Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua tuturor,

NAFI operatiunea olita este Ceva destul de impegnativo. In primul rand, multa rabdare. E tare important ca baiatul sa nu fie certat. Niciodata. Inghite injuratura care ti-ar veni....zic si eu......dar nu il certa. Pe urma, cand te decizi sa ii scoti pampersul nu trebuie sa mai dai inapoi. Cum ziceam....trebuie tu sa fii pregatita 100%. altfel e greu.....copilul trebuie sa inteleaga ca facutul la olita sau copacel.....e un lucru firesc nu un obbligo. Ma rog, ideea e sa il pui la inceput la olita sau chiar la water la fiecare 60 min. In picioarele, ptr baietei e mai incitant. Eu le aminteam nn stop: pipi si kk la olita; pipi si kk la olita. Incetul cu incetul au aparut primele rezultate. Alin cu Mattia nu a avut rabdare. Si vroia sa-l intoarca la pampers. Nu am acceptat.....si la cat parea ca la Mattia va fi mai greu, de fapt a fost mult mai usor. Cheia este: trebuie tu ca parinte sa fii pregatit ptr asa Ceva. Uite Mattia ....revin.....baietii......Ale cu amigdalita :((

Alessio Michele (4 ani si 2 luni) , Mattia Gabriel (2 ani si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 6 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,

Mda...nu-mi mai amintesc ce vroiam sa scriu despre Mattia......cum merge treaba NAFI cu olita?

Eu continuu sa ma lupt cu durerile mele de spate care au devenit groaznice....
Azi dim mi-au furat din garaj scutteronul..... Ladri maledetti!!! Maledetti! Maledetti!!! Dam dintr-una in alta! Nn ne posso più! Alla fine istoria e cu happy end ca Alin nu a suportat acest lucru deoarece aseara a vazut 2 barbati in gradina condominiului! Si nu a chemat carabinierii!!!Nici el nu stie de ce.......Si inainte sa plece la munca a plecat sa faca un giro prin orasel....in speranta ca il gaseste....si l-a gasit.......era abandonat......Prostii au luat teapa! Deoarece locul unde bagi cheia e stricat......este o miscare anume care trebuie sa o faci ptr ca scotterul sa plece.....numai alin o stie certo! Prostii nu au stiut cums a faca si au crezut ca e stricat si l-au abandonat. Maine Alin se duce la sectia de politie ptr amprente si poate din poze ii recunoaste pe cei doi de aseara! El zice ca sigur erau romani! Tipic!!!!!

Ce mai faceti fetelor?

Alessio Michele (4 ani si 2 luni) , Mattia Gabriel (2 ani si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 6 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

DANANGIE bine ca l-a gasit! numai paguba asta nu va trebuia!
Cu pampersul nu merge caci dupa o saptamana in care m-am saturat de cat s-a kk si pish..t pe el mi-am bagat picioarele ( ca sa ma exprim elegant) si i-am pus iar pampersul.

Nu spunea deloc cand ii venea sa faca...ca sa-l pun eu pe oala din 2 in 2 ore nici chip ca nu voia...Poate sunt eu prea comoda..nu stiu...Nici nu stiu daca sa mai fac o tentaviva acuma ca mai sunt 2 saptamani pana il duc la asilo.

In rest toate bune, i-am avut pe socri in vizita vreo 5 zile si Ricky a fost f fericit. S-a jucat mult, cu bunicul in special. Vorbeste destul de mult dar de mult ori nu-l inteleg nici eu caci are pasareasca lui...La unghie spune tunghe...tartaruga e tuga...asciuga e tot tuga..televisione e tzone ..bicicleta e petzeta..etc

Oricum vorbeste muult mai bine decat in iulie cand vocabularul lui era nici pe jumatate ca acum. a inceput sa inteleaga cand ii explicam anumite lucruri si ne asculta

Zilele trecute manca struguri si a gasit samburii. I-a scuipat in farfurie intrebandu-ma "chi é"? I-am spus ca semintele sunt copii strugurelui si ca daca ii pui in pamant ies alte plante care fac struguri. Asa ca acuma de cate ori gaseste samburi in strugure ma striga si-mi arata : " mamma bimbi..bimbi.."

E simpatic tare si ne face sa radem atat de mult!
Acum sunt singura cu el pana duminica caci marito munceste si apoi luni plecam la mare ( in sfarsit!). O sa mergem la Cervia unde cumnata mea a gasit un hotel dragutz recomandat de o amica. asa ca ma astept sa fie o vacanta placuta in care Ricky se va juca cu cele 2 verisoare ( una de 3 ani si 3 luni , cealalta de fix 1 an ) iar noi o sa avem companie placuta. Sper sa fie si vremea buna fara ploaie sau caldura excesiva.

Bineinteles ca astept cu nerabdare reinceperea scolii ca sa mai am si eu un pic de timp liber. pentru a-mi intari un pic organismul inainte de schimbarea de anotimp si venirea frigului am incepu de cateva zile sa iau Reishi cu vitamina C. Reishi e o ciuperca cu proprietati nemaipomenite. dati un search pe net sa vedeti cat de bun este ptr organism.

In rest nu sunt alte noutati , cu munca inca nimic dar era de asteptat caci vara e totul mort. Vom vedea din septembrie incolo daca munca depusa in primavara va da ceva roade.

Va pupic si va doresc un sfarsit de august cat mai putin fierbinte si relaxant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
dana, bine ca v-ati recuperat scuterul. Hoti afurisiti!
nafi, distractie placuta la mare!Am vazut ca m-ai sunat dar eu sunt in Ro, cand ajung in It ne auzim . Cu olita nu te stresa, poate nu era momentul, mai incearca peste ceva timp. Sunt sigura ca nu vor comenta la asilo, e mic inca . Asa e, e frumos cand ii auzi vorbind, chiar si pasareasca

Noi mai avem cateva zile de stat, plecam joi din Ro si sper sa ajungem cu bine, m-am saturat de drumuri lungi. Distractie asa mare nu a fost, abia astept reintoarcerea la casa noastra , L incepe gradi pe 5 sept, eu ma apuc de studii in oct .

Saptamana buna tuturor!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?

noi suntem bine, sanatosi, acum in plin proces de vizitari de gradinite, imi plac cele Montessori si facem turul la toate cele de pe aici. Castelan pare sa-i placa la nebunie, pleaca de acolo in lacrimi ( aici exista o saptamana de proba, in care copilul sta cu sau fara mamai, fara a plati, doar ca sa iti dai seama daca ii place copilul, sa nu trezesti ca ai platit si apoi apar tot felul de probleme de adaptare, etc)

Vedem cum va fi, eu una nu voiam sa-l dam acum, as fi vrut cam la 3 ani, dar Castelan ma intreaba in fiecare zi cand mergem la copii ( il duc in fiecare marti la o activitate Montessori si ii place, este deja activ, chiar daca se desfasoara in lb engleza.

Va pup si sper ca ati avut o vara frumoasa, relaxanta si ca sunteti bine.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Buna!
Scuzati ca dau buzna asa.
Vrem sa depundem actele sa ne ia sotul in carico.Ne-a promis cineva ca ne ajuta sa completam formularele,sa nu mai fie nevoie sa apelam la un patronat.Daaar,acea persoana s-a imblonavit si nu mai poate.
De cand am aflat asta am tot umblat la patronate,dar cel mai devreme ne pot programa pentru 19 noiembrie.
Vroiam sa va intreb,sa va rog sa imi spuneti cum se completeaza,daca ma puteti ajuta online sa il completez.Are cineva timp astazi?Nu conteaza ora.Pentru ca as vrea ca maine sa le si duc la agentia cu care lucreaza sotul,ca e sfarsit de luna,si sa putem lua banii pentru ca eu luna viitoare plec in Romania si sotul lucrand pana la 4 nu poate rezolva nimic.

Va rog mult daca este cineva care ma poate ajuta,astept PM cu id de messenger,cont de facebook,e-mail,orice !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
mami_stefi, abia acum am citit mesajul tau dar nu stiu ce sa iti raspund. La noi s-a ocupat contabila sotului. Sper ca ai rezolvat.

Fetelor, ce mai faceti?Cum e la gradi cu copilasii?Cu ce va mai indeletniciti?
Loris a inceput gradi, e bine, ii place, mananca, doarme ...e dintre cei mai bravi, asa l-au laudat educatoarele

Duminica frumoasa!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,

Pagina 5? Ce pacat. Nici eu nu am mai intrat de mult timp. S-a pierdut de tot subiectul asta. Stiti parola de la nick-ul mamici de italia?
De ceva zile mi-a venit o nostalgie de forumul asta.
Mi-am adus aminte cum eram dependenta si intram f des.
Eu sunt in lista de asteptare ptr operatie la spate: hernie discala. Nu mai am ce face si tre' sa ma operez. Am noduli la poponet de la atatea injectii ca plang de fiecare data cand fac injectii.
Am fost si in Ro sa imi fac cate ceva la dinti. Mai degraba in urgenta deoarece ma durea rau o masea. in 4 zile am slabit 2 kile.
Ce durere!!

Voi ce mai faceti? Copiii? Sanatosi? Cu olita cum decurge treaba? Cu gradinita?

Pup all......

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele..chiar ca sa pierdut subiectul nu mai scrie nimeni..
noi suntem bine DENIS a crescut e istet foc si ii place tare mult la gradi,deja vb italiana binisor si asta in doar 2 luni.
eu tot acasa in cautare de munca sper sa gasesc ceva ca nu mai pot m_am saturat acasa...dar e greu ca am nevoie de o munca mai "speciala"asta pt ca sotul e mai mereu plecat si eu sunt singura cu denis..in fine bine ca ne descurcam si asa...
DANA imi pare rau ca ai slabit...durerile de dinti sunt cele mai nasoale.baieti sunt bine?
restul fetelor va pup poate mai intrati si voi sa dati un semn....

Mergi la inceput

MONICA asa e; copiii invata incredibil de rapid. Iti tin pumnii ca sa gasesti ceva de munca. Zic si eu......atat timp cat Denis e la gradi nu poti gasi prin orasel ca baby-sitter? Te pricepi de minune. Si poti sa iti faci cred eu un program in baza programului tau. Chiar asa un part-time. Si la noi la munca se aude ca se da afara. Ei da, s-a ajuns si in spitale munca sa fie pe muchie de cutit. Un stres continuu. Baietii sunt bine. Cresc, se cearta, se iubesc. Marco a inceput si el gradinita la nido comunale. Deocamdata binisor.

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput