Mamici si Gravidute Italia (110)
Raspunsuri - Pagina 15
costyhunny spune:
!!!SALUTARE!!!
Azi va dau eu cate 1 felie de tort cu crema de cappuccino la toate!!!
NAFI--bine ai revenit si tu pe aici!!!ma bucur ca sunteti bn...am citit ca ai fost in tara la distractie!!!iti urez si spor la munca si la interviuri si la BANI!!si pupici lui Ricky...
DANA--of of...naspa si cu durere si fara durere....acuma tu fac cum crezi ca o sa-ti fie mai bn din toate punctele de vedere iti doresc muuuulta sanatate..pupici
LAURENTA--voi cum mai sunteti??si eu sunt in cautare de cadouri si nu prea imi place nimic...dar pana la urma cred ca ramane un CALUT(dondolo si cu muzica si toate cele)ca ne-a innebunit cu DI CALUTU' in fiecare seara cand pe mn cand pe tacsusi cand nu are pe cine sa faca isi intoarce scaunu de la birou si se suie pe el si zice DIIIIIIIII DIIIII DIIII!!!ma mai gandesc totusi ca tre sa-i fac lista si pt.BUNICUTA......
ELENA--idem cu NAFI:
Citat: |
Eu din povestea Elenei am inteles ca ea a luat plasa de la o mamica de pe mamici italia , mamica ramasa fara sot care ptr a-si gasi de munca a adus-o pe Elena din RO ca babysitter si nu a platit-o . acum Elena e ok, a gasit de munca la o familie de italieni si vrea sa ne avertizeze ca mamica asta de pe forumul nostru nu e cine zice ca e etc .Am inteles bine Elena? |
Daca bati apropouri la cineva de pe la noi de aici ar fi bn sa dai si nume asa stim si despre cine e vorba...nu mi se pare corect nici pt.tn si nici pt.noi sa "arunci" cu o poveste de genul "fata naiva" si "ea" si gata...
monica2008 spune:
buna fetele
NAFI in sfarsit ai auzit si tu apelul
ce grasun e veverizuteu visesz clipa cand o sa vad macar 15 kg la DENISDECI te_ai relaxat singura in tara 4 zile bv tie si eu ar trebui sa trag o fuga sa imi repa o masea ca ma cam supara..daca te_au sunata din nou aia de la MILANO sigur s_au razgandit si iti fac o oferta mai buna pt tine
DANA multumi pt retetedistractie placuta cu baieti afara.e frumos la voi ca aici sta sa ploua
noi suntem bine DENIS doarme ,mai tarziu vine baietelul vecine sa se joace amandoi
ieri nu am intrat ca am facut mancare(sarmalute si eu ma lungesc multtttt cand le fac)azi am facut un chec supeer usor cu iaurt
cant despre povestea elenei....nu prea stiu ce sa spun.eu una sunt sigura ca nu e una dintre fetele vechi...asa ca si eu ca DANA am altele cu care sa imi bat capul..cum ar fii sa gasesc bilete de avion ieftine pt ai mei sa vina de sarbatoridefapt am gasit ceva sa vad daca le convin datele lor(12 dec _29 ian)
costyhunny spune:
LAURENTA--poate vi si la mn sa ma tunzi putin ca nu imi vine sa ma mai las pe mana la italience dupa 2 experiente ingrozitoare.....si eu iti fac unghiile cum vrei tu
MONI--imi imaginez cum a fost si la tn ca la gara MILANOnoi ne gandeam ca ar fi bn sa ne mutam la aeroport FIUMICINO si CIAMPINO (ROMA)ca m-au terminat...si numa bn ca ma laudam ca am scapat vine a mea cumnata de sarbatori,dar macar pe ea o astept cu draga inima ca o sa faca ea mancare(si face mancare super buna)
YOANA--multumesc de primire
Apropo DANA super reteta de polpettine cred ca o sa o incerc si eu cat de curand...
si referitor la mancare eu sunt"obligata"sa gatesc mai mult romaneste pt.al meu sot caruia nu prea ii place mancarea italiana si in special PASTELE....dar oricum gatesc romaneste dar mai LIGHT fara grasimi si prajeli prea multe poate chiar deloc...
Va doresc o duminica placuta si frumoasa..
p.s:eu sunt singurica cu edy ca tati e la munca
monica2008 spune:
CHEC SUPER USOR CU IAURT:
2 oua
1 iaurt de125g
1 pahar ulei(masuram toate ingredientele cu paharu de iaurt)
2 pahare zahar
3 pahare faina
1 praf de copt
se bat ouale cu zaharul pana cresc in volum,se adauga iaurul si se amesteca putin,se adauga uleiul,faina cu praful de copt(cernuta)si se da la cuptor pt 30 de min la 180 grade
DENIS e inebunit dupa el,eu il fac in forme de inimioare si floricele
COSTY bun tort cu crema cappucino
calut avem si noi ii l_am cumparat cand avea 1.6 luni se joaca si acum cu el (are si roti si dondola)deci til recomand
monica2008 spune:
costy eu am gasit un chinez aici care tunde superr si e si ieftin 12 euro tunsul,asa ca 1 la 2 luni sunt prezenta la el.acum ma si vopsesc dar in dec sa fiu frumoasa la serbarea lui DENIS
APROPO fetele sunt blonda miere
costyhunny spune:
MONI--imprumuta-mi si mie parruchierul tau chinezpoate reuseste sa ma tunda si pe mn bn...ca nu reusesc sa dau de nimeni care sa-mi dea o forma frumoasa si fara volum...eu avand parul cret...o singura persoana care este sora unei prietene a reusit sa ma tunda ffff frumos si exact cum am vrut eu dar din pacate ea e in tara si vine ocazional aici si de fiecare data eu sunt clienta ei ca imi creste parul fff repede si imi place cum ma tunde...aici nu am dat de nimeni nici macar sa-mi pastreze forma data de femeia asta...ba imi intra prea mult in lungime(si asa de la parul aproape de fund ajung aproape de umeri si urla al meu sotttttt),ba nu il face calumea si am ff mult volum..asa ca mai astept pana dau de cineva sa ma tunda bn...
--apropo de CALUTUL pe care l-am vazut e din catifea,are lumi pe la ochi(cred)diferite melodii,sunetul specific cailor si e pe suport de lemn(gen ca fotoliile balansoare sper ca ati inteles ce zic)si costa in jur de 30-35€ dar nu are roti cum ziceai tu si as vrea cu roti daca s-ar putea dar nici prea scump(ca avem buget redus anul asta)ca tre sa schimbam si garderoba ca sunt toate mici...tu de unde l-ai luat si cat costa daca iti mai aduci aminte..???
elena.ax spune:
Eu v-am dat destule indicii si cine are ochi sa vada ,vede in rest va doresc numai bine si sanatate maxima ,atat voua cat si la copii.
kemsy spune:
Ciao!
Vorbarete fetele, am citit dar mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe cealalta. Mi-a ramas in schimb in minte mesajul Elenei.
Ce indicii?Cine e? Eu vad ca aici scriu o mana de fete si chiar nu stiu la cine te referi. Ma bucur, oricum, ca tu ti-ai gasit linistea. Nu iti poti cladi fericirea niciodata pe nefericirea altuia.
Noi suntem bine, we asta ne-am distrat . De maine la rutina
Seara placuta!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
nafi spune:
Ciao fetelor!
De vreo ora au plecat musafirii ( doua mamici cu copii, prietenii lui Ricky de la parc) . dupa ce-am stat vreo 3 ore cu 3 copii saltareti prin casa acum singura cu Ricky mi se pare floare la ureche!
Costyhunny - hai nu mai plange ca si al meu e la munca. numai ca eu profit cand nu este el sa fac unele lucruri pe care de fata cu el nu le fac. asa ca fugutza si puneti o masca pe fata..crema pe corp...etc sa creada ca asa suntem noi fresh si matasoase de la natura!
Kemsy - ma bucur ca te-ai distrat , ai si cantat la karaoke?
Monica - nu ma duc cu mari sperante la intalnirea cu managerul de la Milano dar ma gandesc si eu ca de n-a fost dragoste la prima vedere poate o fi la a doua!
Danangie - da am intels la ce te refereai si ai dreptate , sanatatea e cea mai importanta! Maine la 10 am programare la chirurg ptr o mica interventie , nimic serios, dar tot am emotii. sper sa fie bine si sa nu coste prea mult. ca la spital cand m-am dus acum 2 luni mi-au facut programare la fara plata in iulie 2013!
Acuma ca tot m-am laudat ca fac si pe detectivul trebuie sa va subliniez si indiciile date de Elena ptr indentificarea mamicii "infractoare" : zice ca e coafeza si ca sta la casa cu curte ( cine are memoria buna isi aminteste cineva ceva?) , are sotul (fostul) arab si are copilul (baiat) de 1 an si 6 luni adica nascut orientativ prin aprilie - mai 2011 ( al meu e nascut in aprilie 2010 asa ca nu sunt eu ). daca mergem la listuta de mamici de la inceputul forumului nostru poate putem gasi poate ceva indicii...dar asta asa ca sa ne juam ptr ca oricum nu schimba nimic ptr noi.
Fug ca trebuie sa-mi pun puiul la somn!
Noapte buna fete dragi!
O saptamana plina de reusite!
danangie spune:
Buna seara fetelor.
ELENA pute rau treaba asta oricum. TI-am mai scris eu ce "mult iubesc" questi giri di parole. E evident ca mama in cauza ti-a facut rau, dar pana si aici o urmaresti? Asadar : e coafeza si are copil in jur de 1an si 6 luni. Apai unica, coafeza de aici e nou sosita Laurenta. Cu copil de 1 an si 8 luni. Allora, LAuRENTA esti mamica in cauza?
Bleahhh....urat e sa o faci pe-a detectivul.
Alla prossima.
COSTY eu am interdictie ptr prietenii via e vai [:))]
Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .
Pozici cu noi