Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sustin ideea renuntarii la puiul din comert.

carnita de gaina de tara,da, dar pui din comert nu, ca papa hormoni cu lingura!

crissy,o idee pt carnita de vitel sa iasa buna:
dupa ce o fierbi,
o scoti din zeama, o pui intr-un vas de jena,tapetat cu unt, apoi pui 2 polonice din zemaa respectiva si o lasi la cuptor.o mai invarti de pe o parte pe alta.
nu ita sa pui si capac.

daca pui capere sau cartofi cu morcovi rondele, yammmmmmmmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

sustin ideea renuntarii la puiul din comert.

de acord!
asta de cand am discutat cu cineva care lucreaza la o ferma de pui

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Denisa, ia intreaba-l ep fratele tau cat costa sa ne faca si noua?Poate isi face o afacere?

Oana, sarbatorim in fiecare zi. Eu, cel putin Sarbatorirea cu bauta, o lasam pe cand am cheile in mana. Sper sa nu mai intrevina nimic, desi mama, cand a vazut-o a inceput cu carcotelile...ca scara, ca , cum ducem mobila la etaj, etc. Dar o ignor deocamdata. Bineinteles ca ii fac camera lui Raul. Cu pinguini pe pereti. Dar banuiesc ca tot parterul va fi camera lui Raul, dar nu-mi mai pasa. Stai asa, ca m-am razgandit. O sarbatorim in week-end, daca nu sunteti ocupati. Daca e vreme faina, mergem undeva la un gratar?

Ce de fetite noi vom avea in vara!!! Sunt f invidioasa pe voi, sa stiti, burtici...

Crissy, a venit primavara...desi eu sunt fan iarna, vad ca anul asta primavara imi prieste...si cafeaua lui Alice!!

Mi-a lasat tatal meu masina sa i-o duc la service. Si mi-e teama sa o conduc ca e cam mare...si am o dilema...oare ma claxonau soferii in trafic ca sunt prea frumoasa, sau ca conduc prea incet?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, sarbatorim in fiecare zi. Eu, cel putin Sarbatorirea cu bauta, o lasam pe cand am cheile in mana. Sper sa nu mai intrevina nimic, desi mama, cand a vazut-o a inceput cu carcotelile...ca scara, ca , cum ducem mobila la etaj, etc. Dar o ignor deocamdata. Bineinteles ca ii fac camera lui Raul. Cu pinguini pe pereti. Dar banuiesc ca tot parterul va fi camera lui Raul, dar nu-mi mai pasa. Stai asa, ca m-am razgandit. O sarbatorim in week-end, daca nu sunteti ocupati. Daca e vreme faina, mergem undeva la un gratar?
MI 2

weekendul asta nu o sa fim acasa

poate weekendul viitor iesim undeva cu cei mici...eu asa ma gandeam sa sarbatorim...poate il aduceti si pe cel mai mic din familie

cum stai cu emotiile??? esti acasa sa inteleg ca nu te mai duci la Ludus saptamana asta...
bona se va duce cu Raul sau ramai tu sa il duci la inceput?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ieri am fost la piscina. Am vrut sa va scriu live de acolo dar eram terminata.

Acum povestea pe lung:
Am ajuns mai devreme, in vestiare a fost foarte dezinvolta, se plimba, se uita, i-am tot zis povestea cu apa, ca o sa inoate ca Baloo si ea tot zicea bauuu, apa apa. La piscina cand am intrat super incantata, se uita la copii, imi arata apa, vroia sa intre singura, i-am aratat cu cine o sa intre in apa si culmea chiar i-a zambit antrenoarei si i-a facut din mana. Eu deja ma relaxasem si eram f incantata. A venit tipa, a luat-o de mana, a stat cu ea, a udat-o totul bine si frumos. Cand a intrat in apa s-a cam ghemuit ea asa putin speriata, a strigat mama, m-am apropiat si i-am zis ca e totul ok. mai dar fix atunci s-a gasit un copil sa vina langa ea sa ii arate cum se scufunda si inoata....saracul el cred ca avea intentii bune....numai ca a stropit-o si s-a speriat si a inceput sa tipe si sa planga de nu o mai puteam opri. A scos-o din apa, a venit la noi si s-a calmat. Se uita in continuare la copii dar nici ca mai vroia sa intre sau sa o ia in brate antrenoarea, desi i-am tot explicat, aratat, luat-o cu binisorul, plimbata...etc etc. Si ca sa nu o mai lungesc, s-a concluzionat ca avem 2 variante:fie renuntam, fie o lasam si plecam si asteptam 5-10 minute sa vedem daca se acomodeaza. No, si am luat-o, i-am pus-o in apa tipei si am plecat, mai si asa ce plangea si tipa dupa mine, efectiv urla de se auzea pana pe scari, ca ma trec fiori si acum cand povestesc. Eu m-am tinut tare atunci pe moment insa P m-a dat peste cap ca a inceput sa zica ca nu o putem lasa asa, ca plange, ca ce o sa faca, parca se cam suparase pe mine..... Numai bine ca el s-a linistit in 5 minute, a tras concluzia ca va fi ok dar intre timp mi s-au taiat mie picioarele si ma lua cu ameteala ca ce parinte denaturat sunt, ca o chinui, ca daca o traumatizez, ca daca o sa simta ca am abandonat-o.........mai, cate si mai cate, nici nu va puteti imagina ce era in capul meu. Mi-au dat fetele alea de la receptie o apa ca ma inverzisem si apoi ma lua cu calduri. Ce mai, eram lesinata rau. De la receptie o puteam vedea pe monitor e face dar nu ii fata, sa imi dau seama daca plange. M-am dus apoi sa stau la usa sa o vad, dar cand se apropia de zona aia trebuia sa plec ca ma vedea si nu vroiam sa inceapa din nou.Ne stia deja toata lumea. A iesit o doamna de la piscina si mi-a zis sa stau linistita ca nu mai plange, ca e ok. Au iesit si ceilalti antrenori. Apoi un domn care statea sa isi vada nepoata la fel m-a linistit. Cele 45 de minute mi s-au parut o eternitate!!!!!!!!!!!! Cand m-am dus mai avea ochii asa putin rosiori dar era f incantata, nu mai avea nici o treaba, se vedea ca se intelegea bine cu tipa, ii tot arata copii si apa, ii dadea mingea, rata.....cand sa o scoatem din apa a intins la ea mainile nu la mine si cand s-a dus sa isi ea un prosop o striga, ca unde e.
Concluzia: ea pana la urma s-a simtit bine, nu avea nici o treaba, s-a comportat normal, nu a fost nici suparata pe mine si nici nu m-a tinut strans - adica sa fie traumatizata ca am lasat-o sau speriata ca o voi lasa din nou, la vestiare era iarasi in super forma si cand am imbracat-o sa iesim ea vroia sa o ia pe scari la piscina, ma tot tragea si imi zicea apa apa. Dar eu toata seara nu am fost om, pe cuvant imi rasunau in cap urlete ei, si cum striga mama, tata si ii vedeam fata aia rosie Sper data viitoare sa nu mai trebuiasca sa recem prin aceste 5 minute de urlete, ca nu stiu daca mai rezist, zau.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Paula - dar ce nu il mai lasi cu bona?
Am observat ca mandra mea nu prea doarme la gradi, adica in jur de 1 ora, maxim 2, iar acasa doarme 3. Asa ca seara o culc mai devreme, ca e rupta de oboseala si maraita.
Si cand o iau de la gradi plange ca mai vrea sa stea

