Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
ainotna spune:
Cris2010, da, a cam tras, acum chiar ma bucuram ca a scapat de viroza pe care am avut-o eu si Bogdan cand era el la Constanta. Dar a venit si s-a procopsit si el.
Paula,al meu pana acum n-a ratat nici o viroza, cum se imbolnaveste vreunul in familie, aduna si el. Tot, nu iarta nimic.
lauri_ca spune:
Saddie, imi pare rau pt. pisicuta ta. Poate totusi scapa. Mie imi sunt tare dragi animalele si sufar si daca imi moare un peste din acvariu, si am vreo 30.
Eu si Radu vrem un huski, dar nu e sotu de acord, si sincer nici eu nu ma vad scotand cainele afara la 7 dimi. cand ma asteapta 2 copii de pregatit pt. scoala si cresa.
Azi era sa venim de la plimbare cu o pisicuta. Stefi era in carut si eu ii faceam morala ca scoate mereu caciulita si o arunca pe jos (era si destul de frig) cand a venit o pisi mica, de vreo 3-4 luni si s-a gudurat pe langa carut ca un catel. Fii-mea era inebunita o tot mangaia si se sucea dupa ea (eram cu carutul mic care e f. jos) , si pisica se gudura. Cand am plecat, pisi dupa noi, Stefi tipa dupa ea cu jale miau-miauuu, ne-a urmat o vreme apoi s-a speriat de o masina si a fugit, de s-a potolit si copilul. Cand s-o face mare cred ca-mi fac crescatorie de pisici daca-mi aduce asa de pe strada, ca pe toate le iubeste.
rodyka spune:
Citat: |
PAULA- Neata fetele Rody, tu ai scuza.... Dar ai putea sa lasi munca aia si sa mai stai cu noi ...Mai e mama ta la tine? Isa a inceput gradi? |
as lasa mai moale munca, dar nu ma lasa ea pe mine . ies din casa la 7.30 si intru la 19 . nu am chef de nimic, noroc cu mama care inca mi le mai face multe prin casa. ce sa zic?? nici nu mai stiu de cate luni nu i-am facut eu baie Isei (eu ii faceam seara, mama ii face la amiaza), nu am pus haine la spalat sau nu am mai maturat . bine, mancare doar eu fac si cumparaturile la fel. e bine pe de-o parte si rau pe multe altele, dar o sa ma plang la voi mai incolo (poate dupa ce iesim din post )
Isa va merge din 2 aprilie la gradi , ioiii ce frunze de morcov mi se vad si mie pe undeva
revin. sper. fug sa-i caut niste tenisi Isei
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
paula_m spune:
Ilinca, bun asa, imi ajunge o saptamana, ca am vazut ca are randament. Nu poti sa-l inveti si cu ceva mai tinerei? Si ca nu cumva sa te dezobisnuiesti eu ti-l dau pe Raul...
Odeta, si caini mei de suflet sunt rottweilerii. Dar deja achizitia e facuta si cum curtea e mica( ca nu sunt sigura ca incapem noi) , sigur nu incap 2 caini. Ce rau imi pare de pisicuta. Ce rau imi pare de pisicuta...acum l-am intrebat pe Cosmin (care e veterinar) si el mi-a zis ca nu prea are sanse sa scape, dar poate, poate...Noi tinem pumnii oricum...
Anca, eu ii dau in fiecare zi 10 pic de coacaz negru si ma gandesc ca si asta ne-o ajuta la ceva...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ramonavlas spune:
Tocmai ma gandeam si calculam ca cel putin 20 de ani am locuit langa stalp de inalta tensiune. Acum tot langa stalp stam, in fata casei noi, tot stalp. Mai bine nu ma mai gandesc la asta.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
23+
paula_m spune:
Ramo, eu nu ma refer la stalpii astia mici, care sunt peste tot. Acolo, unde era casa nr 2, era un stalp din ala mare, cu mai multe brate( nu stiu cum sa le zic altfel la ramificatiile alea) si cu mai multe fire...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ilinca79 spune:
Paula in seara asta am mancat in oras si Victor a "agatat" un chelner tinerel, care i-a facut cadou o portocala Asa ca va astept la Cluj sa facem "schimbul"
saddie mi se rupe sufletul cand ma gandesc la biata pisicuta. Da Doamne sa o ajute tratamentul experimental.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
racusor2010 spune:
Ilinca in curand nu o sa te mai lase sotul singura doar cu Victor
Saddie imi pare rau de pisicuta, poate totusi mai e o sansa
Paula sa o stapaniti sanatosi, de fapt si casuta si catelul
Andrei a inceput sa vrea la un anumit magazin, sa ii cumpar cate ceva de acolo azi am vrut sa merg cu el la farmacie si am luat-o pe acolo, asa ca si-a ales un puzzle cu forme geometrice de la melissa & doug, dupa care e innebunit momentan. le scoate si le pune pe toate la loc si ii place sa ii zicem octogon si pentagon
o sa incerc sa ajung pe acolo doar o data la 1-2 saptamani
dar imi vine sa ma impusc, sper sa fie ok cu burtica andrei, ca bona i-a dat sa manance la pranz ciorbita care se cam acrise ieri mi-a zis sa nu ii fac de mancare, ca e buna ciorba, eu nu am gustat-o ca posteam, si in seara asta sotul a vrut sa manance ce ramasese si se acrise o s-o intreb maine, sper doar sa o fi lasat ea mai mult pe aragaz azi si de asta sa se fi stricat....in rest a papat fructe, si dimineata si la pranz budinca de mei cu iaurt...nu parea sa il deranjeze ceva, dar ce stiu eu
pe maine i-am facut orez cu carne si putine legume, dimineata ii dau tot mei, nimic periculos....fara extra lapte...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Alice_Elena spune:
Neata! Dau cafeaua
Radu doarme din ce in ce mai bine. Adica de la 9:30-10 la 8 cu o trezire la 5.
Racusor, nu cred ca era acrita ciorba cand a mancat andrei. Nu cred ca o manca..