Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Apoi, Victo, dimineata ne-am tot lalait, pana am mai facut mancare... Plus ca s-a schimbat ora. No, asta e. Asa nu-mi placeau duminicile nici cand era v mic, ca ma enervam sa stau sa fac acelasi lucru ca in restul zilelor...

Ochidut, sa mearga pensiunea cat de bine si sa primiti gramada de bonusuri la munca, ca veti avea nevoie, la cate evenimente vi se arata.

Va pup, noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Adriana de la c&a si h&m

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Eram sigura!
Sunt cam singurele magazine care au hainute frumoasa si calitative la preturi bune! Amandoua se deschid si la noi in Braila, la Promenada Mall.

Alice, sa le poarte cu placere Mara si Radu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara fetelor!

Mie tare mult imi place weekendul ca am ajutor!
De ex azi dimineata Cata l a luat pe Raducu la plimbare iar eu am mers la piata ( imi place mult sa fac piata in weekend ca la hipermaketuri merg in cursul sapt, ca e mult mai liber) si am luat un somotei din care am facut un bors cu loboda, ceapa si leustean verde. A halit si R o portie ca de oameni mari si 2 bucati de peste din ciorba. Am prajit si cateva bucati si am mancat pe saturate.
Am lasat vasele asa si ne am culcat toti 3. Am dormit 3 ore si dupa am mers in parc.

Imi place si in cursul sapatamanii cu R chiar daca merg numai eu cu el, dimineata mergem in vizite, prin fata blocului, pe la paine, la mall, iar seara in parc doar noi doi sau toti trei, daca avem noroc....imi place in parc ca ma vad si cu alte mamici cunoscute si mai socializez.

Crispro, ma bucur ca Vladut doarme bine! sa o tina tot asa!

Ochidut, Alice, sa fiti sanatoase si sa cununati / botezati sanatoase

Victo, anul asta mai veniti in Braila?
Ce am mai ras cand am citit ca baietii tai si au facut de cap cu noua tunsoare

Maine am treba!!! Am holul plin cu saci, genti cu hainutele lui R de cand s a nascut. Abia astept sa le vad! Le am adus de la tara si maine le sortez, ce pastrez bag in saci de vidat si restul duc la maternitate, cand ma anunta matusa mea ca a nascut o femeie
cu posibilitati reduse.

Uitam, Michelle si eu am mobila de Ikea in camera la R si nu numai.....am sa fac poze si sper sa iti arat cum am amenajat o noi......maine incerc sa fac niste poze.....stiti ca la mine e tare greu cu pozele

Noapte buna delfinariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

vin cu am pus ceasul sa sune la 6.45 sa imi fac baie si sa ajung repede la birou, dar am adormit la loc astept sa se incalzeaza apa acum

Tina si eu am saci de haine, dar nu dau inca nimic, la anul ma gandesc poate imi vine curajul la bebe2 ..dar apoi am zis ca dau tot, de la hainute, jucarii,carut

sa vedeti aseara...prima incercare sa ii dau cu canita lapte, esuata ca mi-a fost mila de el sa ranunte la placerea lui maxima de a papa laptic cu biberonul

el stie ca nu mai e bebe, si ca e baietel, ii aduc eu canita

Andrei: mami, nu-i ine (bine)
mami: ba da mami, ca biberonul e pentru bebe, de acum bem laptic cu canita....

bla bla, nu a vrut nici sa guste, a preferat sa nu bea laptic, a mers si a baut apa din alta cana, sa imi arate ca din cana se bea apa, nu laptic

biine, am renuntat si i-am adus biberon

Andrei: nuuu bebe (adica nu e bebe si nu papa)
i-am zis bine, asta e, nu mai bem laptic...canita nu, biberon nu ca nu e bebe. ce sa facem...

cand era pe punctul de a adormi s-a hotarat sa il bea....dar acum nu mai stiu cum sa mai abordez problema oricum nu a facut scandal deloc, doar ca a refuzat sa bea

va

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata fete.

Alina, multumim de cafea!

Iaca, intrasi si eu sa va salut si sa va tzuc. Tare n-am mai avut timp sa intru pe Dc in ultima vreme. De vreo sapt si ceva tot fac curat. Faza buna e ca gata, am terminat cu curatenia de paste. Am dat zor sa fac, cat a stat mama pe la mine, ca de sapt asta gata, fuge sa faca si la ea acasa... asa ca am profitat! Si deh...cand e mama la mine, clar nu apuc sa intru pe net, ca e ca jandarmul in coasta mea . Sa nu cumva sa stau prea mult degeaba. