Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Alice daca mai ai vreau eu o cafea cu lapte ...stiu ca a trecut o ora si poate ai baut-o pe toata
mno bine ca m-ai lamurit cu paturile

Paula nu e treaba cu linia de inalta tensiune...noi asa nu am mai cumparat un teren desi era in zona care ne place noua...si probabil iti amintesti de apartamentele noi pe care le-am vazut si am renuntat tot asa

Odeta offff eu sper sa ajungeti luni si sa se faca bine pisoiul....

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!!

Va citesc tot pe reprize, de pe tel, si pe cand sa scriu nu mai stiu ce vroiam sa zic. Musai sa va multumesc pt urarile de sanatate! Inca is mucoasa, cu febra... mai asteptam sa treaca. Si multam Denisa si Racusor de tratament de imunitate. Neaparat iau ceva, ca asa nu se mai poate.

Crissy, vroiam sa te intreb daca sunteti bine. Mi se pare ca intri mult mai rar pe Dc. Esti suparata cumva?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Doamne-feri, nu sunt suparata. Doar ca nu am ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Cum a fost vineri?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Pai zi-ne de frumoasele tale, cum se mai joaca, ce nazbatii mai fac, ce bunatati mai faci tu. si cate si mai cate. Iti simtim lipsa pe aici!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

vin si eu la cu voi. adica is demult pe-aici dar nu mi-am dat seama ca nu am intrat sa va salut

cris, cum esti? v a dormit tot cu V?

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Rodi, . De cateva zile doarme V asa bine, de nu imi vine sa cred. de la 9 seara la 7:30-8 dimi, uneori cu 2 scanceli scurte, alteori fara. Asa ca azi noapte abia pe la 4 juma am mers la el, atunci a scancit un pic, s-a tot foit, dar a adormit la loc rapid. iar la amiaza cam 2 ore doarme! Nu imi vine sa cred! Sper sa o tina tot asa, ca incepe sa imi placa.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, . De cateva zile doarme V asa bine, de nu imi vine sa cred.

eu credeam ca zici de V mare, adica de Vasi, nu de v mic, adica de Vladut

ce ma bucur ca te mai odihnesti si tu, vezi ca imunitatea scazuta si cu oboseala is mana in mana, ai grija si de tine

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

vin si eu la ...am avut o noapte avea mucisori azi noaptea,ca abia respira, s-a si culcat devreme aseara asa ca a cerut de 2 ori lapte peste noapte ...dupa prima tura nu putea sa si respire sa si tina degetelul in gurita, asa ca am bagat o ceapa taiata in putina apa dimineata era bine, oricum cand am vrut sa aspir, nici urma de mucisor nu a iesit

deci nu stim daca raceste sau nu, nu ii dau nimic, i-am facut doar un pic de suc de portocale cu gref de dimineata pentru vitamina C. si il urmaresc...si drept urmare cred ca l-am imbracat cam prea bine azi ...

Cris(2010) tu parca ziceai de un ulei, care ajuta la respiratie?

si eu ma laudam saptamana trecuta ca nu se mai trezeste noaptea, trei nopti nu s-a trezit, acum iar

casa eu nu stau la casa, dar pot sa va spun de casa unui prieten, care mi s-a parut foarte bine construita..bine e mare, dar ca si idee...la parter living mare, bucatarie si o camera de oaspeti. scara pe o parte, in primul rand nu ocupa mult spatiu, in al doilea rand e mult mai liniste..sus sunt dormitoarele si inca un living, nu se aude nimic! plus izolata bine, ca altfel te rupe iarna la factura de gaz si bai...sunt si jos si sus, cumva sa aiba toata lumea acces. si bucataria separat de living, cu usa, asa nu e galagie, miros....mie mi s-a parut idealul de casa (lasand la o parte terasa, curticica, catelul )

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, . De cateva zile doarme V asa bine, de nu imi vine sa cred. de la 9 seara la 7:30-8 dimi, uneori cu 2 scanceli scurte, alteori fara. Asa ca azi noapte abia pe la 4 juma am mers la el, atunci a scancit un pic, s-a tot foit, dar a adormit la loc rapid. iar la amiaza cam 2 ore doarme! Nu imi vine sa cred! Sper sa o tina tot asa, ca incepe sa imi placa.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

bravo pentru voi! Parca V vrea sa iti arate ca este baiat mare si cuminte! Sa ramana asa

Tu esti mai bine?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+

Mergi la inceput