Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hahahah denisa, ce tort i-ai fcut lui calin
Apropo de asta, am uitat sa ii comand lui marius cadoul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare,
Sasha a avut si azi-noapte febra, a trebuit sa-i pun supozitor, cu panadolul n-a cedat deloc.

Cris2010, la Waikiki ai cautat dresuri albe? Eu de acolo am luat pt serbarea lui Bogdan…

Am citit pe sarite, trebuie sa plec la gradinita.

Alice, asta nu e cumva rochia ta de la botez ?http://www.hola.com/realeza/galeria/2012032957747/princesas-low-cost/1/#3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
gata cu muncile.
sotul lucreaza in week-end.

ma duc la dr pt ca am calcat stramb(i-am jurat sotului ca nu),da' el zice ca nu pot nega evidentele:talpa piciorului s-a innegrit pe o portiune de 3 cm, iar ,imediat sub degete, pe fata labei piciorului, e o punga de 4/5 cm vanata si umflata.

ma trag in poza la radiolog si vad cum rezolvam problema.

strumf e o scumpete.
a deschis robinetul la caloriferul din dormitor.l-a prins tataie si l-a luat de acolo si a inceput sa tipe cat il tin plamanii: de ce nu? de ce nu?
e curatenia de Paste. copilul are dreptate,domnle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Matei nu a mai avut nimic a baut apa, a papat supa, paine cu unt si cascaval + ridiche si ceapa verde
e clar de la clementine

Baby am sunat bona si am intrebat-o si ai dreptate a baut apa dar nu dupa ci inainte! s-a trezit si a cerut apa apoi a primit clementine...garantat e de acolo!

Puiutz vezi cate informatii diferite dau medicii...sunt care incep diversificarea cu suc de portocale

Crispro sa iti spun o faza, acum vreo 2-3 luni mancam niste saratele cu mac...la un moment dat dupa la vreo 2-3 ore vine Marius in fuga cu Matei in brate ca l-a facut sa rada si a vazut ca are carii, era aproape lesinat barbatul meu cand eu ii spun calma "draga am mancat mac mai ti minte"
esti sigura ca nu e altceva? da-i periuta sa o roada singur, sa se joace cu ea...

legat de spalatul pe dinti, noi ne spalam dimineata obligatoriu!
dar seara nu am cum...ii dau laptele si apoi adoarme...mi-e peste mana nu stiu cum

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena
[oana, pai asta am zis si eu. ieri a zis ca luam cum vreau eu si cu tapetul la fel. lui ii placea unu cu mickey, dar mie mi s-a parut prea incarcat. am gasit in alta parte unul mai simplu, dar scump. pana la urma ne-am hotarat la unul cu winnie mai simplu si mai ieftin. dar cat sunt copiii mici nu cred ca merita sa pun cine stie ce tapet pe pereti. macar daca se apuca sa deseneze pe el, sa nu imi para rau. iar cand se mai maresc si incep sa aiba preferinte, sau sa le facem camere separat, isi aleg ei ce vor .
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

din experienta va recomand sa luati un tapet care sa poata fi spalat...uitati-va pe spatele tapetului ca sunt semnele acolo care iti explica daca poate fi spalat, daca se decoloreaza la expunere la soare...cele din hartie nu prea tin

eu vreau sa pun pe hol si in bucatarie ca acolo e cel mai mare trafic si vreau din asta cauciucat care se spala

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, bine ca e in regula Matei. Cred ca mici clementinele nu is asa grozave in perioada asta. La v nu are ce sa fie in gurita, decat carie, ca tot m-am gandit si eu. Plus ca l-am frecat bine de tot cu peria pe acolo...

Ainotna, sanatate lui Sasha! Imi pare rau ca e bolnavior, iar.

Da, aia e rochita lui Alice, de la pag 3.

Mersi fete de incurajari.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Alice poti face conopida ca si salalta de vinete...sau supa, eu nu ma omor dupa ea!

Mai am o realizare de saptamana viitoare o sa vina o tanti de 2ori/luna la curatenie...ca nu mai puteam, pe cuvant! adica taiam din timpul petrecut cu Matei si nu imi convenea ca si asa ajung acasa la ora 17 cel mai devreme si el de la 20,30 doarme...asa ca din timpul asta nu vreau sa ratez nici 1 minut, stam impreuna si ne jucam, ATAT!

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Alice, eu fac din conopida budinca la cuptor, cu branza de vaci, smantana, ou. Merg si masline puse.

Oana, super ca o sa ai ajutor la curatenie. Cu mancarea te mai ajuta bona, nu?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, pai lavabil vreau sa iau.

Michelle, detalii, te rog. Ca pt copii :))

Anca, aia este da. Sanatate lui sasha hai ca vine vara si scapi si tu de raceli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Puiut, nu ma innebuni cu citricele, noi am mancat (ma refer la SN) aproape zilnic toata iarna portocale si mandarine.
Iarasi suc de portocale bem foarte mult pentru ca SN nu vrea sa bea apa. Toata ziua stau dupa ea cu cana (are vreo trei). Cu mari rugaminti mai bea cate o gura.

Cat despre spalat pe dinti, nici eu n-o mai spal dupa laptele de seara. Si nici pasta n-am folosit pana acum. Pediatra mi-a spus dupa doi ani sa incepem si cu pasta.

Multa sanatate la puiutii bolnaviori.

Ainotna, ha,ha, numai acolo nu m-am uitat dupa dresuri desi am intrat in magazin. Era ultimul in care am intrat si deja ma saturasem.

Dar lasa, ca am recuperat azi. Am fost la babyboom si am luat trei perechi de dresuri albe plus alte culori. Targul mult mai divers decat babyexpo.
Mai am de luat o pereche de pantofi eleganti si am terminat cu garderoba de primavara.
Pentru vara, am multe, multe hainute. Cred ca nu-i mai iau nimic, doar sandale nu avem.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput