Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Io azi am stat numai in casa, desi a fost o vreme faina si de maine se raceste. Dar ne-am intepat cu sotul, ca el duminica vrea sa leneveasca, io as vrea sa fac altceva decat ce fac toata ziua-o plimbare in padure, sau in mall, sau intalniri cu prietenii. no, el a dormit la amiaza , eu m-am uitat la un film, am ales unul la intamplare "we bought a zoo", am crezut ca e comedie, dar am bocit mai tot filmul.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cristina nu te supara pe Vasi ca poate a avut si el o saptamana grea si vrea sa isi incarce bateriile pentru noua saptamana... Vei vedea dupa ce incepi serviciul cat de dor iti va fi de timpul asta pe care il ai...sa poti dormi langa Vladut cand vrei...sau ma rog...cand vrea el sa doarma....

Noi vrem sa iesim si sa socializam pe cand sotii nostrii care muncesc vor sa stea sa leneveasca si sa se odihneasca si ei...Normal ca noi nu intelegem de ce nu vor sa sara intr-un picior.....Si al meu este tare antiactivitati dar de la un timp eu il fortez si isesim in fiecare sambata si duminica mai ales ca programez intalniri cu fratele lui ..cumnata si nepoata de 2 ani....Asa nu are de ales si mergem in parcuri la locuri de joaca.....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

off...bine ca a venit primavara in dupa amiaza asta am stat 3 ore afara, am plecat cu metroul in parc si apoi am venit pe jos pana acasa, la 8 si ceva am ajuns ... si cum nu mai am rezistenta, ma dor toti muschii andrei bine-merci in carut...si imi e un ssooooommn!!!

Cris asa e, cand incepi serviciul, altfel vezi zilele ...si noi iesim mult afara (recunosc, mai mult sotul,dar de cand a dat caldura iesim toti trei), si preferam socializarea in parc...si baietii mei dorm la pranz amandoi si sambata si duminica....

Alice ai luat multe de banutii astia

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, asa patesc eu duminica dupa-amiaza..nu mai am chef de iesit nicaieri. ma spal pe cap, pregatesc mancare pt luni..ma simt obosita sa umblu brambura.
racusor, si eu am febra musculara, da nu stiu de la ce, ca sport in mod deosebit nu fac :)

si eu tot vreau sa ma mut la casa..sa vindem apart asta, sa achitam creditul asta si sa luam altul...dar ar insemna ca astia 5 ani cat am platit (mai mult dobanda)..se cam pierd, ca nu ramanem cu nimic..

plus ca ar fi in vreun sat langa cluj..mi-e groaza sa plec din oras. nu stiu cum sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare!!

acum am ajuns si noi acasa...nu credeam ca mai vad patul azi

am avut de umblat dupa haine pentru Andra, jucarii si cele necesare. am iesit si la un restaurant dar nu am putut sa ma bucur de asta nu statea Andra mea locului nici o clipa asa ca dupa ce am mancat am si plecat repede.

eu nici nu stiam ca se schimba ora, dim m-am trezit mai devreme sa mananc linistita si sa ma pregatesc de sala dar cand am vazut la telefon ora schimbata nu stiam pe ce sa pun mana sa ajung la timp la zumba si cam asa am tinut-o toata ziua, intr-o fuga.

Crispro am vazut si eu filmul acum 3 saptamani, ma asteptam la o comedie tare dar a fost cam tristut intr-adevar.
aseara am vazut unu frumos, mie mi-a placut tare! se numeste Indecent Proposal.

o seara buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, ce multe ai luat de 400 de lei.

Racusor, ulei de pin/brad eu pun 2 picaturi pe o farfurie si las sa se evapore in camera, iarna le puneam pe calorifer sau daca e urgent si respira greu tare incalzesc cu o bricheta putin farfuria dedesubt ca sa se evapore mai repede. Pe Larisa a ajutat-o mereu.

Paula, sa luati cea mai buna hotarare impreuna si sa va bucurati de casuta/

Odeta imi pare tare rau, sper ca e bine pisi

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Deci asa tu fete, sa nu ii dau in cap lui Vasi... Macar v a iesit afara ( cu vasi, socru, soacra) si s-a simtit bine. Eu abia astept lunea, macar nu ma incurca nimeni si imi fac programul dupa cum doresc.

Mycya, e filmul ala mai vechi, cu Demi Moore? Da, l-am vazut, e fain tare!

