Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hello mamici,

eu sunt cam pe fundul butoiului ca vad ca ma lasa rau rabdarea . Pe langa crizele de rigoare, acum stam f. prost si cu mancatul. Laptele il bea acum din sticla cu biberon, dar nu cu tetina ci cu paiul, ca asa i-a casunat intr-o seara. Buuun, dar bea mult mai putin si dureaza bautul a 150 ml vreo juma' de ora, timp in care se plimba cu sticla prin casa. Asta ne intarzie si micul dejun si culcarea de seara. Apoi nu mai mananca decat cateva feluri de mancare: tocanita de pui, orez, peste, paste si nelpsitul iaurt. Cred ca ar manca iaurt la fiecare masa. Si ca sa vedeti ca "fiecare pasare pe limba ei piere" , azi dimineata il intrebam daca vrea iaurt, iar el de obicei repeta dupa mine "urt". I-am explicat sa raspunda "vreau" Asa ca la pranz, dupa ce a mancat o lingura de ciorba a dat-o la o parte si a zis "veau urt"

Michelle, oau ce de bunatati gatesti si ce bine ca mananca Bianca

Ochidut mie mi s-au taiat picioarele cand am citit cu bazinul. La noi la "inot" fiecare copil intra cu un parinte in apa si nici acum dupa mai bine de un an, Victor nu accepta sa fie tinut de instructoare ci doar de mine. Bine, el e un caz aparte, ca refuza multe alte exercitii in apa din cauza incapatanarii. Si desi intructoarea insista sa-l oblig chiar daca plange, eu nu pot ca mi-e teama sa nu prinda aversiune fata de apa. Deci Larisa a fost o curajoasa pana la urma si sunt sigura ca va fi tot mai bine.

Si ziceti ca la TG Mures e vreme buna? Aici tot bate vantul ca in filmele de groaza

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Ochidut, mie chiar mi-au dat lacrimile cum ai povestit.

Ca tot ai amintit de dresuri, eu n-am gasit in nici un magazin la Afi dresuri albe simple marimea 92.

Saddie, imi pare ata de rau pentru pisica. Mie imi plac tare mult pisicutele.
Si ma bucur ca i-au iesit bune analizele lui Medeea.

Crissy, cum a iesit fripturica

Ce-am mai facut eu de papa pentru SN: mancarica de spanac (din cel congelat), de brocoli, de conopida, de pastai, de naut cu ardei copt. La legume am adaugat ori peste, ori carne sau i kle-am dat simple.

Bolnaviorii din delfinariu ce mai fac???

Crispro, tu cum mai esti? Iti scriu acum pe PM legat de formular.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salut!

Da, Crissy, ai mare dreptate! Paula is back!
Sa stapaniti sanatosi noua casa, spor la amenajat/decorat! Sa fie sanatos cutu-cutu si sa se inteleaga bine cu Raul.

Eu sunt cu muci si stranut de rup normele, dar deh, e primavera,sa ne bucuram nitel, zic.

Ochidut, asa de tare m-a strans in spate . Nu stiu cum vor trece primele zile la gradi..

Al meu nu mai papa mancarica de spanac, se stramba de zici ca-i altceva, desi acel altceva il papa cu pofta .

Ilinca, trimit niste doze de zen din Bacau, sper sa ajunga catmai repede la voi.

Nu v-am mai spus, dar am vazut tot ce ati pus cu delfinasii, pozici, filmulete, ma laud la toata lumea cu delfinasii, ca Larisa e cu puzzle, ca MAteo e vorbaret, care ce pozne mai face, va stie tot Bacaul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

noi papam invariabil:cereale (tarate de fapt, vreo 7 feluri de cereale amestecate) cu lapte si miere,iaurt, crema de dovleac,mar,biscuiti, avocado cu cas, cas simplu,ou de prepelita,masline si ciorbita de perisoare si mai ales cus-cus!
restul, lupte seculare si refuzuri categorice.
nici sa nu vada sapancul,pestele,brocoli, cartoful,perele,portocalele.

mai papa usturoi,ceapa,lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Atat de rau imi merge netul, de ma duc in lume. Asa ca nu mai zic nimic, ca am nervisori.

Vroiam doar sa va zic ca am trimis formularul 2% pt Alex pe contul comun. Pentru cine vrea sa il completeze: La inceput de formular trebuie trecut anul 2011 (adica cel de pe care se calculeaza 2%). Apoi completezi doar partea I, cu datele tale (nume, cnp, adresa, etc). La partea II si III nu se mai completeaza nimic. Mai trebuie doar semnat si datat (la semnatura contribuabil si data). Nu trebuie sa calculam noi suma, va fi calculata de catre finante. Iar acest formular se depune personal sau prin posta la administratia financiara din raza domiciliului.

