Toulouse:( (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nu cred in teoria conspiratiei. Israelienii ar fi acceptat sa moara dintre ai lor doar ca sa castige Sarkozy voturi? Ei tin cu dintii de fiecare compatriot, gandesti ca Mossad-ul n-ar fi stiut din timp de intentia francezilor?
Numai asta daca iau in calcul si e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Ah, deci acum e vorba de faptul ca francezii l-au lasat pe descreierat cu buna stiinta sa omoare oameni, pentru a castiga voturi??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Ah, deci acum e vorba de faptul ca francezii l-au lasat pe descreierat cu buna stiinta sa omoare oameni, pentru a castiga voturi??

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Da. Nu-i nostim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Citat:

Da, nu ai inteles de la inceput? Dar nu numai francezii, psihopatul era de fapt agent de informatii francez/mossad/CIA (sau toate la un loc) si a ucis la comanda in scopul de a facilita re-alegerea lui sarkozy; si asta pt ca israelul + americanii au nevoie de sarko pt a incepe razboiul in Siria! Doar era foarte clar, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

berica rece si buna cine mai doreste,cine mai pofteste?Un wiskey ceva?Presimt ca o sa devina din ce in ce mai nostim dupa inca citeva pahare.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

Citat:

Da, nu ai inteles de la inceput? Dar nu numai francezii, psihopatul era de fapt agent de informatii francez/mossad/CIA (sau toate la un loc) si a ucis la comanda in scopul de a facilita re-alegerea lui sarkozy; si asta pt ca israelul + americanii au nevoie de sarko pt a incepe razboiul in Siria! Doar era foarte clar, nu?

Sa inceapa razboiul in Siria? Cred ca glumesti! Siria e deja in razboi intern cu ajutorul NATO si UN . Irakul e varza (dar are petrol), Afganistan e jale (dar productia de opium e mare si soldatii americani pazesc plantatiile), Libia e dezastru (dar are petrol), Siria e in plin razboi (ghinionul ei ca e vecina cu Iranul) Iranul e urmatorul (dar are petrol), Uganda e in pregatiri (si asta are petrol). Oare cine are interesul la atatea razoaie in zonele respective daca tot sunt considerati salbatici, needucati, si "saraci" in petrol?

Nu-i asa ca e portie buna de ras teoriile de conspiratii? Asta pana devin realitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Nu e nostim deloc!
Si Nati, ma indoiesc ca in povestea cu Iranul e vorba despre petrol. Poate ca si persanii imprastiati in lume, care condamna regimul de la Teheran, tot de dorul petrolului plang???

Mergi la inceput

Nati, merita sa fac o paranteza (sa ma scuze doamnele de la topic) special pentru Iran; caci, Ahmadinejad nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase cu declaratii belicoase, totusi inofensive nu-i asa, de cand construieste in draci la bomba....destinata pacii. Sa vedem:
http://www.youtube.com/watch?v=FckLO8HcNyo
Moarte Israelului!
http://www.youtube.com/watch?v=5hLDjGdJC0Q
Sa dispara de pe harta, e un an mai tarziu...cel putin e consecvent.
http://www.haaretz.com/news/middle-east/ahmadinejad-iran-is-determined-to-eradicate-israel-1.380629
Si Haaretz cu aceeasi concluzie, a eradicarii Israelului. 2007-2008-2011. Am zis ca e consecvent?

Acum poate iti faci timp sa-mi spui daca Israelul ar trebui sa se ingrijoreze sau sa-si curete instalatiile de forat petrol?
Ai sarit Egiptul, de ce oare? Nu-i frumos din partea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

eu nu cred ca exista in lumea asta politicieni care decid sa redirectioneze bani din bugetul statului propriu pt a trimite armata si alte ajutoare in alta tara DOAR de dragul asupritilor de acolo, doar din spirit umanitar deosebit care ii face sa nu doarma noaptea de grija iranianului sau a irakianului de rand, terorizat de regimul dictatorial. Toti, absolut toti, urmaresc interese economice si ii doare in bascheti de populatia ce moare pe strazi. Ca se folosesc de regimurile dictatoriale drept pretext, e adevarat. Ca profita de dizidentii care striga dupa ajutor si se fac ca singurul scop e datul jos al dictatorului, e adevarat. Dar adevaratul interes e intotdeauna sa scoata de acolo mai mult decat au bagat. Totul e o mare afacere si un joc de interese.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

nelia, e bizar ca de cate ori se intampla vreun atentat terorist suntem indemnati sa plangem mai intai toate victimele razboaielor lumii si abia apoi pe mortii in atentatul respectiv (daca mai apucam). Nu justifici o crima cu altele. Iar aici era vorba despre teroristul de la toulouse, la subiectele despre razboaie se plang victimele razboaielor. Terorismul nu are justificari si nici motivatii (desi razboaiele au uneori oricat de dureros ar fi)
In rest, unele dintre raspunsuri la intrebarile tale se afla chiar in articolele pe care le-ai citat, tu alegi insa sa nu le crezi, e optiunea ta. La fel pot sa intreb si eu de ce pe site-urile care vorbesc despre presupusa calatorie in Siria (ca aici n-ai folosit cuvantul corect politic, doar pt criminal nu-l uiti:) "uita" sa precizeze si despre faptul ca avea dubla cetatenie?

Da, e bizar, sint de acord cu tine. Eu pling toate victimele, mai repet inca o data, ca se pare ca sint bagata intr-o oala in care nu vreau sa fiu. Dar pentru mine, razboaiele care se poarta acum in lume nu (mai) au nici o justificatie. Eu am spus de la primele mesaje (nu se pot edita decit doua ore din cite stiu) ca nu justifici o crima cu alta crima si ca nici cu pedeapsa cu moartea nu sint de acord.

Dar toata discutia asta si faptul ca particip la ea este pentru ca oamenii uita celelalte victime. Si unele si altele sint consecintele actiunilor celor care ne conduc.

Nu, terorismul nu are nici o justificare, nicaieri in lume, nu numai in tarile democratice. Dar diferenta intre definitia terorismului pe care o vad eu si cea care circula oficial este ca terorism este orice atac cu arma in mina asupra oamenilor nevinovati oriunde in lumea asta. Unele acte pot fi scuzate de razboi, dar daca eu spun ca nu mai cred in razboaiele care sint acum pe pamint, nu le vad justificarea, nu le vad sensul, nu ma identific cu cauza... nu vad cauze sfinte si drepte nici de o parte, nici de alta... atunci cind omori oameni neinarmati, civili, femei, copii sint crime. Si chiar si soldatii trimisi in misiuni sinucigase, pentru ca cei care conduc operatiunile ori le conduc prost, ori stiu ce se va intimpla... si alea sint tot crime. Ma doare sufletul pentru soldatii tineri (nu de aia care le face placere sa omoare si s-au dus sa o faca imbracati in uniforma si cei care i-au luat in armata stiau asta, dar au nevoie de ei tocmai pentru ca altii nu se mai duc, nu ma gasesc de ce sa lupte... sigur ca puteti sa-mi spuneti ca nu exista) care mor pe front si ma tot intreb daca ei stiu pentru ce mor...

Orice vinovat de crima trebuie pedepsit, dar nu prim moarte, ci prin judecata. Mi-e ciuda ca nu au putut sa-l prinda viu, pentru ca eu cred ca am fi aflat multe de la el. Ma bucur insa ca va continua ancheta, sper adica... faptul ca s-au intilnit cei enumerati in linkul pus de tine (in unul eu nu am incredere) nu inseamna si ca se va continua. Ar continua acheta, cu pedepsirea si sanctionarea tuturor celor care au omorit sau au condus slab operatiunile de urmarie de-al lungul anilor si acum, doar daca ajunge in justitie.

Dorulet, eu am pus linl-urile pentru intrebari, nu pentru raspunsurile date, pentru intrebarile pe care si ei le au. Si le-am pus pe alea special, pentru ca e tot presa franceza si nu le-am vazut pe aici. Sint intrebari fara raspuns acolo si oficialii ar fi bine sa raspunda la ele sau sa lase justitia sa-si faca treaba, un judecator de instructie ar trebui sa preia cazul acum, cu tot. Si care ar fi putut opri si difuzarea filmelor si speculatiile si actele de violenta... pentru ca ar fi putut pune frine legale. Nu Sarcozy trebuia sa roage Al Jazeera sa nu difuzeze filmele, ci un judecator... e treaba justitiei de acum incolo, tot ce e teritoriul Frantei si Al Jazeera este, ca la Paris au fost trimise filmele, intra sub incidenta judiciara.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput