Mamici si Gravidute Italia (110)
Raspunsuri - Pagina 10
yoanag spune:
ne mai tineti minte????? si pe noi :)))
non ci posso credere....s-a reinceput activitatea pe aici
eu am scris ultimul mesaj pe dc anul trecut in decembrie.....si m-am dus cu pluta :)))) ( ce bine ca stau la mare :))) )am renuntat de tot
multe as putea povesti de-un an incoace
ce ma bucur sa va vad pe aici Kemsy,Danangie,Monica si welcome Laurenta welcome tuturor si mie imi suna
n-am citit decit astea 2 pagini ultimele asa ca nu mai tin minte de nimeni nimic
Nafi si Berarpiri
Brambu
nu stiu cu ce sa incep...deocamdata va salut pe toate si daca vad ca incepe dialogul pe aici si mai veniti atunci revin si eu
week fain si va pup pe toate si astept noutati de la toate si despre copii
la mine tot figlia unica a ramas
doamne ce fetita mare am de nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
MONICA petrecere frumoasa atunci ptr compleanno cumnatei si la multi ani ! Sanatate mamei tale. Are probleme cu inima? Fa bb 2!! Cu cat este mai mare diferenta de varsta dintre copii cu atat se pierde "vraja" dintre ei. Maxim 4 ani zic eu ca e acceptabil.....
GIANI eheeii e greu tare cu mersul acasa. Acum tre' sa ma intorc mort copot sa imi termin alte chestii care au iesit la iveala la dinti.....Alin la fel tre' sa rezolve si el......dar nu stiu daca vom reusi sa mergem impreuna.....acum ca acum e si criza asta de bani, dar e si ca unde stam......ah.....stii tu treburile cu socrela, etc......Intreaba si tu la MONDO CONVENIENZA. Cat despre avion...m-a dus in eroare ora italiana. Aveam inca pe telefon ora italiana.....cand in Ro ceasul era 14.00 , eu traiam cu impresia ca e 13.00. A fost efectiv destinul.Ca si acum stau si ma gandesc cum D-zeu am facut sa nu imi dau seama, sa nu calculez........Cand m-am auzit strigata sa ma prezint la poarta 2.....care eu dupa bilet trebuia sa ma prezint la poarta 7.......am inceput sa fug iti dai seama in stanga si in dreapta...ca-n filme. Otopeni e imens al dracului. Acum iti zice sa urci la etaj ptr imbarco.......acu' de fapt te directioneaza la parter. O prostie! Am ajuns eu totusi la poarta 7 ca mi-am zis ca nu am auzit bine cand aia au zis 2.............era totul inchis............insomma....alla fine am ajuns si la poarta 2.....alea nu vreau sa ma lase sa urc.........nici macar nu au facut vreo tentativa sa sune capitanul avionului sa vada daca mai am vreo sansa nimic. Imi ziceau incontinuu ca nu se mai poate. AM facut un atac de panica, cu criza isterica,etc..... m-a vazut un hostess.....a reintrat in avion.....dupa 1 secunda il vad ca vine spre noi alergand.....ajunge....intreaba care-i treaba.....vorbeste prin tel cu , banuiesc, capitanul...il aud ca zice: fate scendere il passeggero.....se intoarce spre mine si-mi zice sa ma duc. Deci, e simplu. Romancele au luat cu siguranta spaga sa faca sa urce pasagerul asta care banuiesc ca all'ultimo a cautat o sansa de calatorie.............si de asta nici nu au vrut macar sa "INCERCE" sa vada daca mai am vreo sansa. Nu va spun privirile dintre ele doua , la spusele acelui hostess: andate! Am fugit pana acolo la fulgerul. Ca era un coridoio si direct in avion urcai. Nu mai era transport cu autobuzul......O experienta f urata si cu gust amar.
Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .
Pozici cu noi
monica2008 spune:
YOANAG bine ai revenit!!!!!
LAURENTA bine ai venit si tu!!
eu pregatesc parnzul acum dar revinnnn dupa ce il adorm pe denis.promitt!!!
pppppupici
danangie spune:
LAURENTA bine ai venit. Sa-ti traiasca baietelul sau fetita. Ce ai? Pe unde ai zis ca stai aici? Eu stau pe langa Milano....sunt din Iasi in Ro.....cat despre copii: vezi semnatura !
IOANA bine ai revenit.
Sunt cam varza. Sunt treaza de la 4.00 ca Marco avea nasul infundat si nu reusea sa respire....i-am facut un lavaggio si adios somn . A adormit abia la 6.00. Cand a "predat" stafeta lui Ale si Mattia . Am zis ca innebunesc. sunt toti raciti si cu nasul infundat nu prea au dormit. Acum dorm toti , aleluia!!!!, si ma duc si eu poate fur o ora de somn. Pupppp alll
Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .
Pozici cu noi
laurenta spune:
Multumesc fetelor,
al meu printzi, ca asa il numim,se numeste de fapt Adil/Gabriel.Noi ii spunem Adi sau printzi......are un 1 si 8 luni,
Stam in Bologna ,de fapt stam undeva la tara ,nu in oras,ca numai suportam,am stat 6 ani.am zis ca inebunesc....
Neam mutat aici ,muncim,Adi e la gradi.....