Acum il culc pe v, cumva dupa ora veche, dar totusi mai devreme cu 15 min. Si speram intr-o sapt, doua sa trecem si cu somnul la noua ora.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Noi ne-am intors de pe drumuri si ne pregatim de o saptamana grea, ami ales ca depdata sau ivit 2 chestii noi si naspa la mine la birou.

Larisa nu a vrut deloc sa doarma astazi, noi am plecat pe drum cand era ora ei normala de somn dar bineinteles ca datorita schimbarii de ora nu ii era somn....si nici ca i s-a mai facut.
Pentru ca avea tendinta de a deveni sacaita, ne-am ganidt sa-i distragem atentia si ne-am oprit la zoo. Dar nu a functionat, a vrut in carut si a stat imbufnata. se mai dadea jos din cand in cand si mergea asa inaintea noastra foarte hotararata si suparata, era tare comica. S-a uitat doar la urs, pe care l-a strigat Bauuu - a se intelege Baloo, din Cartea junglei, pe care il iubeste nespus.
Am venit acasa si am primit oaspeti cu care s-a comportat super bine, le-a zambit, le-a aratat jucarii, a stat cuminte de am putut vorbi, nici vorba de oboseala...si noi care credeam ca o sa ne termine cu mataiala din cauza nesomnului

La munte a fost fain pana la urma, cald si acolo, am avut un grup vechi care ne sunt ca si prieteni si cu multi copii cu care Larisa si-a gasit preocupare. Era o nebunie, au venit si cu 2 caini si atat afara cat si in casa erau tare amuzant, sa vezi vreo 10 copii si 2 caini, care se jucau sau alergau fiecare in legea lui

Si acu la sfarsit sfasit de saptamana, vizita s-a soldat cu verdict clar: nasim! si nunta e anul asta, adica mai adaugam ceva pe lista aia faina a noastra

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Vai oana, ce sa zic, sa va fie de bine
V-am zis ca eu vroiam sa botez un copil, si se pare ca se intampla. S- ar putea chiar doi, diferiti nu gemeni:) si cam in aceeasi perioada

Am fost azi in parc. Eram la locul de joaca, mara calare pe tobogan incepe "bebe buba bebe buba". Ma uit in spate, un baietel de vreo 5 ani statea intins pe jos, pe spate. Am zis si eu"da mami a cazut" si a inceput sa scoqta sunete de pupaturi. O intreb daca vrea sa il pupe pe copil, zice ca da. Am dat-o jos, s-a dus la el, s-a aplecat asa sa se uite, l-a pupat de doua ori (intre timp eu ii explicam baietelului de ce l-a pupat) apoi a inceput sa il traga de mana si sa ii zica "Opa", sa se ridice :))) a fost tare comica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai cristina, de ce nu ati iesit dim. impreuna? noi asa facem in wk. copiii sunt tare matinali, noi la 9, 30 suntem iesiti din casa. ne intoarcem pe la 12,30..pranzul, culcatul copiilor..si dupa ce se trezesc mai vedem daca mai avem chef de ceva.
dar azi spre ex am ajuns acasa pe la 3..mi-a ajuns :)
intr=adevar daca stam acasa stefan se uita mai mult la tv..dar compensam, ca in tp saptamanii nu se uita mai deloc. maxim jumatate de ora.
si ma straduiesc vinerea sa fac ceva curatenie, sa nu fac in wk. dar tot ramane de facut mancare..

in seara asta am facut o mancarica de linte cu carnita de curcan. ciorbita ii va face matusa maine, de chimen, ca se face repede.

oana, eu obosesc numa cand citesc cate drumuri faceti voi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Cristina , da, ala e filmul! pe site-ul unde ma uit eu la filme online abia a aparut , nu stiam de el, e f fain!
si eu am dispute cu sotul aproape saptamanl din acelasi motiv, el vrea sa se odihneasca in weekend iar eu sa iesim , eu nu ma multumesc numai cu o ora cat ar vrea el sa stam si in ora aia sa stau tot eu cu Andra ca el e epuizat numai cand o vede cat e de energica si incepem sa ne intepam...nu ajungem la nici intelegere in final ca doar fiecare isi vede interesul

Ochidut uauu....ce de evenimente aveti anul asta!! nici nu vreau sa ma gandesc cat te va costa totul

Mergi la inceput