Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
lauri_ca spune:
Denisa, super puzzle-ul! L-a facut la traforaj? Eu ma gandeam sa-i iau lui Radu un set de traforaj si ar fi o idee buna sa construiasca puzzle-uri pt. pitica.
crissy77 spune:
Prea tarziu, am bagat carnea la bait. Am facut acum vreo 2 sapt ciorbita din aceeasi vitel, carnea a ramas tare si am fiert-o suficient.
carla, e superb, fur si eu ideea cand s-o prinde ea cum e cu culorile. Si ca sa fiu carcotasa... lipseste indigo. Din ce e facut? Baga-l pe fratelo pe DC
Constat ca bucurie ca a "inviat" Paula.
crissy77 spune:
paula, ieri la MD i-am dat ou fiert (din care mananca doar albusul, galbenusul fiert nu-i place, il scuipa) iar pt amiaza i-am fiert niste paste, dupa ce le-am spalat+scurs le-am pus din nou pe foc cu putin unt, galbenusul ramas si pasta de rosii iar in farfurie i-am ras cascaval.
ochidut spune:
Cu mucii suntem mai bine, parca nu mai sunt asa multi. dar pt ca nu avea nimic atceva, am decis sa ii ignor in continuare, doar aspirat si ser. daca nu ii trec de tot pana duminica, incep sa ii dau ceva. noi folosim cu succes sinupretul cand are nasul infundat dar cand e lichid si curge mult nu prea a avut efect.
Cris, stai linistita o sa revina copilul tau, stii cum au ei faze, trebuie sa le incerce pe toate. Asa mai am si eu senzatia cateodata, pentru cateva zile parca nu mai e ea si apoi isi revine.
Ce norocoase sunteti voi care va mai vin hainele de anul trecut. Eu aproape toata garderoba a trebuit sa o reinnoiesc Dar o sa ma incapatanez sa i le probez pe toate cele vechi, numai ca imi trebuie timp si rabdare, ca fuge prin casa si rade sau nu mai vrea sa isi dea hainele jos, cele cu care o probez Acum daca ii cumpar ceva nou de incaltat si i le pun in picioare, nu mai vrea sa si le de-a jos si se foieste asa mandra prin toata casa
Acum 2 zile i-am probat papucii de plaja inainte de culcare si ea vroia sa doarma cu ei, s-a urcat asa in pat si cand s-a o descalt plangea si imi arata ca trebuie sa ii pun la loc in picioare
Am inceput sa variem lapticul, mananca de capra si acum mananca si de soia. Am mai pastrat si laptele praf cateodata in combinatie sau cand suntem in deplasare. Azi dimineata a baut integral de soia, doar ca i-am pus putina miere ca imi era frica sa nu il refuze asa simplu.
Paula ca intrebai tu ce mai mancam:
- in w/end peste cu sos rosu si legume
- luni si marti la pranz fasole verde cu carne de vita si seara supa crema de dovlecei cu parmezan si crutoane
- miercuri si joi orez sarbesc cu o tocanita de soia iar seara brocoli cu sos alb de smantana si branza
Ma cam dispera hotararea mea de a nu ii mai da pui din comert ca ma obsedeaza hormonii si imi face si mai dificila sarcina de a stabili meniul, de a gati......
Maine insa iar jucam in deplasare si nu stiu ce sa ii mai fac sa ii luam si pe drum. cred ca ii fac ceva mazare ....parca si saptamana trecuta i-am facut tot mazare vineri, o sa zica bona ca am inebunit. si pt seara poate ii fac ceva gen budinca...poate din legume. sau poate din branza cu fructe....
VREO IDEE?
de Larisa Ioana 24.06.2010
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 ia vedeti ce le-a facut fratele meu la pici. integral construit de el : puzzle Mateo e innebunit Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 Sa-l ajutam pe Vladut produse la bazar |
Nu se deschide!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
ooana spune:
Neata'
Ramona stalpi de inalta tensiune NU EXISTA in oras!!!
sunt de medie si redusa tensiune - ceea ce nu e o problema
asa ca fi linistita...
Denisa foarte fain
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
laurika1982 spune:
Intarziata de mine era mesaj scris de dimineata, intre timp am facut curat, pus mancarea la facut...
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
sorina_goga spune:
Neata!!! Am scris un mesaj cat China si maimuta mea mi-a inchis calculatorul intre timp!!!OFFFFF
P e scurt: am vazut pozele cu delfinasii, toti niste superbi!!!
Paula felicitari pt casa si sanatate lui Raul!
Cristina, da poti sa ma treci cu carut roz, a eco de 17 sapt si ceva s-a confirmat ca este fetita.
Alice, ce seamana Radu cu Mara!!!!!
Am facut rezumatul mesajului anterior ca trebuie sa ma duc sa schimb maimutza de pampers. Inca suntem la facut in pampers si nici o sansa, prea curand, sa recem la olita sau wc, urla numai cat le veede.
O zi excelenta, va pup!
PS: de citit va citesc tot timpul, cu scrisul e mai greu. pe fb is mai activa!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +19
ooana spune:
asa ma bucur ca e vreme buna ...sper sa ramana tot asa ca maine plecam la cabana
Paula nu mi-ai rapuns...cand sarbatorim?
te-ai gandit cum faci camera lui Raul?
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip