Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 12

lauri_ca spune:
Ce-am mai gatit: supa crema de brocoli, orez cu spanac (surprinzator de bun, cu unt si cascaval) si nelipsita supa de pui cu taietei. Maine fac ciorbita de curcan, iar pt. cina carofi copti cu smantana si usturoi.
Am sedinta cu parintii azi.

puiutz_mic spune:
Ziua buna fete dragi!
Nu am mai intrat de cateva zile...Paula felicitari pentru casa si catel, sa le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de achizitii! Succes cu cresa, poate va fi mai usor decat iti imaginezi.
Ochidut ce patanie la piscina! Eu nu cred ca l-as fi lasat pe Raducu plangand cu o straina...nu ma lasa inima, sa vedem cum voi face la vremea gradinitei
Noi suntem ceva mai bine, ma refer la Raducu, s-a mai imbunatatit kk, ieri chiar a facut unul perfect . Azi semi-perfect
Suntem pe alta formula pentru o luna de zile: Peptamen Junior, speciala pentru copiii cu probleme gastrointestinale + Kreon (in loc de Sanzyme) + Debridat (asta la sugestia mea). Sa vedem ce-o iesi dupa luna asta de tratament. Si regim alimentar in continuare
Alaltaieri am avut parte de o criza de plans ce a durat vreo ora, de la dinti (se umfla caninii). Pana la urma i-am dat Nurofen ca nu se linistea nicicum.
Nici pofta de mancare nu prea are...cred ca tot dintii sunt de vina sau / si faptul ca mananca ce nu ii place
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

crissy77 spune:
puiutz, chiar ma gandeam la voi ce mai faceti (in timp ce spalam vase m-a strafulgerat, parca asteptai niste analize, nu?). Si la coteasca la fel. pufescu zicea ca e ocupata cu serviciul.
Parca lalala avea nr de tel al lui Carmen. Cine o descoase?
bumblebee, de reteta www.cristelageorgescu.ro/de-ce-fac-copiii-mofturi-la-masa-si-noi-ispravi-cu-pavel-adica-despre-oprelisti-si-noi-retete-ii/02/2011/" target="_blank">asta intrebi?
Cris2010, fripturica e la cuptor acuma, am lasat carnea cateva ore bune in bait, iti zic maine cum a iesit.
Fete, ce stiti de produsele Penes curcanul? Pe site zice ca nu contin chestii daunatoare, asa o fi. Dar oare cum sunt crescuti curcanii? Am gasit in Sv magazin de desfacere, am cumparat carnati, toba, pulpa si piept, bune dar scumpe. Si la vanzare nu taie, trebuie cumparata toata bucata. Pulpa tarisoara, carnatul la fel, coaja cam groasa. Dar toba si pieptul... .
Pt copilasii mai maricei: am descoperit postul Da Vinci Learning si ne-am indragostit de 2 emisiuni: "Expresul exploratorilor" si "Stiinta pt toti". Le recomand din inima, le puteti urmari fie de la 14.30-15.30 fie in reluare de la 18.30.
Azi am aflat ca ursul polar are pielea neagra si firele de par transparente si acum stiu si de ce

baby78 spune:
puiutz, si eu ma gandam aseara la voi si vroiam azi sa te strig la apel. Bravo pt kk normal al lui Raducu. Sper sa fie bine de acum
Si pe Rubia o dau la disparuti Daca ne citesti spune-ne daca suntei bine
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+

adrianaBuc spune:
ochidut, de astfel de momente imi e si mie groaza. Eu stiu cum ma simteam cand statea Rebeca pe olita si urla de durere, intindea mainile catre mine sa o ajut si ma triga printre lacrimi. Plangea impreuna cu ea.
Deci, cand vad de mancaruri faceti voi pentru copilasi, ma simt mama denaturata. Ma simt vinovata pentru ca Rebeca nu mananca decat vreo 3 feluri de mancare pentru ca nu am fost eu in stare sa ii fac altele si acum nu mai accepta nimic nou in alimentatie.
Pui din comert: din pacate, daca nu ai pe nimeni care sa creasca pasari e greu. Eu mai iau pui de la ... (nu mai stiu cum ii zice la firma) pe care scrie ca nu au hormoni si alte porcarii. Mai mult de atat nu am ce face. Noi mancam mai mult curcan, ca se zice ca astia nu prea au hormoni. De mancat trebuie sa mancam ceva
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012