Eu sunt contratimp mereuuuuuuu......acum imi curat unghiile(nu mai ajung odata la manichiura) dar.....Adi doarme,astept de fapt sa se trezeasca,am friptura in cuptor,astept sa/mi sune campanelo,apoi tre sa vina sotul de la lavanderie....si sa pun masa ca azi ne/am intins rauuuuu cu pranzul........
Wow urata chestia cu aeroportul,se practica si din astea acasa?
monica2008 spune:
am revenit dupa cum am promis
LAURENTA eu stau in SASSUOLO(MODENA)am un baietel de 3 ani si 4 luni..
DANA nasol cu incurcatura la aeroport..si DENIS are nasul infundat...aproape mereuacum e mai bine ii fac aerosol cu fiziologica si ii dau pt imunitate catina cu miere de albine facuta de mamica mea.
da mama mea e operata la inima are o valvula schimbata si e cam agitata ,e mereu pusa pe treaba si ea nu are voie sa faca efort prea mult..degeaba ii tot spunem noi sa stea linistita ca nu ne asculta..
denis doarme eu ma aranjez putin acusi ma duc sa imi usuc si sa imi aranjez parul ca la 5 plecam...abia astept ca chiar aveam nevoie de o distractie
va asteptam si pe restul fetelor la povestit..ca altatdata..
eu am sa incerc sa imi fac timp in fiecare zi sa scriu macar un mesaj scurt
NAFI,ANDREEA,GIORGIANA,PETRO....SI RESTUL FETELOR VA ASTEPTAM..
kisss
kemsy spune:
Ciao!
yoanag .Hai vino iar in gara noastra micaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
danangie, ai fost curajoasa ca ai facut scandal. Eu cred ca bagam capul in pamant si imi asumam greseala Dar ai fost si norocoasa dupa tot ghinionul. Cum s-au descurcat baietii fara tine in cele 4 zile?
Monica, distractie placuta! E placut sa mai mergi la un chef iesi putin din cotidian.
Sanatate mamei!
laurenta, bine ai venit si multa sanatate printzului Eu am un baietel de 3 ani si 2 luni si sunt din IS-MI (tot intr-un satuc pe la tara desi tare mi-ar fi placut la oras..dar, na, te obisnuiesti cu timpul
Eu vreau bebe 2, dar nu pot acum si cred ca depasim 4 ani diferenta. Sper sa nu pice vraja de tot
Sanatate picilor raciti!Loris e cu tuse acum, vreau sa vb cu mama mea sa-mi trimita sirop de muguri de brad si niste ridiche neagra ca aici nu am vazut.
Seara placuta!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laurenta spune:
Buna fatelor,aa eu sunt din Focsani....
Kemsy crede/ma ca nu/i asa usor sa traiesti intr/un oras ca Bologna,...eu una sunt mult mai linistita acum si copilul la fel.....
La capitolul raceala si tuse Adi raspunde prezent....
Pt imunitate ii dau rubrojunior,nu tiu cat e de bun,ca noi cam tot raciti suntem mai mare,bine si gradinita are meritul ei.....
Vroiam sa va intreb.......cine merge pe meniul italian la copii? ce retete mai aveti ca eu nu mai stiu ca sa/i dau.....pastina ...pstina si iar pastina ....bine plus secondo ,carne, prosciuto.....
Cand mai gatesc ceva romanesc mananca ,dar asa si asa ...se vede ca ii place pastina dar parca .......
Sanatate si nu abandonez topicul odata...revin,pun masa
kemsy spune:
Ciao!!
Matinala azi desi aseara am petrecut pana la 12 noaptea, la un restaurant
laurenta, te cred cu orasul, insa ziceam de a sta intr-un oras mai mic, nu gen Mi sau Bo
De mancare, eu gatesc ro-it. Avand in vedere ca la gradi mananca zilnic pasta sau orez eu acasa nu ii mai fac, doar in we daca nu am alte idei. De ex azi vreau sa fac pui cu mere si ...clementine (portocale era, dar nu am in casa ) la cuptor. Reteta neprobata dar rau nu are cum sa iasa. Iar, peste la cuptor cu piure de spanac mai fac. Nelipsita ciorba (de vacuta, de pui, de perisoare), Loris o mananca bine, sau creme de legume.Saptamana viit vreau sa fac racituri (piftie) ca nu am mai mancat de un an si mi-e pofta.
Danangie trebuie sa intre ca ea stie multe retete si le are cu gatitul
Duminica placuta!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Imi trag putin sufletul dupa o alergatura cu Marco prin casa ca ne-am jucat de-a v-ati ascunselea.
GIANI fratii se vor iubi necontenit indiferent de varsta. Doar ca na, cu cat e mai mare diferenta de varsta....cu atat cel mare nu va avea companie de joaca. Unul de 5 ani iti spun sigur ca nu iubeste sa se joace cu jucariile tipatoare ale celui mic. Na, vraja asta ma gandeam. Ei oricum se vor iubi indiferent de varsta. Ca doar sunt frati. Cand vor creste si diferenta de varsta nu se va mai cunoaste asa tare, vor fi adulti amandoi, va fi super.
Am dat edit ca a trebuit sa fug. Ca sunt restanta cu cateva raspunsuri. GIANI baietii s-au descurcat. Nu ma indoiam ca alin nu va reusi.Atat ca Alessio mi-a dus mult dorul. Rau de tot. Seara ma ruga efectiv sa vin acasa. :(
Trimit si revin
Pozici cu noi