Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
carla_2008 spune:
Multumim de aprecieri pt fratelo,ma laud si eu cu el
Crissy da stiu ,intentionat nu l-a pus sa nu bulversam copiii cu mov si indigo,ca seamana. este primul facut,el isi va face si un business dar nu neaparat cu treaba asta,are masina de gravat cu laser,face chestii hand-made,asta i-am cerut eu ca le plac puzzleurile la pici. O sa il intreb daca face asa la comanda. Doar sa spuneti o tema ceva,ca el e inventiv tare,le improvizeaza rapid.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
paula_m spune:
Denisa, eu am vb serios sa-l intrebi pe fratele tau cu cat face...
Oana, daca mananca Matei sigur nu e nimic serios.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
crispro spune:
Am facut programare aici inbZalau, dar abia pe lunea aialalta, in 9 aprilie. Ma tot chinui sa ii vad maselele, dar nu ma lasa. Cat am reusit, am vazut ca e tot acolo pe un premolar un punct negru, ca un sambure de smochina. Azi noapte a stat pana la 6 dimineata treaz, nu i-am dat lp. Ma doare capul, am luat deja 2 ketorol si tot nu ma lasa.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Cristina, sper ca nu tii copilul nemancat din cauza dintilor...Stai linistita ca o sa se gaseasca o solutie. Eu eram stresata la un moment dat, ce ma fac daca cade Raul si isi rupe vreun dinte si am intrebat dentistul si m-a linistit ala, ca nu imi lasa copilul stirb pana la 6 ani.
Eu din principiu, nu sunt de acord cu hranitul copilului noaptea. Nu vad de ce i s-ar face noaptea foame, ca mie nu mi-e foame.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
michelle1981 spune:
Eu nu am spalat-o niciodata cu pasta de dinti, ar cam trebui nu? Si de frecat pe dintisori nici nu o spal zilnic, asa ca la capitolul asta suntem codase. In plus, se trezeste mereu noaptea pt 100 ml LP si nu ma indur sa o las sa planga de foame/ sete. Eu cred ca de sete se trezeste dar nu vrea apa din prima, abia dupa ce isi primeste laptele bea si apa.
Bianca bea apa mereu dupa LP.
Sanatate Rianei!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Eu din principiu, nu sunt de acord cu hranitul copilului noaptea. Nu vad de ce i s-ar face noaptea foame, ca mie nu mi-e foame. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Cand ma trezeste Bianca ma apuca tot felul de nevoi: mers la baie, apa, mancare, adorm inapoi dupa vreo ora.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Cristina, sper ca nu tii copilul nemancat din cauza dintilor...Stai linistita ca o sa se gaseasca o solutie. Eu eram stresata la un moment dat, ce ma fac daca cade Raul si isi rupe vreun dinte si am intrebat dentistul si m-a linistit ala, ca nu imi lasa copilul stirb pana la 6 ani. Eu din principiu, nu sunt de acord cu hranitul copilului noaptea. Nu vad de ce i s-ar face noaptea foame, ca mie nu mi-e foame. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
El oricum sta treaz minim 2-3 ore, degeaba ii dau Lp ca nu adoarme mai repede. Este cand cere papa, si cere taaaare. Nici mie nu imi e foame noaptea, nu ma trezesc de foame. Dar dupa ce stau treaza 2-3 ore mi se face foame. dar tot nu mananc, ar fi de culmea.
Ma enerveaza ca are carie, l-am spalat pe dinti de minim 2ori pe zi, fara dulciuri deloc!!! Si il vad pe nepotul meu care are 3 ani juma si nu e zi sa nu manance bomboane tari, ca ii place sa le rupa intre dinti, nu e zi fara caramele, zilnic bea sucuri si ceai indulcit. Mananca dulciuri (prajituri, cioco, acadele) de la un an. Si nu are nimic!!!
Abia astept sa il vada dr, sa vedem ce ii putem face. Mi-e groaza, ca va urlaaaa, si sper sa nu il traumatizez, dar tb tinut, altfel nu are cum sa il vada in gurita. Era o clinica in CLuj unde le dadea ceva oxigen combinat cu nu stiu ce de azot, care ii facea sa rada, sa uite de anxietate si de durere, si fara efecte secundare.
