Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Alice daca mai ai vreau eu o cafea cu lapte ...stiu ca a trecut o ora si poate ai baut-o pe toata
mno bine ca m-ai lamurit cu paturile
Paula nu e treaba cu linia de inalta tensiune...noi asa nu am mai cumparat un teren desi era in zona care ne place noua...si probabil iti amintesti de apartamentele noi pe care le-am vazut si am renuntat tot asa
Odeta offff eu sper sa ajungeti luni si sa se faca bine pisoiul....
1an +
![](copilas.gif)
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Neata!!
Va citesc tot pe reprize, de pe tel, si pe cand sa scriu nu mai stiu ce vroiam sa zic. Musai sa va multumesc pt urarile de sanatate! Inca is mucoasa, cu febra... mai asteptam sa treaca. Si multam Denisa si Racusor de tratament de imunitate. Neaparat iau ceva, ca asa nu se mai poate.
Crissy, vroiam sa te intreb daca sunteti bine. Mi se pare ca intri mult mai rar pe Dc. Esti suparata cumva?
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77![]() ![]() Cristina cu ![]() |
Cum a fost vineri?
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
crispro spune:
citat din mesajul lui crissy77![]() ![]() Cristina cu ![]() |
Pai zi-ne de frumoasele tale, cum se mai joaca, ce nazbatii mai fac, ce bunatati mai faci tu. si cate si mai cate. Iti simtim lipsa pe aici!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
vin si eu la cu voi. adica is demult pe-aici dar nu mi-am dat seama ca nu am intrat sa va salut
cris, cum esti? v a dormit tot cu V?
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Rodi, . De cateva zile doarme V asa bine, de nu imi vine sa cred. de la 9 seara la 7:30-8 dimi, uneori cu 2 scanceli scurte, alteori fara. Asa ca azi noapte abia pe la 4 juma am mers la el, atunci a scancit un pic, s-a tot foit, dar a adormit la loc rapid. iar la amiaza cam 2 ore doarme! Nu imi vine sa cred! Sper sa o tina tot asa, ca incepe sa imi placa.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, ![]() |
![](radtare.gif)
![](alcool.gif)
ce ma bucur ca te mai odihnesti si tu, vezi ca imunitatea scazuta si cu oboseala is mana in mana, ai grija si de tine
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](surf.gif)
![](zana.gif)
racusor2010 spune:
neata
vin si eu la ...am avut o noapte
avea mucisori azi noaptea,ca abia respira, s-a si culcat devreme aseara asa ca a cerut de 2 ori lapte peste noapte ...dupa prima tura nu putea sa si respire sa si tina degetelul in gurita, asa ca am bagat o ceapa taiata in putina apa
dimineata era bine, oricum cand am vrut sa aspir, nici urma de mucisor nu a iesit
deci nu stim daca raceste sau nu, nu ii dau nimic, i-am facut doar un pic de suc de portocale cu gref de dimineata pentru vitamina C. si il urmaresc...si drept urmare cred ca l-am imbracat cam prea bine azi ...
Cris(2010) tu parca ziceai de un ulei, care ajuta la respiratie?
si eu ma laudam saptamana trecuta ca nu se mai trezeste noaptea, trei nopti nu s-a trezit, acum iar
casa eu nu stau la casa, dar pot sa va spun de casa unui prieten, care mi s-a parut foarte bine construita..bine e mare, dar ca si idee...la parter living mare, bucatarie si o camera de oaspeti. scara pe o parte, in primul rand nu ocupa mult spatiu, in al doilea rand e mult mai liniste..sus sunt dormitoarele si inca un living, nu se aude nimic! plus izolata bine, ca altfel te rupe iarna la factura de gaz si bai...sunt si jos si sus, cumva sa aiba toata lumea acces. si bucataria separat de living, cu usa, asa nu e galagie, miros....mie mi s-a parut idealul de casa (lasand la o parte terasa, curticica, catelul
)
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Tu esti mai bine?
![](pupic.gif)
Iuliana mami fericita de nazdravan
![](bonjovi.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)