Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
carla_2008 spune:
ia vedeti ce le-a facut fratele meu la pici.
integral construit de el : puzzle
Mateo e innebunit
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
histamina spune:
crissy,
in primul rand, carnea de vita e din comert sau de la tara?
daca e proaspat sacrificata, atunci trebuie sa stea 12 de ore minim inainte de a o pune in orice baitz.
orice baitz i vas chimba gustul.
daca doar vrei sa o fragezesti,atunci o poti pune in ulei cca 4-5 ore sau in lapte(ii modifica putin gustul).
batiz:
1 pahar vin rosu, 3 pahare apa, sare,piper verde, foaie de dafin,cimbru.se tine cca 4-5 ore.ii poti pune si ardei iute,daca mancati picant sau nu e pt copil.
baitzul nu se foloseste pt muschiul de vita.
daca o vrei fragezita inainte de a o pune pe gratar, o ungi cu ulei inainte, o pui intr-o punga d eplastic si ii dai vreo cateva cu ciocanul pt snitele.
apoi o scoti si gata!
crissy77 spune:
carla_2008, albumul nu e public
histamina, ms.
E vitel tanar, de tara, scos din congelator. Vreau sa fac friptura, la cuptor.
paula_m spune:
Neata
Vin si eu la cafea, dar vreau din aia smechera, cu 3 culori, si fara gust de cafea...Alice, te pricepi?
Azi sunt acasa, ca a tb sa ma duc cu Raul la analize, si s-a trezit al meu la 9, si stau acasa, sa ma documentez despre mobila. Analizele sunt gata abia marti, deci incepem cresa de miercuri. Am uitat sa o intreb pe tanti de la analize daca nu se pot prelungi analizele cu macar un an
Crissy, ce mi-ar placea sa stau mai aproape de tine. As veni la masa la voi in fiecare zi. Acum stau si ma gandesc ce as putea sa-i fac lui Raul de mancare azi...
O zi frumoasa va doresc.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
histamina spune:
daca e vitel de lapte, nu iti trebuie baitz.
pt vitel tanar, poti incerca si cu vin rose.
carla_2008 spune:
L-am modificat,e public acum
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Sa va zic si de hainute&papucei... Acum ca am trecut la hainute de 2-3 ani, ma dispera sa le caut laolalta cu cele de 4-...-14 ani la magazinele astea mai mari (gen H&M sau C&A). Era mai simplu cand eram la bebelusi. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
de acord!!! si pe mine ma enerveaza sa caut intr-un maldar de haine... si cel mai mult ma enerveaza sa ii caut la h&m dresuri, tot timpul sunt numai pt copii mari iar de la bebei nu ii mai vin. parca niciodata nu ii gasesc dresuri
de Larisa Ioana 24.06.2010
Mycya spune:
Neata!
iau si o cafea in 3 culori si fara gust de cafea
Racusor sigur nu era acrita ciorbita, daca se scoate de la frigider si se incalzeste fara ai da un clocot si aoi se lasa la cald si intr-o ora 2 se poate inacri, am patit-o si eu.
Paula si eu ar fi trebuit sa o duc pe Andra la cresa sa incep scoala de germana dar nu ma lasa inima deloc mai ales ca am vazut-o cum a reactionat la spatiul ala de joaca de la sala numai la asa ma gandesc , sa nu mi-o lase sa planga pana imi vomita. sa nu mai spun de mancare si dormit ...
Alice ce noroc pe capul tau cu somnul , eu cred ca asta e un semn sa nu te opresti doar la 2 copii
Andra la picior poarta 22, vara trecuta purta 19.