Legat de sigilare, si eu stiam ca doar la dintii definitivi (incepand cu molarul de la 6 ani). Dar o sa intreb. Si conditia e ca maseaua sa nu aiba nici o problema.
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
Cristina, nu te mai consuma atata Nu e vina ta, putea face oricare dintre copii plus ca sunt doar 2 puncte mici, nu e nici o problema o sa vezi. E si mostenirea genetica de vina. Tu oricum esti super mamica ca le-ai vazut din timp!!!! Eu nici nu stiu ce e in gura Larisei
Iar legat de cum se va comporta, cred ca nici unui copil nu ii place la dentist, nu ne place nici noua adultilor, dar asta e, va trece repede si il impaci tu cu ceva, fii pregatita cu ce stii ca ii place lui mai mult si ii promiti ca ii dai dupa ce se termina consultatia.
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Buna fete!
Krys sanatate Rianei! Pana la urma e rotavirus? Offf, mititica! Sper din suflet sa nu fie asta!
Crispro te inteleg ca ti-e ciuda cu (eventuala) carie a lui Vladut, mai ales ca l-ai spalat pe dinti zilnic si nici nu a papat dulciuri. Poate are legatura cu faptul ca i-au aparut dintii f. repede. Iar cu papatul noaptea ce puteai sa faci? Sa tii copilul flamand? Asa ca nu te mai invinovati! Si eu am impresia ca are un inceput de carie la un incisiv central pe care si l-a ciobit putin cand a dat cu gurita de asfalt . Urmeaza sa mergem la dentist sa vedem, eu l-am mai dus o data, dar atunci era dintele intact. Atunci l-am dus pt. ca avea doar doi dinti si trecuse de 1 an... Nu a deschis gurita prea usor, dar pana la urma a reusit dr. sa se uite. Dar acum sunt mai mari...cred ca o sa se impotriveasca cat o sa poata de tare mititelul. Il pup de pe acum, dragul de el!
Ooana ! sigur a fost de la clementine kk apos. Desi banuiesc ca i-ai mai dat lui Matei. Mie pediatra mi-a recomandat totusi sa evit sa-i dau citrice pana la 2-3 ani. Doar suc si acela diluat cu apa 1/3 suc, 2/3 apa si inversate proportiile treptat. Citricele sunt f. iritante pentru stomacelul lor. Si eu i-am dat portocala inainte sa imi spuna pediatra de problema asta si ma intreb daca problemele pe care le are acum cu colonul iritabil nu se datoreaza si acestui fapt.... In afara de asta, citricele consumate la varsta atat de mica cica favorizeaza alergiile de mai tarziu (peste 3 ani). Asta nu stiu cat e de adevarat, dar totusi mi-a spus-o un dr.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Alice_Elena spune:
ziua buna!
cristina, poate totusi nu e carie. nu dispera ca programarea e abia pe 9, o saptamana la deal, una la vale.. tot aia e. durerea de cap e de la nesomn probabil. mai bine bea o cafea
kris, sanatate la mandruta.
eu o aleg pe mara prin casa sa o imbrac cu haine. soseste mai vine ea sa ii pun, cateodata nu mereu, ca ii place sa lipaie pe parchet
oana, pai asta am zis si eu. ieri a zis ca luam cum vreau eu si cu tapetul la fel. lui ii placea unu cu mickey, dar mie mi s-a parut prea incarcat. am gasit in alta parte unul mai simplu, dar scump. pana la urma ne-am hotarat la unul cu winnie mai simplu si mai ieftin. dar cat sunt copiii mici nu cred ca merita sa pun cine stie ce tapet pe pereti. macar daca se apuca sa deseneze pe el, sa nu imi para rau. iar cand se mai maresc si incep sa aiba preferinte, sau sa le facem camere separat, isi aleg ei ce vor .
a fost doctorita sa il vada pe radu, sa ii faca rotarixul. 7200gr si 62-63 cm (cred).
i-am zis de Mara, ca face caca taaare si se chinuie. numai bine ca in timpul asta a si facut si i-am aratat. mi-a dat duphalac si eubiotics. sper sa rezolvam. s-a uitat si in gura ei, cica ii iese caninul de jos dreapta.. eu zic asta de o luna, ca tot ii curg bale, si isi baga degetele pe acolo, dar nimic.
ce mancare buna stiti cu conopida?