Cainii au mai omorat un copil

Cainii au mai omorat un copil | Autor: Deborah77

Link direct la acest mesaj

http://www.evz.ro/detalii/stiri/copilul-omorat-de-caini-animalele-i-au-sectionat-venele-de-la-gat-973500-1.html

Era de varsta baietelului meu. Poza mi se pare cutremuratoare...manutza si piciorusul, pe care mama lui poate le-a giugiulit de dimineata, ies de sub patura sub care zace sfasiat un baietel de 6 ani. Sunt de acord sa nu fie eutanasiati acei maidanezi care au un protector inregistrat: eu, Gigel, imi asum raspunderea si voi plati moral, legal si financiar daca catzelul caruia ii dau de mancare dimineata musca pe cineva. N-au decat sa si-i dreseze...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

O familie saraca ... copilul a plecat singur pe camp Dar chiar si asa, acei caini nu ar trebui sa existe si nu ar trebui sa-ti fie frica sa iesi in strada ca ai putea sa fii mancat de caini. Oh, Doamne !

Acum 4 zile alt copil ... aici sunt mai multi vinovati. Copilul a fugit din gradinita, acum e complet mutilat din cauza unor caini ce apartin unui patron ... dar ce e culmea e ca nimeni nu a sanctionat patronul si acesta isi continua linistit activitatile si lasa cainii in continuare in libertate. Cainii ar trebui eutanasiati imediat. Ce tara e Romania ??!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cazul-copilului-mutilat-de-maidanezi-proprietarul-cainilor-ucigasi-am-nevoie-de-ei-962917.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

La tara copiii nu sunt asa tinuti sub cheie, chiar nu este ceva neobisnuit ca un copil de 6 ani sa umble nesupravegheat pe ulite. Nu e trafic, vecinii se cunosc intre ei, toata lumea stie cine e copilul.... Si noi locuim in zona suburbana si mi-as lasa baiatul sa se duca 2 case mai incolo la un prieten daca n-ar fi cainii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Chuny

O familie saraca ... copilul a plecat singur pe camp Dar chiar si asa, acei caini nu ar trebui sa existe si nu ar trebui sa-ti fie frica sa iesi in strada ca ai putea sa fii mancat de caini. Oh, Doamne !

Acum 4 zile alt copil ... aici sunt mai multi vinovati. Copilul a fugit din gradinita, acum e complet mutilat din cauza unor caini ce apartin unui patron ... dar ce e culmea e ca nimeni nu a sanctionat patronul si acesta isi continua linistit activitatile si lasa cainii in continuare in libertate. Cainii ar trebui eutanasiati imediat. Ce tara e Romania ??!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cazul-copilului-mutilat-de-maidanezi-proprietarul-cainilor-ucigasi-am-nevoie-de-ei-962917.html

Ce tara??Tara in care niste asociatii de "mari iubitori" de animale fac lobby in stanga si-n dreapta impotriva eutanasierii nu din prea multa dragoste pentru patrupede ci pentru "ciolanul" personal. Cel putin in Bucuresti asa este.

Mergi la inceput

Probabil ca este vorba de f multi bani, si multa influenta...altfel nu se explica cum de isi pot apara interesele atat de bine. ONG-urile plus 2-3 babe exaltate la fiecare bloc. Dementii astia de pun copiii in pericol fara sa le pese de consecinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Iubesc copii, oamenii dar si animalele, printre care si cainii. Nu sunt o fanatica, si inteleg supararile mamelor.
Dar... hai sa gandim obiectiv. Cine e de vina pt situatia asta?
Cainii sau oamenii?

Cu ce au gresit cainii?
Ei fac ceea ce stiu sa faca: sa apere teritoriul! Cand fac asta acasa le zicem bravo. Dar daca fac asta in strada sau pe domeniu public trebuie blamati si omorati! De unde stie cainele care e diferenta, ce si cand trebuie sa apere? El stie ca acolo unde sta, ala e teritoriul lui si trebuie aparat.

Dar oamenii...
Apai, aici trebuie sa ne gandim la X si Y isi lasa liberi pe strada cainii necastrati (care se inmultesc si nu le pasa de puii nascuti din vina lor), la altii care nu isi sterilizeaza catelele, e mai usor sa arunci puii in strada sau altii care se satura/plictisesc de caini (sau alte PET), necastrate de obicei, si ii arunca in alt cartier sau la marginea orasului/satului.
Asadar, oricati am eutanasia, vor aparea altii, prin grija oamenilor inconstienti!!!
Parerea mea e ca oamenii trebuie educati si AMENDATI! Altfel, nu scapam de problema.

24+

Mergi la inceput

Hai sa ne gandim asa: avem o mama care se afla in situatia de a-si lasa copilul sa se duca singur la scoala. De, nu toata lumea are bani de after-school-uri si bone filipineze. Ce ai sfatui-o sa faca daca drumul copilului spre scoala ar fi presarat cu caini, care...par...a fi agresivi, in sensul ca te latra pe tine, adult cand treci? Sa se lase de servici, sa se roage in fiecare zi sa scape copilul, sa faca petii la primarie sau sa igienizeze in mod voluntar zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu am o singura dorinta in ceea ce priveste maidanezii:cine ii iubeste,sa ii iubeasca acasa la ei, sa ii ia cu ei in casa.
era sa fiu sfasiata de ei.
dragi iubitori, daca tot ii iubiti ,faceti-o responsabil,nu abandonandu-i intr=un spatiu public unde fac victrime si devin ei insisi victime.

nu cred ca cineva cu mintea limpede ar putea lua apararea cainilor, in cazul de fata.
imi asum oricate avertismente.
am trecut prin groaza inconjurarii de caini,fiind cu carutul.

dreptul la viata este garantat prin Constitutie.

eu personal, daca as avea bani, as face un ONG pentru eutanasierea maidanezilor care au fost agresivi cu oamenii.voi posta pe FB.

vecinii mei abia au scapat un copil din coltii lor,acum 3 ani.
iar o baba exaltata mi-a explicat ca ea isi amaneteaza lucrurile sa ia de mancare maidanezilor.

maine poate fi copilul tau, maine poate fi prea tarziu.
cine ii iubeste, sa ii ia azi incasa si sa nu ma puna in pericol pe mine si pe copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Dar ce conteaza, sa fim seriosi, aici in Olanda, in orase mici, aproape ca la tara copiii se joaca nestinghriti pe afara, si se mai si duc cu bicicleta la scoala din cartier, care e la 10 minute sa zicem. Deci nu e vorba ca un copil se ducea sa duca de mancare, ci e vorba ca niste haite de caini au ajuns mai presus decat viata unui om .

Mergi la inceput

Well, noi trebuie sa ne tinem copiii ferecati in curti pt ca pe strazi este menajerie. Si nu exagerez, la noi char este. Culmea, mai toti vecinii au copiii si se tem, dar stam la cheremul unei zalude care creste 6 caini in curte si 10 pe strada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

zaluda, incalca legea,care spune clar ca nu are voie sa ii creasc ain spatiu public.

Mergi la inceput