Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
crispro spune:
Eu is tot racita, dar azi vad ca fara febra. Iau Humex raceala si gripa.
Sa va mai zic de vlad- de cand cu vremea buna, starea mea de spirit e alta, sunt vesela, cu rabdare si nestresata. De cand cu raceala, v mananca putin. Dar nu disper ca alta data, nici macar nu insist atata. Mananca cat vrea ( de regula juma de portie). Apoi zice "nu". Il intreb daca mai vrea, zice clar "nu" si ne oprim. Nu e grasut, dar nu imi pare nici slab- are 11,5 kile si chiar mi se pare ca arata f bine. Doar ca ieri in oras imi zicea o tipa ca e slabut... no tu, dar ce vroiam sa va zic de fapt e ca v devine tot mai sociabil pe zi ce trece. Daca pana acum se uita cineva la el si v venea la mine, acum nu se mai retrage asa, ba chiar e curios. Acum cateva zile, angajatul lui vasi era prin curte si v a cerut la el in brate. Nu mai vroia sa vina la noi. In aceeasi zi, dupa masa, a venit la noi o mamica , cu un copil de varsta lui v. Cand am pus muzica, a luat-o pe mamica( pe care nu o stia de dinainte) de mana, la dans.apoi a vrut la ea in brate. Si de acolo nu s-a mai dat jos o buna bucata de vreme. Ieri in oarc fugea dupa o fetita de 4 anisori, radea, urla de bucurie, n-avea nicio treaba cu noi. Aseara numai la nasul in brate a stat, nici la mine nu vroia. Nu va zic ce mult ma bucur de schimbarea asta! Sper sa ii placa mult si la cresa, printre copii, sa o placa pe educatoare.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Sper sa nu i se schimbe somnul lui v, ca de regula asa se intampla- pe cand il laud ce bine doarme cateva nopti, se suceste iar.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Giorgia, Bambo, Palomina, bine ati revenit! Faceti cum puteti, dar noi va asteptam mai des la povesti!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Salut
Ce ma enerveaza schimbarea de ora.Lui Raul ii trebuie 2,3 saptamani sa isi reia programul. Azi s-a trezit la 9.30 si acum l-am pus la culcare si deseara banuiesc ca se culca pe la 10. Dar ma bucur, ca stam mai mult deseara afara...
Cat despre case, eu o prefer intinsa pe pamant, dintr-un singur motiv : sa fie toate camerele pe un nivel, pt ca nu o sa duc copilul sa se joace la etaj si sa stam acolo, daca dormitoarele sunt la etaj si livingul jos, toata ziua vom sta jos si iar vor fi jucarii imprastiate peste tot. Eu vreau camera lui Raul, sa opresc invazia jucariilor. Daca ar fi jos si camera lui Raul, ar fi mult mai comod si mai usor. Banuiesc ca etapa cu jucarii imprastia tine vreo 7, 8 ani... Dar, asta e...nu cred ca luand teren intr-o zona care sa-mi convina si sa construim noi casa cum vrem noi iesim in 50-60.000 de euro. Si deocamdata asta e maximul pe care ni-l permitem ( bine, nici banii astia nu ni-i permitem, dar facem un efort...inca ne gandim daca vindem sau nu apartamentul, ca daca il dam in chirie, isi plateste singur rata). Grea viata, dar frumoasa!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Alice_Elena spune:
Am fost o tura la cumparaturi. Pt toti, dar pt mine n-am luat nimic :) am cheltuit vreo 400 lei dar am luat multicele haine. Pt radu 10 body u maneca scurta, un pantalon lung, un costumas cu pant scurt si tricou, doua pulovere cu nasturi si o palariuta. Pt mara o pereche de blugi, 5 body, Si doua rochite cu palarii asortate
Acum fugim in parc
Victo spune:
rodi, inca nu i-a disparut pata rosie Isei? Mihai a scapat de ea.
sa va zic..cunosc personal 6 gravide, dintre care 4 vor avea baieti, una fetita, una nu stie. Toate cele care vor avea baieti, le vor pune numele..Mihai :)..cate telefoane tre sa dau eu de sf Mihail!
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Am fost o tura la cumparaturi. Pt toti, dar pt mine n-am luat nimic :) am cheltuit vreo 400 lei dar am luat multicele haine. Pt radu 10 body u maneca scurta, un pantalon lung, un costumas cu pant scurt si tricou, doua pulovere cu nasturi si o palariuta. Pt mara o pereche de blugi, 5 body, Si doua rochite cu palarii asortate Acum fugim in parc Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
De unde ai luat atatea cu 400 lei?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
Victo spune:
noi azi am fost afara de la ora 9 (veche)- ce bine ca s-a incalzit! mihai s-a culcat la programul lui, eu cu stefan am fost in continuare afara, la o terasa, la o onomastica, la 15 am ajuns acasa. doarme dus!
are careva sot de pe aici motocicleta? ma omoara cu zile al meu..vrea vrea vrea..
crispro spune:
Io azi am stat numai in casa, desi a fost o vreme faina si de maine se raceste. Dar ne-am intepat cu sotul, ca el duminica vrea sa leneveasca, io as vrea sa fac altceva decat ce fac toata ziua-o plimbare in padure, sau in mall, sau intalniri cu prietenii. no, el a dormit la amiaza , eu m-am uitat la un film, am ales unul la intamplare "we bought a zoo", am crezut ca e comedie, dar am bocit mai tot filmul.
Sa-l ajutam pe Alex