Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!!
Pai vad si eu ca nu prea se mai scrie, urmaresc forumul mereu...dar uneori nici nu gasesc subiectul, asa de in spate se duce
danangie, ma bucur sa aud noutati de la voi.Imi pare rau ca suferi cu spatele, mai ai putina rabdare si o sa "tai" raul de la radacina. Nu te poti chinui asa o viata
Cat cantareste Mattia si cat e de inalt? Ca sa fac o comparatie
Si Loris merge bine la gradi, vb italiana binisor, merge bucuros dimineata insa nu prea mananca. Ba chiar m-a intrebat educ ce si cum ii dau de mancare, daca ii dau secondo ca el la gradi il refuza din start. M-am simtit cam... El nici acasa nu mananca 2 feluri si de asta nici nu ii pun mereu in fata 2 feluri de mancare. Ma rog...nu stiu cati copii mananca tot la gradi
Ma gandesc sa ii fac, la anul, camera lui L, sa strang patutul si sa ii cumpar/fac mobila. Cat te-a ajuns un pat si unde l-ai facut?
Si asa deci, ai fost in Ro dupa atatia ani. Cum ti s-a parut...exceptand vizita la dentist
Monica, ma bucur sa aud vesti si de la voi. Cu lucrul exista mereu speranta. Ce metode ai ca sa iti cauti?

Restul fetelor, hello!!!!!Unde ati disparut??!!!
Seara placuta!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara!!
DANA asa as vrea si eu un part_time chiar si ca baby_sitter dar inca nu se aude nimic...am fost la agenti am lasat cv, am fost la supermecate am lasat cv si acolo,am intrebat pe la cunostinte...nu imi ramane decat sa astept..
kemsy DENIS manaca super bine la gradi ,dimineata li se da fructe si le mananca(acasa nu prea vrea fructe insa acolo manca tot),la pranz manaca si primo si secondo,chiar se vede ca manaca ca sa mai ingrasat putin..-
intrebai de inaltime DENIS are 104cm si 15kg
noapte buna fetele sper sa imi gasesc timp sa intru mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

GIANI da, abia astept sa se termine tot calvarul asta. Speram a#537;a mult acum înainte de s#259;rb#259;tori sa m#259; operez.....acum astept. Mattia are cam 107 cm si 15 kile......piu' o meno. Nici ai mei la început nu mâncau primo e secondo. Dar am început si acum m#259;nânc#259; tot. Tine cont ca ptr mine secondo înseamn#259; si o felie de pâine cu brânz#259; si o felie de ro#537;ie. Ptr stomacul lor e super. De exemplu, asear#259; le-am dat mamaliga (am întins-o in forma de felie de pâine), si deasupra am ras cas. Ca felul 2 ou la tigaie f#259;cut mai mult la aburi.......dar au mâncat doar galbenusul. Si fructe. Atât. Mie mi se pare ok.
Patuturile #537;tii ca le-am construit eu si Alin. Am luat materiale de la Leroy Merlin, saltea de pe net : 200 euro.

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Nu stiu de ce au aparut cifrele alea .
200 euro 2 patuturi

MONICA continua mult sa intrebi prin cunostinte. Tin pumnii!

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

GIANI acasa a fost emotionant. Nu as fi vrut sa ma intorc acasa asa, dupa 4 ani....... As fi vrut sa "gust" altfel reintoarcerea acasa. A venit si m-a asteptat la aeroport cumnatul. Il vazusem o data in viata mea si am avut un bloc mental ca m#259; gandeam ca daca nu il mai recunosc :))). Mama si tata m-au asteptat in fata blocului. Mama avea un buchet de crizanteme ( 2 albe si 1 rosie )......ptr mine. Am ramas asa de impresionata. Eram emotionata. Sora cea mare era înca la munca. Seara cand am ajuns acasa ( ca inca din ziua cand am ajuns in iasi am mers la dentist :( ), sora era acolo. Asa frumoasa, asa eleganta (come al solito). Ne-am strans, si stii.....nici eu, nici ea nu reuseam sa vorbim......a fost un moment tarefrumos.
Iasul haotic. Frumos. Inca in constructii.
Am fost la mormant la bunicii mei, nasii mei de botez . Am fost tare multumita.
Am fost si la Mitropolie. Amintiri de nedescris.
As fi vrut sa fac multe, nu am avut cum.
Am reusit sa-i vad si pe nasi.
Frumos. Scurt.
Pacat ca totul s-a incheiat urat de tot. La Buc aproape ca am pierdut avionul.......urata experienta.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

buna ziua fetele
DANA cred si eu ca ai fost emotionata dupa 4 ani de cand nu ai mai fost acasa...eu ma duc cam de 2 ori pe an si toto am emotii mereu.de ce nu ai luat avion de la BACAU?erai multt mai aproape.e lung tare MATTIA Lla kg ca DENIS al meu(slabanogi)
azi am fost sa caut cadou pt cumnata ca e ziua ei luni dar mergem de maine ca se sarbatoreste duminica.
fetele voi ce v_ati gandit sa luati pt copi de craciun?????????
ma duc sa intind rufele si intru mai pe seara
kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!
danangie, citind despre revenirea ta in Ro m-am emotionat. Frumos! Sa te duci mai des, se vede ca iti lipseste.
Oare la mondo convenienza nu iti face mobila si dupa modelul tau? Ca imi plac mobilele lor pentru copii dar mi-ar place un pat mai mare.
Ce s-a intamplat, cum de era sa pierzi avionul?
Eu am avut, acum vreo 2 sapt, un impuls sa caut bilete sa merg de Craciun in Ro, cum mi-as dori mult. Dar nu ma pot apropia de bilete, toti 3 dus-intors erau minim 1300 euro
Monica, sper sa iti gasesti de lucru cat mai repede. Bebe 2 nu faceti?

Asadar, ca bilant si Loris se invarte tot pe acolo, are in jur 105 cm si vreo 15-16 kg. Creste de la o zi la alta, pantalonii ii "intra mereu la apa" Baza insa e laptele, mancarea mai putin (adica are si momente bune cand mananca dar nu f f des)
Cadourile: 2 le-am achizitionat. 1 Puzzle cu micky pt Mos Nico si un teatru cu 5 scene si personaje magnetice pt Sf Stefan. Babbo Natale o sa aduca probabil un lego legat de pompieri. Mi-ar fi placut un ipad carotina dar e criza
Seara placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

buna seara!!
sunt bucuroasa a fost mami a mea la control la TARGU MURES ca se simtea cam rau si ia spus dr ca e bine ,ia schimbat doar cateva pastile si ia spus sa stea mai linistita.
eu vreau sa ii iau pt MOS NICOLAE carotina penna parlante 1000 domande si ceva dulciuri,pt mos craciun si eu tot la un lego ma gandeam cu politia ceva de genul iar pt sf stefan ceva cu spiderman sau gormiti
noi am avut noroc ca camera lui DENIS e ff bine mobilata are sifonier in 4 ante, pat 1.80 pe 98 de cm si comodin,am mai lipit noi ceva cu cars si spider pe sifonier si pe pereti si arata super(mobila e alba).de dormit doarme doar la parnz in camera lui ca seara nu vrea spune ca trebuie sa doarma cu mami ca manutele lui trebuie sa stea la tzatzuca lui mami,incet cu incet o sa reusim sa il convingem sa doarma si noaptea...nu e graba mare din partea meanoapte buna

Mergi la inceput

KEMSY bebe 2.....hmmm vreau si nu vreau nici eu nu stiu cum sa spun...sotul ar vrea si acum dar eu ....hmm ma mai gandesc.
DENIS imi cere in fiecare zi o"fratioara"
tu nu vrei bebe2???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Buna fetelor,acum am vz ca sunt si mamici de aici,chiar nu v/am vz pana
acum.......sau poate nu am fost atenta sau nu e f activ subiectul cu viata de aici.
Si noi suntem pe aici,puiul meu e mic,are un an si 8 luni......
Va pup,

Mergi la inceput