Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaBuc spune:
eu stiam ca sigilarea se face dupa ce ies dintii definitivi, cand se aseaza definitiv dantura.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
racusor2010 spune:
NEata
hmm...nici noi nu se spalam pe dinti dupa laptic si mai mananca si noaptea o sa fiu si eu mai atenta..
dar ma gandesc ca noi am mancat pana tarziu cu biberonul si nu cred ca parintii nostri ne-au spalat de-asa de devreme pe dinti ....eu una nu am avut nici o carie la dintii de lapte... cred ca tine mult de mineralele si vitaminele din corp si de gene...
Andrei a racit nu tare, doar muci are, i-am pus noaptea 2 picaturi de ulei de brad pe o batistuta de bumbac si a dormit bine.i-am dat coacaz si imunorezistan de dimineata, asa ca speram sa scapam usor.
urasc vantul asta!!!!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
lauri_ca spune:
Cristina, poate este doar tartru. Serios, ce copil la varsta asta sta sa-l freci 2 min. pe dinti cum zice la carte? Stefi cere periuta de dinti de fiecare data cand intra in baie, si vrea cu "apu", adica pasta, dar nu ma lasa sa-i dau cu ea pe dintisori de mai mult de 2 ori, in rest o plimba ea prin gurita si mai sterge si mobila cu ea.
ooana spune:
Neata'
afara e tare urat...ploua mocaneste
ieri i-am cumparat clementine la Matei fericita la culme ca am gasit la piata, probabil ultimele...
a papat bucuros
azi dimineata s-a trezit la 5.45 si maraia...se incovoia in brate...am zis ca il doare burtica si a inceput sa faca un kk apos
l-am schimbat si a urmat tura 2
LPul l-a baut fara probleme
dupa care s-a linistit
spre sa nu fie enteroviroza...desi daca ar fi fost deja ar fi facut febra, varsat etc
e vesel mi-a zis bona, danseaza...si a papat super bien dimineata
ufff ma luase cu calduri sper sa fie doar o indigestie...cine stie de cand erau clementinele alea
sau...cred ca au inceput sa iasa ultimele 4 maselute dar nu ma lasa sa vad nimic
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 ooana se pare ca pana la urma cu diplomatie l-ai facut si pe Marius sa fie de acord cu un covor simplu.... |
cand am ajuns la locul cu pricina am "aruncat" ultimul meu argument "Mai, Marius si daca la copil o sa ii placa Winnie si noi il luam pe Mickey...hai sa luam ceva simplu si schimbam stickerele de pe pereti in functie de preferinte ce zici?!...ca poate copilul va cere Thomas peste 1 an..."
plus Mickey era cam galben la fata "...si zici ca are icter mecanic zau!"
Alice ia vezi daca nu merge varianta asta...ca doar nu schimbam covoare din 2 in 2 ani
Ochidut mie guliile imi plac crude si la Matei la fel...
Histamina, felicitari pentru dintisor!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ciristina_serban spune:
Va salut fete dragi.
Multumim din suflet pentru gandurile bune. Va dorim si voua multa sanatate, sa va fereasca DD de imbolnaviri.
Uff, de chestia asta cu diaree si varsaturi mi-e cel mai groazaaa.
Noi am avut o noapte cat de cat mai linistita, fara plansete, insa in continuare cu multe scaune... Ieri a refuzat sa bea si sa manance. Prin urmare nici hidratarea si nici medicamentele antidiareice a fost un chin sa i le dau. Dimineata pe la 5 am tras o spaima ca a inceput sa icneasca, de am zis ca incep varsaturile si nu scapam fara internare in spital. Dar totusi s-a linistit putin, a adormit iarasi, si nu a varsat. Doctora de familia mi-a explicat telefonic ca icnetele pot fi din cauza glicemiei scazute, cum ea nu a mancat nimic si nu s-a hidratat.. A insistat sa pape si sa bea sarurile.Asta facem de dimineata... Schimbam pampersi si ii dau cate putin, fortat sa bea si sa pape...
Va pup..iar s-a pus pe show...
Victo spune:
cristina, sanatate multa puiutei!
las ca eu personal m-am trezit asta noapte cu niste dureri de burta..am luat niste eridiarom, acum sunt bine.
ieri mihai manca dormind..asa m-am distrat!
ploua si aici..sau e innorat..nici nu mai stiu..oricum, noroi si urat afara. ba chiar dimineata pe la 8 ningea!
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana Neata'
cand am ajuns la locul cu pricina am "aruncat" ultimul meu argument "Mai, Marius si daca la copil o sa ii placa Winnie si noi il luam pe Mickey...hai sa luam ceva simplu si schimbam stickerele de pe pereti in functie de preferinte ce zici?!...ca poate copilul va cere Thomas peste 1 an..." plus Mickey era cam galben la fata "...si zici ca are icter mecanic zau!" 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Pai Oana tocmai de aceea te felicitam....caci atunci cand ai plecat la cumparaturi ai spus ca "lasi de la tine" dar cu diplomatia ta i s-a parut si lui cea mai una ideea. Adevarul este ca ai argumentat foarte realistic caci la 3-4 ani cand va vorbi cine stie ce va fi la moda si isi va dori Bravo!
Cat despre Matei sper sa nu fie nimic grav ci doar o mica indigestie...Poate a baut apa dupa ce a mancat clementinele si s-a stricat putin la burtica. Multa sanatate
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+
baby78 spune:
Crispro cum a fost noaptea? Pana la urma i-ai dat LP?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+
lauri_ca spune:
Sanatate bolnaviorilor Riana si Matei!
Apropo de spalatul pe dinti, cum ii clatiti in gurita? Ca mie mi-e cam teama sa nu inghita prea multa pasta, de-asta eu ii pun doar o picaturica mica de pasta, abia ating periuta.
Zuza mica se descalta incontinu, ar umbla numai in talpile goale prin casa, iar eu fug dupa ea cu mute incaltari, poate ii plac vreunele si nu le mai scoate.
ciristina_serban spune:
Oana, sanatate multa. Sper sa fie ceva trecator!
Laurica..ufff...te inteleg perfect. Si Riana mai mult desculta sta. La talpile goale. Are o manie... Nu stiu cum s-o mai rezolv. Doar cu dresul pus sta sta o idee mai mult, in rest..ca si la tine...ufff