Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 6

Cris2010 spune:
Ainotna, multa sanatate lui Sasha. Mititelul, a tras tare in iarna asta.
Cat despre soacra...

paula_m spune:
In sfarsit, merge!!!!
Deci gagici, am renuntat clar la casa cu stalpul. Doamne Fereste, sa stau stresata toata viata!!!
Cris, si eu am reclamat faptul ca mi-e tare greu sa gasesc hainute bune pt Raul acum. Si mie imi placea mai mult sa cumpar hainute sub 18 m.
Odeta, si eu astept vesti despre pisica.
Anca, un pupic pt Sasha. Eu nu stiu ce anume functioneaza la Raul, dar dupa ce a facut pneumonia aia, in dec, am vazut ca nu a mai racit asa usor. Din sept, pana in dec nu treceau 2 sapt si iar era racit, cu muci si imediat o dadeam in bronsiolita. Din dec a mai facut o raceala, fara complicatii in februarie. Dar, ca urmeaza un dar...incepem cresa...si cred ca nu mai scapam
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

histamina spune:
avem 12 ore fara voma!
ainotna, alice, fac eu un club de socializare pt soacre. se va numi Gifte (das Gift in germnana= otrava,venin).
are soacra-mea un venin, ca vipera e inocenta personalizata pe langa ea.
a luat una in mana si nu a muscat-o, vipera pe soacra-mea. reactia dintre doua tipuri de venin este reactie de neutralizare?

ooana spune:
na' ca merge intr-un final
ce face obisnuinta din om...cu forumul sta, cand nu merge parca lipseste ceva nu-i asa?!
de cand s-a schimbat ora Matei se trezeste la 6.30 in fiecare zi
adica taman invers, cand ma asteptam sa se trezeasca la 8.30
Paula eu cred ca toate aceste temeri sunt absolut normale
dar gandeste-te altfel, il duci pe Raul...si nu e ceva definitiv...il poti si retrage daca nu merge aranjamentul cu cresa
felicitari pentru achizitii, pe care sa o zic prima? casa sau catelul
cand sarbatorim?!
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Si eu cunosc un caz ...o familie care si-au luat casa la 5 m de stalp de tensiune si in 3-4 ani ea a facut cancer si din pacate nu mai este printre noi....Si eu as opta sa fiu cat mai departe de stalpi de tensiune Iuliana mami fericita de nazdravan ![]() ![]() ![]() |
eu stiu pe cineva caruia nu i s-a inchis operatia...medicii nu stiau care e cauza...dupa ani de zile s-au mutat si atunci s-au dumirit care era problema
in jurul liniilor de inalta tensiune se creeaza un camp magnetic
Alice si mie imi plac golden-ii

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ilinca79 spune:
Paula ti-l imprumut cu drag pe Victor. O saptamana iti ajunge? Numai sa ai grija ca trage la barbati de peste 50 de ai, dar ce-i drept cu masini scumpe
Mama a venit la noi de aseara si Victor e atat de "indragostit" de ea, ca pe mine ma trimite sa plec cand se joaca amandoi. Azi dimineata tot sareau in camera amandoi, eu eram in baie si m-am dus sa vad ce fac. Si V imi zice: "peci baie" Si nu e prima data, ca a facut la fel saptamana trecuta. Stiu ca e mic, dar totusi am o strangere de inima
Histamina felicitari pentru bursa, si bine ca si-a revenit Sebi!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Alice_Elena spune:
Ilinca, asa face si mara. Aoleo prima data cand m-a gonit mi s-a pus pe suflet. Acum ma amuza ea zice "nu nu, papa" sau "papa mami, bebe" iar daca nu plec vine sa o pup si ma duce de mana afara din camera
Pai d-aia n-am zis nimic de sandalutele lui saddie. Ca imi plac de mor, dar nu cred ca ii vin marei la latime. Are piciorul lat.. De obicei ce ii vine la lungime nu ii incape, iar ce o incape ii e mare la lungime

saddie spune:
Io ma tot chinui sa culc maimuta de la 3 jumate si nu vrea! Acum am lasat-o in patut sa vad ce face, o aud prin statie ca se cearta cu perdeaua. Adevaru-i ca azi si-a baut laptele la 6 si a adormit la loc pana aproape de 11
. Dar s-au intors mucii tusea in somn asa ca ne distram iar
pisica nu face bine. Din pacate s-a confirmat diagnosticul de peritonita infectioasa si cam orice vet recomanda euanasierea. Vet-ul nostru e mai maniac cand vine vorba de eutanasiere (el ii spune omorare) asa ca am decis impreuna sa incercam un tratament mai experimental sa vedem cum merge. Acum e pe interferon injectabil si prednison pastile. Ii mai dau si peritol pentru pofta de mancare.
Paula, Andreea daca vreti vi-i pun deoparte pantofiorii, ca nu se stie
Medeea are piciorul subtirel nu prea am probleme cu incaltamintea de-asta am riscat sa dau comanda. Si daca nimeream butonul care trebuia ii veneau perfect . Nu stiu cum naiba n-am vazut deloc ca am pus 21 in loc de 22.

saddie spune:
Paula, am uitat sa-ti zic Felicitari pentru casuta si pentru catel! Eu as vrea un Rottweiller pentru sufletelul meu iar pentru Medeea un Beagle... Octav vrea Airdale Terrier.... clar daca ne mutam la casa ne trebuie o curte maaaare

crissy77 spune:
Ma bagati in boale cu stalpii de inalta tensiune... Noi avem antena de la Connex sus, pe deal, peste drum de noi...