De mancare, ce am mai facut in ultima vreme..
- bors de legume (dres cu galbenus de ou si smantana, si fara, de post)
- legume gratinate
- crap la gratar, pane la cuptor (imbracat in fulgi de mamaliga)
- chiftelute de legume la cuptor
- paste carbonara (cu pui de tara, ciuperci - pt Bianca brocoli in loc de ciupe)
- paste cu ou si cu spanac
- orez cu legume

Ce intentionez sa fac
- bors de curcan
- gratin de brocoli
- coltunasi cu urda si spanac

Ieri am tinut post si mi s-a parut f greu, mai ales ca aveam sub nas "nepermise".

papucei - si noi avem aceeasi problema ca SN, avem pernute la picioare si nu ne incape orice, nu pot cumpara online.

cumparaturi - nu mai mergem demult cu ea la cumparaturi ca nu sta prea mult in cosul de cumparaturi, nici in brate nu vrea. Ori merge doar unul din noi (de obicei eu), ori toti 3, dar ea sta la locul de joaca cu unul din noi (de obicei cu tati)

carnea de pui - am mai scapat si la carne din comert, mai ales in concediu, ca acasa nu ii dau, oricum la gradi asta le dau va dati seama. Nici pt noi nu mai luam, decat f rar, o data la 1-2 saptamani.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Oana, cred ca la fel va fi si cand incepem cresa/gradi...si va fi groaznic
e usor de zis ca nu trebuie sa te simti asa dar in momentele alea parca esti alt om...innnebunit si cu mustrari de constiinta ca ti-ai lasat copilul plangand acolo

sa sti ca atunci cand am discutat la gradi, recomandarea prietenei noastre care e si directoare a fost sa il duca pe Matei persoana de care el se desparte cel mai usor, la noi bona - poate fi si asta o varianta!

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ochidut - of, ce ma regasesc in spusele tale. Si acum am imaginea Biancai in minte cu manuta intinsa spre mine, planganed, cand o lasam la gradi. Dar sa stii ca ei nu sufera la fel de mult ca noi, de fapt ai vazut. Ei imediat se preocupa cu altceva si uita.
Eu cand am luat-o plangea ca mai vrea sa stea

Denisa - minunat ce a facut fratele tau!

Paula - de unde iei mobila pt camera lui Raul, si de care? Ca asta e si preocuparea mea acum. Trebuie sa mobilam si sa punem covor/mocheta in dormitor, ce va ramane al copiilor.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Of, Oana, e greu sa-i lasi plangand... Imi aduc aminte cand l-am dus pe Radu la gradi, ce-a mai plans saracutul dupa mine. Dar surpriza, dupa 2 zile nu a mai plans deloc, si a dormit si la pranz, asta in conditiile in care el era f. atasat de mine si un pic salbaticut. Asa ca eu sunt optimista cu cresa, cred ca o sa fie bine, Stefi e mult mai sociabila, chiar zilele trecute a vrut sa plece de langa mine cu un barbat strain. Iar daca se ia cu joaca si copii, cred ca nici pa nu-mi mai zice, ca nu ma mai baga in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ce de fetite noi vom avea in vara!!! Sunt f invidioasa pe voi, sa stiti, burtici...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Pai Paula dupa cum vezi este sezon de fetite....Cum in 2010 a fost sezon majoritar de baieti Asa ca ....treci si tu la treaba si fa o surioara pentru Raul

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+

Mergi la inceput