Cainii au mai omorat un copil
Raspunsuri - Pagina 14
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bird70 Cred ca majoritatea cainilor de pe strada nu sunt safe sa fie adoptati, au probleme comportamentale care ii face periculosi in jurul unei familii cu copii. Foarte multi sunt bolnavi. Daca s-ar face un triaj la standardele din tarile civilizate, numarul cainilor dati spre adoptie ar fi destul de mic. |
Corect. Dar pe astia sustinatorii ferventi ai maidanezilor nu-i vad. Ei vin cu exemple si poze induiosatoare de nu'stiu ce bichon dragalas salvat de la eutanasiere, sau un puiut de cocker abandonat sau un dog german batran si trist. Ia sa vina XIO sa vada javrele! Am spus javrele, nu catelusii. Javrele care-si aliniaza la soare caninii indiferent de intentiile celui care trece pe teritoriul lor. Nu cateii care dau din codita asteptand un covrigel ci javrele care latra cate cinci-zece.
De pisici maidaneze nu s-a plans niciodata, nimeni. Desi sunt o groaza. De ce? Pentru ca ele NU ATACA NICIODATA OMUL! Cu atat mai mult nu ataca DIN SENIN.
histamina spune:
rog sustinatorii fiarelor din strada sa treaca dupa 10 noaptea prin Lupeni, in spatele garsonierei mele de acolo unde sunt 40 de fiare!
rog iubitorii fiarelor, javrelor sa treaca zen printr-o haita,de ex in centru, chiar langa ministere,cand ai nevoie sa iti iei o apa minerala.
rog iubitorii de javre sa isi trimita copii sa se joace langa acele haite de javre, fiare,ca tot sunt catelusi cu dreptul al viata.drept la viata da, dar nu si dreptul de DE A LUA VIATA OAMENILOR!
Cristina_C spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui CRYSSAaa
Xio, iti bati gura de pomana...din pacate :(. Unii "nu vrea" sa inteleaga si gata! Ca sa nu fiu offtopic... eu zic ca sunt de vina strabunii care au domesticit cainele din lup. Mama ei de treba, trebuiau sa se gandeasca ca ii aduc in lumea oamenilor unde animalele nu au ce cauta. Nu, nu, ce a caute domle aici ... in jungla cu ele! Si care nu vor...sa fie macelariti! 25+ |
Credeam ca am lamurit-o cu "lumea oamenilor" vs. "lumea junglei sau cusca de la gradina zoologica". In lumea noastra, a oamenilor, si oamenii rai - criminalii in serie - sunt inchisi si, in unele locuri, condamnati la moarte. Daca ar ramane in libertate, ar ucide, asa si cainii. Sunt bineveniti in lumea oamenilor atata timp cat nu reprezinta un pericol. Iar haitele sunt un pericol real. Un baietel ar fi trait si azi daca ar fi fost indepartati cainii care l-au atacat (prin orice metoda - adapost sau eutanasie). Poate cineva sa-si inchipuie scena de groaza, momentul in care cainii au sarit pe el? Cat de frica i-a fost, cat de tare l-a durut, in ce chinuri a murit? Moartea unui caine prin eutanasiere e lux pe langa asta. Sigur ca este de preferat sa existe suficiente adaposturi decat sa fie omorati.
Amonar spune:
Eu iubesc animalele si cunosc abuzul oamenilor asupra lor, dar daca as fi in Ro si as fi in pericol eu sau copilul meu, eu m-as inarma, fara gluma. Poate nu cu un pistol in adevaratul sens al cuvantului, dar ceva care sa sperie bine. Si nu m-ar interesa de societatea care cade pe spate de soc, adica cei care nu recunosc pericolul.
Cristoi, ai zis foarte bine, macar Xio face ceva pt comunitate, cu toate ca nu este vorba de caini periculosi. Daca lumea asteapta ca politicienii sa faca ceva, se vor plange oamenii pe forum si peste 50 de ani. Cei ce vor ca problema sa se rezolve trebuie sa se organizeze, sa intreprinda ceva, nu sa se planga si sa astepte de la sefu' ceva.
Dupa cum am mai spus si eu si si Bird, in occident cainii care nu se pot plasa la familii, SUNT EUTANASIATI. Mai exista persoane care cauta astfel de caini sa ii aduca la ei acasa si sa ii educe dar ei stiu la ce munca grea se implica.
Capcaun, in mare parte ai dreptate, dar un caine niciodata nu ataca din senin. Intotdeauna exista un motiv, chiar daca motivul face parte doar din lumea animalelor. Orice miscare, miros poate fi un impuls care se traduce in limbaj de caine, in primejdie sau incalcare de teritoriu.
tiusca spune:
Amonar,care ar putea fi motivul ptr care 4 caini s-au repezit la piciorul baiatului meu(are 6 aniel a facut pasul sa coboare din masina?Si care este motivul ptr care un caine sare la bicliclisti?(asta daca indraznesti sa te plimbi cu bicicleta).Si de ce ar trebui eu sa studiez "comportamentul"cainilor sau mai bine zis de ce nu se studiaza in manuale"cum sa ne ferim de javre!
histamina spune:
motivul tiusca este pt oamenii indraznesc sa existe,sa coexiste pe langa mariile sale javrele si fiarele hamesite.
o baba isterica mi-a spus ca nu le respect teritoriul!!!!!!!!!!inteleg asta la stana,dar in oras??????????
inbox spune:
Nu stiu daca s-a discutat, dar citind pe net, am vazut ca daca esti incaierat de caini, nu ai decat o solutie, sa te rogi sa nu te muste si sa astepti linistit pana pericolul trece, caci oficial nu-ti sare nimeni in ajutor. Nu stiu cat o fi de adevarat ( sper sa nu fiu nevoita vreodata sa aflu) dar am inteles ca niste tineri din Bucuresti au stat doua ore noaptea incojurati de haita, au sunat la 112 si au fost plimbati telefonic intre institutii, nimeni nu le-a venit in ajutor pe motiv ca nu fusesera muscati ...inca.
Lumea mea
histamina spune:
asa e.
paznicul idiot se utia la mine cum haita ma inconjurase pe mine si pe copil si ranjea:nu va musca, dvs sunteti de vina ca v-ati speriat.
si nu i-a chemat.
cristoiu spune:
Amonar are dreptate, cainii nu musca fara motiv. Problema e ca pe mine nu ma intereseaza ce motiv are cainele sa ma muste, la fel cum nu ma intereseaza ce motiv are criminalul care imi pune cutitul la git. Ce ma intereseaza pe mine e sa supravietuiesc.
Animalele sunt animale, nu ai cum sa te intelegi cu ele. Ce sa le explici lor ca ala e teritoriul oamenilor, nu al lor, ele asa cred si pace. Ce sa le explici lor ca tu nu ... ca i se pare ... ca ...
Ah, o intrebare: sterilizarea ii face mai blinzi, mai submissive? Asa ca pe cai spre exemplu? Cainii sterilizati mai sunt atacanti?