puiutz_mic spune:
Crissy asa e, am uitat sa zic de analize - e vorba de testul pentru intoleranta la gluten - a iesit negativ! Deci am scapat si de stresul asta.
Am ramas cu diagnosticul de colon iritabil. Se pare ca o sa mai dureze ceva luni pana se remediaza complet. Vor urma scaune bune alternativ cu moi mi-a zis dr. Sa speram ca vom scapa curand...
Baby
Adriana la fel si noi, nu avem de unde lua pui de tara. Coco Rico le zice la aia care cica-s fara hormoni. Si noi luam de asta. Si mai luam de la o macelarie din cartier, care au crescatorie proprie si la fel zic ca ii cresc natural. Au si vita si porc, fac si pastramioare afumate natural. Ce sa zic...sa speram ca sunt ok. Intr-adevar trebuie sa mananci ceva.
Crissy nu stiu daca Penes sunt fara hormoni. Ma gandesc ca nu cresc curcanii asa rapid ca sa asigure tot timpul marfa pe nivelul cererii. Dar si noi mancam de la Penes...sa speram ca se mai si adapteaza corpurile noastre...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

ciristina_serban spune:
Va salut fete dragi.
Sa nu ziceti ca nu suntem solidari cu unii dintre delfinasi.
De aseara am intrat si noi in randul celor cu febra si scaune moi, apoase chiar. Azi noapte am ajunj la urgente, ca nu scadea febra nicicum. Si de atunci suntem in chin sa tinem febra sub control si schimbam scutece non-stop. Plange la fiecare scaun, cred ca are crampe.. Suspectez rotavirusul.
uff.. fug ca ma plange de dureri.
pup

crispro spune:
Cristina, sanatate multa Rianei! offf, ce rau imi pare! Aveti grija de voi! la noi cel mai bine pt scaderea febrei au functionat impachetarile de la brau in jos, dar tot greu a scazut si asa...
Puiutz, ma bucur ca esti mai optimista, ma bucur de kk normal al lui Raducu! Doamne ajuta sa fiti pe drumul cel bun!
Paula, bravo pt casuta! Sa o folositi sanatosi! Si pt catel!
Mai stiti melodiile alea cu sunete de delfinasi, de pe trilulilu, ce le puneam copiilor in primele luni? acum le-am gasit la bookmarks si le ascult. Ce de amintiri, Vlad era un ghemotoc, in brate la mine, un puiuc mic si scump. Acum e un copilas/baietel, ce vrea independenta, ce uneori e totusi mamos si ma strange si ma iubeste! Asa minuni avem langa noi, tu fete! Io asa ma simt de bine, de iubita in fiecare zi, fara indoiala!
Sa-l ajutam pe Alex

ooana spune:
Pana la urma am luat covor - simplu, gri
CRISSY si noi cumparam de la Penes, chiar m-am uitat la pastrama pe eticheta si nu contine nici un E....am si intrebat iar vanzatoarea mi-a confirmat
PUIUTZ ma bucur ca sunteti mai bine cu kk
Pupici multi pentru RIANA sa se faca bine, doamne fereste de rotavirus
O reteta cu GULII imi dati si mie ....
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

baby78 spune:
ooana se pare ca pana la urma cu diplomatie l-ai facut si pe Marius sa fie de acord cu un covor simplu....
Cristina sanatate multa pentru RIANA sa se faca bine. Sper sa nu fie rotavirus
Cristina (Crispro) asa este...A zburat timpul.....Si te rog sa fii asa cum esti acum de relaxata si sa te bucuri cat mai mult de puiul tau de om caci nu mai este mult si incepi serviciul si vei tanji dupa clipele astea minunate dedicate majoritar lui Vladut
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+