Am citit tot ce ati scris, dar nici nu mai stiu ce vroiam sa zic... asa ca sorry...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
[ va fi tot mai bine.

Si ziceti ca la TG Mures e vreme buna? Aici tot bate vantul ca in filmele de groaza

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Ilinca acum am fost cu masina si imi arata la bord 19 grade

Michelle noi am facut mobila la comanda, alba...iar camera are pereti colorati cu stickere cu Winnie si animalele din jungla deasupra patului
...asa ne-am gandit atunci ca nu va merge si mobila colorata si pereti colorati, perdea cu dungi si covor cu nu stiu ce imprimeu
cred ca trebuie sa o gandesti in ansamblu oricum e fain ca dormitorul vostru e mai mare cu siguranta si aveti loc

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua mamici
Sper ca nu m-ati uitat, stau destul de prost cu timpul liber, tudor mi-l ocupa pe tot!
Noi suntem bine, doar ca am intrat azi pur si simplu sa vad ce mai faceti si ce ati mai scris si mi-a sarit in ochi cuvantu “fimoza” si mi-am amintit prin ce am trecut acum 3 sapt cu tudor! Noi de obicei ii faceam decalotarea dupa baita sic and ii faceam cand nu-I faceam, intr-o seara am zis sa mai incercam sa decalotam si am tras usor pana cand a aparut un firicel de sange, am lasat cocoselul in pace si a doua zi am zis sa mergem la grigore alex pt un control. Ajungem acolo si dam de medicul Tranca, faimosul medic, il studiaza pe tudor din mers si zice sa venim luni dim sa-l opereze ca are fimoza si daca stam mai mult o sa dea in parafimoze. Mi s-au inmuiat picioarele cand l-am auzit, deja ma gandeam la suferinta copilului pe masa de operatie, imi faceam un scenario horror in minte. Iesim suparati si posomorati si imi vine ideea sa mergem si la budimex sa mai cerem o parare…zis si facut. Cand ajungem acolo am gasit o doctorita tanara si calma care l-a studiat pe tudor foarte atent si delicat, dupa care a inceput usor sa-l decaloteze pana la punctual final. Mi-a spus ca nu are nici o fimoza, ca e perfect normal si m-a linistit! Ce-i drept vre-o 2 zile dupa l-a usturat cand facea pipi, dar acum copilul e ok.
Ieri am mers sa-I facem toate analizele cap-coada, nu i-am facut niciodata nici o analiza, sper sa fie bine, luni vedem rezultatul. A plans putin cand ia luat sange dar a trecut.
Histamina, felicitari pt bursa!
Paula, felicitari pt initiative de a cumpara o casa, sper sa o gasiti rapid!
Cat despre cresa, eu am incercat sa-l duc din iunie, de cand o sa faca el 2 anisori, insa din pacate la cresa unde vreau eu nu sunt locuri, asa ca o sa-l ducem pe tudor vre-o 2 luni la campulung sa stea cu socrella si din sept o sa mearga si el la cresa, atunci o sa fie locuri libere!
Cris2010 si noua ne face tudor la fel cand mergem cu el la cumparaturi, e jale…nu esti singura.
Sanatate tuturor!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu vreau sa fac mobila la comanda. Si tot asa, ca si Oana, o sa fac mobila ori alba, ori o culoare pala si pun pe jos mocheta intr-o culoare, ca ajung pinguinii de pe perete...oricum ma gandeam ca toata mobile din casa o fac in culori neutre si dau culoare cu accesorii. Apartamentul nostru e ff colorat, ca asa l-am vrut eu, dar acum nu il mai vreau asa. Ce imi lipseste Carmen acum!!!
Oana, eu am citit repede, repede cu sufletul la gura postarea ta cu innotul si m-am destins la sfarsit si sper din tot sufletul ca asa va fi. Suferinta noastra e mult mai mare si ei in 5 minute uita de ce plangeau.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vreau si eu reteta aia de halva de susan (susanul rasnit amestecat cu miere, parca) pusa de pufescu.
Voi lasati susanul la inmuiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
...si pun pe jos mocheta intr-o culoare, ca ajung pinguinii de pe perete...Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

ha ha si eu vroiam mocheta intr-o culoare iar Marius vrea covor cu Mickey Mouse
si uite asa copilul inca nu are covor in camera iar pana la solutionarea divergentei am mutat covorul din living
azi am cedat si cumparam covorul cu Mickey

tu pe care pinguini ii vrei? arata-ne o poza

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput