Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
oana, la institut sunt la B 2.1 terminat, trebuie sa ma inscriu la B 2.2

voma, febra, salvare, spital, externare la cerere, mama supradoza antidepresiv.voma inca o data strumf la 3 dim.

de atunci nu a mai vomitat.

eu supravietuiesc calm, linistit.
normal,cu o ora si ceva de somn, nici soacra-mea nu mai e in stare sa ma enerveze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

oana, stai sa vedem cat tine minunea cu dormitul :)

paula, felicitari!! amstaf-ul e un fratior de pitbull, cred ca trebuie sa declarati ca aveti caine de lupta in batatura si mare atentie la raul. eu imi doresc, daca ne mutam vreodata la casa, un golden retriver

cris, poate ii iese vreun dintisor? mara a inceput iar sa tipe. si are un tignaaal dar mereu cand e soacramea la mine isi reia fi-mea tipatul. cum pleaca, cum se calmeaza. asa ca sper sa plece cat de curand:)) azi vine mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Lauri_ca, cred ca Stefi prinde din mers tot ce-i spui tu. Asa o fi firea ei, mai grabita .
Cristteo, cum iti mai e? Mai bine, sper. La ce scris te referi?(cu CTRL si + nu merge?)

Am fost si eu ieri dimineata sa le cumpar caciulite subtiri si in tot AFI n-am gasit decat o caciulita, cu un supererou care nu-mi place, asa ca am ramas fara caciulite. Peste tot numai sepci. De astea am, vroiam ceva pt vremea asta, dimineata bate vantul f rau (iar la Constanta nu mai zic…), o sa le pun gluga de la hanorac daca mai e asa.
Sasha are 12 kg, de masurat nu l-am mai masurat de ceva vreme.

Ilinca
Nicole, felicitari pt bursa! Sanatate lui strumf

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban
Aiotna, pai invidioasa ca fetitele sunt mai lipicioase, mai dulci, mai istetele si mai finutze… O groaza de chestii de imbracat gasesti!!! …
Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mie-mi zici…

Cris2010, ai rabdare, ca se face ea mare…

Mergi la inceput

mie mereu mi s-a parut ca hainele de baieti sunt mai frumoase si mai comode..
anca, n-ai gasit nici la H&M? parca am vazut ceva caciulite subtiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Ilinca, ha ha, ce patanie cu piscina!

...eu acum rasfoiesc din urma...

Racusor, ai incercat cu uleiul de pin? Eu am folosit ulei esential de eucalipt, doua picaturi pe ceva de bumbac pus pe gratiile patutului. Atentie sa fie ulei esential (sau volatil) si nu din cel folosit pt aromoterapie.
L-am vazut pe Andreiu. Am revazut toate pozele... ce mult s-a schimbat, de-acum e copilas

Alice, ce familie frumoasa ai! Toti ati fost niste frumosi la botez.

Saddie, ce mai face pisicuta?

Michelle, ma bucur ca "Clara" se prezinta bine la analize.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Sasha n-a dormit mai deloc azi-noapte, a facut febra si nu putea respira. Am chemat-o pe soacra-mea la mine sa stea cu el cand il duc pe B la gradinita si a zis ca vine o vecina la ea si nu poate...Nu l-am mai dus pe B la gradi.

Mergi la inceput

Alice nu (mai) aveau decat pt mai mari de 8 ani.

Mergi la inceput

anca, soacra-ta e nebuna? ale mele cand vin, nu mai pleaca, si a ta nu vine deloc..

zicea cineva pe forum odata, ca e pacat ca nu stam aproape una de alta, sa ne fi ajutat la nevoie :)

Mergi la inceput

cris, multumesc :) tocmai ma uitam pe fb la pozele cu SN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Sa va zic si de hainute&papucei...

Sambata am fost la baby expo, foarte slabut la capitolul haine si incaltaminte (eu pt asta m-am dus).
Pentru ca nu am avut nimic pentru primavara de incaltat ne-am asezat la un stand de incaltaminte (big step) si n-am plecat pana n-am gasit niste pantofi care s-o incapa (am incerat multe, multe modele). Ii vine nr. 22, dar foarte, foarte greu gasesc ceva s-o incapa, ca are piciorul foarte pufos.

Luni am trecut si pe la Afi sa mai iau unele altele... Acum ca am trecut la hainute de 2-3 ani, ma dispera sa le caut laolalta cu cele de 4-...-14 ani la magazinele astea mai mari (gen H&M sau C&A). Era mai simplu cand eram la bebelusi.

Haine de vara avem foarte multe de anul trecut, unele chiar noi (mi le-a adus sora mea la sf de sezon). Unele erau maricele, sper sa mai fie bune, ca mi-ar parea rau sa nu le mai poarte ca sunt foarte frumusele.

La H&M, cum zicea matusa au promotie pana pe 6 aprilie parca, la 100 lei ai reducere 30 lei.

Week-end-ul asta e targ la aero baneasa. Poate ajungem si acolo, anul trecut in toamna se prezenta mult mai bine ca babyexpo.

edit: tocmai de aia nu ma risc sa cumpar pe net incaltaminte ca sigur n-o sa-i vina.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput