Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu mananc ....

YOANA eu descarc tot ceea ce tine de sanitar. Cand faci declaratie de reditti. Mie statul totdeauna a trebuit sa imi dea inapoi bani. eu descarc si scontrinele de farmacie. Basta ca pe el scrie farmaco. Eu adun tot anul intr-o cutie scontrinele si cand tre' sa descarc ma duc cu teancul. Am descarcat anul trecut pana si mensa cand am stat in spital cu Marco. Toate vizitele facute...ticketul platit.Tot.
Acum am o perioada ca nu mai pot nici eu. Sunt tare depre din cauza durerii. am ajuns la limita. Am impresia ca asa voi muri: cu durere la nesfarsitt!

MONICA eu m-am operat de chist ovarian. Al meu nu era dermoid. Al tau e mai naspa. Chistul meu avea 7 cm .Era mare de tot.Am stat o dimineata intreaga in sala. Cand m-am trezit din anestezie vorbeam in romana cu toti d pe acolo ...am dormit toata ziua, toata noaptea. Nu reuseam sa ma trezesc din anestezia aia. Si parca da, a doua zi mi-a dat drumul. Nici nu mai tin minte....Refacerea depinde si de persoana....Eu stiu ca dupa 2 sapt de medical a trebuit sa prelungesc deoarece nu ma simteam bine.

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutareeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Sper ca nu m-ati uitat mamicutelor!!!!
Vad ca ati inceput sa scrie-ti din nou la subiect ca o perioada luuuunga nu a mai scris nimeni...si abia mai gaseam subiectul....
Din ceea ce am citit vad ca sau mai alaturat si fete noi carora le zic BUN VENIT in club..
In rest voi cum sunteti...??
DANA---am citi ca iarasi te chinuie spatele....pfffffbaietii sper ca sunt bn si sigur au crescut....
KEMSY---ma bucur ca mai esti pe aici...am citit ca LORI e bn la gradi si ii place ceea ce e super.....sper ca ia trecut conjunctivita
YOANAG---a crescut piticutza ta....
Despre noi ce sa va zic am avuut o perioada grea din vara pana acum 1 luna...plina de musafiri unii plecau altii veneau din tara.dar in sfarsit au plecat toti si am ramas iar singuri doar noi 3....
EDY e bn are deja 1an si 8luni...face numai nazbatii,ne chinuim cu olita iarasi..si vad ca si dam rezultate cateodata(dar nu il mai stresez ca si in vara)..cu vorbitul e mai greu dar incet incet zice el cate ceva...in afara de TATI(ma innebuneste toata ziua)se mai chinuie sa zica cate ceva...si acuma se uita la desene si vad ca incearca sa imite ce zic maimutoii pe acolo!!!
Eu sunt binisor...ca de obicei rinichii nu prea imi dau pace dar sper sa treaca mai repede...
Va pupic pe toate si le salut si pe restul fetelor!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!
Multumesc pentru urari fetelor!
Ilincas, eu am nascut aproape de Mi, la Pv. Nu stiu ce sa zic de Mi. La ce spital vrei sa nasti?
danangie, povera te!Intr-adevar, durerea te demobilizeaza complet dar tu demonstrezi ca esti erou. Mai ai rabdare, scapi. Ce a zis neurochirurgul?
Monica, ce frumos ca faceti serbare la gradi. Noua nu ni s-a zis nimic, poate nici nu fac
yoanag, am sarbatorit acasa, cu pizza si niste prieteni. Mi-au facut surpriza (eu ma prinsesem deja). Am primit pana acum (mai urmeaza ) o pereche de blugi si o geanta firmata.
Are dreptate danagie, descarci spesa la 730 (bine, nu e ca si cum ti-ar da banii toti inapoi pe aceste analize, in special, dar tot e ceva). Am vazut ca si retta dell'asilo se descarca, stiati?
costihunny, nu lasa nimic cu sanatatea, mergi si vezi ce se poate face.

Eu imi astept verisoara, am facut curat, mai am de calcat ceva si gata, incepe we!!!!!!
Seara placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Feteor va salut......
Noi suntem raciti cu febra....m/au sunat azi de la nido sa ma duc sa/l iau......
Nu mai stiu cine m/a intrebat(scuze),ce munca fc .....sunt coafeza.
Multumesc tare mult pt retete.....va pup,va scriu mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Ar trebui sa dorm dar nu am chef. Aseara nu am mancat, ca nu am avut chef.
Da, nu am chef de nimic. Am dat in mama masii 180 euro ca sa merg la neurochirurgul asta .....dupa criteriile lui nu trebuie sa ma operez. Trebuie sa fac fizioterapie ( 300 euro) , si sa traiesc cu durerea, deoarece am dolore cronico si farmacii nu-mi mai fac nimic. Deci, nu am chef de nimic.

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Ciao Ciao :)
Dana-:(
nu stiu ce sa-ti zic sau cum sa te incurajez...:(
si daca faci fizioterapie mai scapi de dureri?
cum nu poate fii nicio solutie si ramai cu dureri toata viata?
voi ca lucrati in spital nu cunosti pe nimeni sa mai ceri o parere si in alta parte?
acuma ma gindesc ca nu-ti vine sa mai dai atitia bani pe alta vizita ca nici eu n-as fii incintata.....
nu stiu ce sa zic...iti trimit un gind bun si sa ai speranta sa poate gasesti o cale cum sa iti fie mai bine
Laurenta-faina munca faci :)
si eu mi-as face ceva la par ca odata il vreau lung odata sa-l tund
nici eu nu mai stiu......
Kemsy-sa porti sanatoasa si cu placere cadourile primite
Costy-ai iesit si tu din umbra???
welcome,bine ai facut ca ai mai aparut
asa se mai ingroasa rindul pe aici
eu pe fata mea n-am stresat-o cu olita deloc
am incercat anul cind avea 2 ani si pe cind s-a obisnuit cit de cit am mers in tara si am renuntat ca era rece si am incercat pina am ramas fara haine ca erau toate spalate de nu se uscau si am continuat in primavara-vara urmatoare fara niciun stres......
eu zic sa-l lasi sa se simta sigur si linistit,nu-l zapaci ca se vede ca inca nu-i pregatit
ai grija acuma pe vremea asta schimbatoare cu rinichii
in rest va salut pe toate,tutto bene
as dormi 2 zile di seguito
buona giornata ragazze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IlincaS spune:

Multumesc de urari si de primire!
Alessandra are 3 ani si un pic si decand i-am zis ca mami asteapta un copilas a zis ca ea vrea "una fratelina":))). Pe ea am nascut-o in tara, la Bucuresti unde totul imi parea mai usor si mai pe intelesul tuturor:))Aici a fost cam confuzie cu analizele care gratis care nu, clinici convenzionate sau nu, medic de baza, medic gineco... in fine le-am descurcat pana la urma. Doctorita la care ma duc lucreaza la Mangiagalli, desi nu mai asista la nasteri m-a asigurat ca se va ocupa de tot, mai ales ca o sa fac cezariana (prima nastere a fost tot cezariana datorita motivelor medicale). Acum am auzit numai de bine de maternitate dar mi-ar fi placut ca nasterea sa fie facuta de doctorul care mi-a urmarit sarcina...
As fi vrut sa fac racoltare de celule stem (in tara, pentru pitica, am facut la Cord Blood Center) numai ca aici am inteles ca e pe sistemul registrului de donatii si ca nu poti sa le tii pentru utilizarea lor persoanala. Voi ce stiti?

Multumesc si pupici la mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

BUNA ziua dragile mele
DANA nu stiu ce sa spun... acum ce faci nu te mai operezi?totul depinde de parerea acestui dr?e nasol sa stai cu o asa durere mai ales ca ai si copii mici pe care mai trebuie sa ii si ridici uneori..
COSTY bine ai revenit si tu.la fel ca YOANAG spun si eu sa nu il stresezi lasa pe la anu cand vine caldura ...cu musafiri care vin si pleaca stiu si eu cum e ca anul trecut din mai pana in septembrie a fost si la mine un dute_vino de spuneai ca suntem in gara centrala de la MILANO.
LAURENTA cf micutul e mai bine sau tot cu febra?
unde stai in BOLOGNA poate vin sa imi faci si mie ceva la par
YOANAG deci de maine sunteti in casa nou!!sa o stapaniti sanatosi!!acum are si printesa camera mult visata!!
si eu am inceput sa il pun pe DENIS sa doarma la amiaza in camera lui,am sa incerc si diseara sa vad daca vrea.
ILINCA felicitari pt baietel!!si DENIS imi cere mereu"o fratioara",astept sa ma operez intai si vedem dupa aia daca se prinde
noi bine DENIS e incantat ca fac repetitii pt serbare,azi imi spunea ca au facut felicitare cu BABBO NATALE si ca au cantat un cantecel pt el .

Mergi la inceput

Stiti expresia aia cu mainile in cap si nu stii pe ce sa mai pui mana??? cam asa-s la ora asta.....obosita deja si inca cita treaba mai ammmm
Monica-picea avea camera ei si aici ca i-am cedat-o ei ca deja-i mare
acolo unde ne mutam e mai mare salon-angolo cottura,camera letto,cameretta ,ripostiglio si baie si un pic de curte
am mai mult loc decit aici
Dana-eu totusi ma repet cu parerea altui doctor,tine dur nu te lasa
Laurenta-hai fa-mi si mie parul :) ca fetele romance sint f bune coafeze
cum e baiatul tau? scz ca nu i-am retinut numele....
Ilinca-bine ca pina la urma te-ai prins come funziona
de ne gaseai mai repede te mai sfatuiam noi pe aici?
Dana-ma intrebai de casa.....in Ro ne-am luat casuta noastra ca aici n-am cum
am mai pove eu despre asta
tot in chirie dar e mai mare casa si imi convine si la buzunar ca imi vine mai putin ca aici si e si mai mult loc
gata merg sa mai impachetez
wekkkkkk fainnnnn va doresc !

Mergi la inceput

Moni-pina nu uit
la a mea e serbarea pe 20 decembrie se numeste "BABBO NATALE é NEI GUAI"
in 11 dec gita scolastica
e prima serbare?
ce emotiiiiiiii per voi

Mergi la inceput