postarile ei pe acest forum si minte cu nerusinare si imi dau seama ca am avut mare,dar mare noroc ca am scapat din casa ea teafara deoarece are o minte foarte bolnava.Minte fara nerusinare si te minte in fata de fapt toata viata ei este o minciuna si sa va dau si exemple pe care eu le-am descoperit aici.
In primul rand parintii ei nu au murit in accident de masin,nu este unicul copil si mai are totusi un frate,lucreaza ca badanda si se da drept coafeza,locuieste cu chirie si pretinde ca sta la tara intr-o casa cu gradina,avea un sot care o batea si era arestat la domiciliu asta pe la inceputul anului pt ca intre timp s-a intors la prima lui familie ca na,asa sunt arabi au mai multe neveste si din acel moment ea a ramas singura cu copilul si pentru al putea creste avea nevoie de un job si normal si de o bona,dar problema este cu ce va plati bona neavand bani??Si se gandi EA:"aduc o romanca saraca, imi bat joc de ea ca eu sunt mare doamna de Italia si apoi ii dau cu sutul in fund fara sa o platesc"gandit si facut.A gasit o naiva care a crezut in EA pana s-a prins cum sta treaba si o sa va povestesc cat pot pe scurt povestea Fetei naive
Fata naiva a crezut ca l a prins pe D-zeu de picior nu s-a gandit nici o clipa ca va merege la ceva rau,a imprumutat bani de drum si a plecat cat a putut de rapid ca na EA ceea care cauta bona era disperata in a veni cat mai repede si Fata naiva se temea sa nu se ocupe locul:)))))
Si normal nu s-a facut niciun un contract. Totul a fost la 'negru'. si pe încredere, naiva bineinteles. Mai ales ca a fost dus cu vorba. La o luna când trebuia sa îi dea banii, intervenise o problema, bineinteles 'zaharel', dar EA ceea care cauta bona se ruga de fata naiva sa n-o lase,ca luna viitoare împrumuta si îi banii totul la zi si chiar ceva in plus. Si cum era de banuit intre timp EA cea care cauta bona si-a dat arama pe fata incet,incet si cand a venit timpul sa o plateasca a dat-o afara din casa fara nici un ban. Oricum din ziua în care Fata naiva a scapat de acolo,si-a luat gândul de la bani si cel mai important este ca a scapat cu bine si nu a fost uitata acolo de D-zeu,dar a trecut printr-un cosmar care sigur au marcat-o pe viata.
De ceva timp si-a revenit si se afla la o familie, unde are grija de o fetita, tot de un an si sase luni. Familie de italieni, de data aceasta. Fetita s-a 'lipit' din prima zi de Fata naiva.I-au facut si actele. Ca atare,EA cea care cauta bona a lovit si o sa mai loveasca in omul cazut la pamant din cauza pentru-ca are o minte foarte bolnava.
.
Multumesc pentru rabdarea cu care m-ati citit, nu înainte sa mentionez ca nu cer nicio clementa din partea nimanui. Dumnezeu este mare si vede.
Si mai jos voi atasa un mesaj pentru EA cea care racoleaza bone
Pacat de copil, este frumos, dar tu-l îmbolnavesti. Degeaba încerci sa pui în spinarea altora ceea ce el sufera, pentru ca înca de atunci, multe chestii si fapte s-au legat.Si atunci mi-am dat seama în ce ne-am bagat. Nu judec, nu dau cu parul. Dumnezeu este Sus, si vede.
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Asta-i al treilea chirurg pe care il consult. GIANI e istorie lunga cu cel care mi-a zis ca ma opereaza. De fapt, normal eu astept sa fiu chiamata. Sunt in lista de asteptare la Humanitas. Dar mi-a dat o lista de asteptare cam pe la sf lui februarie. Am zis appunto sa merg sa aflu si alta parere. De asta am mers....dar uite ca asta m-a naucit si mai tare. Amandoi neurochirurgii sunt profesori.Unul cunoscut la nivel mondial. Deci sunt efectiv cu fundu-ntre 2 luntre. Deocamdata m-am programat ptr o visita fisiatrica. Sa vedem ce si cum. Cum e L cu ochiul?
NAFI bine ai revenit. Si mult spor la toate cele. Putere sa ai.Ca in rest le ai pe toate.
ELENA.....eu nu stiu cine esti.....dar ceea ce ai scris e o poveste? E o realitate? Bati apropo la cineva de pe aici? Nu stiu dar pe mine mesajele astea asa codificate ma rau de tot.
Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .
Pozici cu noi
nafi spune:
Buna seara!
Acum l-am bagat in pat pe Ricky si cat rontzai la o para am zis sa mai intru pe aici.
Danangie - chiar ca-i incurcata treaba! Sper sa reusesti sa ajungi la o concluzie ca si asa..sa te operezi si sa nu rezolvi nimic..nu prea merge!
Cand aveam eu dureri crunte de sciatica in ultimele 2-3 saptamani de sarcina imi zicea ginecologul ca nu-i nimic de facut , ca trebuie sa astept sa nasc si pe urma trece. maxim sa iau cate o tachipirina. si chiar si asa plangeam seara de durere ca nici in pat nu mai stiam cum sa stau ca ma durea oricum.
Asa ca ma gandesc cum trebuie sa fie sa iti zica medicul ca trebuie sa traiesti toata viata cu durere de spate!! Iti doresc din tot sufletul sa rezolvi!
Merci si de urari. M-ai facut sazambesc cu " de toate" ce am eu! chiar ca am de toate! am si eu bubele mele dar nu ma vait ptr ca sunt constienta ca la altii e mai rau. ma fac ca ploua..si ma concentrez pe lucrurile bune . ca daca te lasi dominat de ce nu e bine , de probleme, boli etc pierzi si putinele lucruri bune pe care le ai asa ca...fruntea sus si cu Dzeu inainte cum zice bunica mea
Eu din povestea Elenei am inteles ca ea a luat plasa de la o mamica de pe mamici italia , mamica ramasa fara sot care ptr a-si gasi de munca a adus-o pe Elena din RO ca babysitter si nu a platit-o . acum Elena e ok, a gasit de munca la o familie de italieni si vrea sa ne avertizeze ca mamica asta de pe forumul nostru nu e cine zice ca e etc .Am inteles bine Elena?
Iti multumesc de avertizare. Noi aici fetele vechi ne stim destul de bine. iar cu fetele noi am mai stat de vorba dar in mare parte s-a vorbit despre copii. imi pare rau sa stiu ca una dintre fetele de pe forumul nostru are astfel de probleme. poate daca se descarca un pic la noi o puteam ajuta macar cu un sfat ceva...
oricum ,a te folosi de saracia altora ptr a-ti rezolva propriile probleme nu mi se pare corect . sper sa fi renuntat la acesta practica!
Fug la culcare ca nu mai pot de somn.
Va doresc tuturor noapte buna si o duminica placuta
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Pai daca ELENA stii cine este persoana in cauza, zi-ne cine e si gata. Giro di parole a me nn piace. Cunosc isotria ta, nu cunosc istoria asa zicei tapuitoare......deci eu ma retrag. Tanto.....am altele la care sa ma gandesc. Sper ca tu acum sa fii linistita.
NAFI na, eu si asa sunt di mio...capirai cu un asa mesaj....Eu da, am zis ca le ai pe toate, adica, esti frumoasa, intelijenta, sot ca la carte din tot ceea ce ne-ai povestit , sanatoasa esti, copil cuminte , deci important alla fine e sa fim sanatosi ca pe restul le facem noi
Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .
Pozici cu noi
danangie spune:
Astept baietii sa manance inghetata si iesim o ora afara. Cat doarme Marco.
RETETA: OMLETA: Ati spune:ete na! Ce mai reteta! Dar nu e asa. Eu de cand am descoperit reteta asta ai mei mananca omleta in 2 secunde. Noi o numim: la torta dei lupi. Ptr 1 persoana: un ou mare, o lingura plina de parmeggiano, o juma de cescuta cu lapte. Punem in tigaie antiaderenta o bucatica de unt, adaugam omleta batuta bine, punem tigaia pe focul mic si dam la foc mic in acelasi timp. acoperim cu capac si lasam sa se faca in liniste.mai dam un ochi din cand in cand. pe urma va dati seama cand e gata.e voila!
Pozici cu noi
danangie spune:
RETETA: POLPETTINE DI VERDURE - O zuccina rasa pe razatoare si lasata la scurs. Un morcov ras pe razatoare si lasat la scurs. Un cartof ras pe razatoare si lasat la scurs. Dupa ce s-au scurs bine, amestecam toate verdurele, adaugam un ou, parmeggiano pangratato. Facem bilute, discuri...ceea ce vrem...punem la cuptor la 160°C ptr 30 min.....verificam oricum...si voila'!
Gata plec.O Duminica frumaosa.
Pozici cu noi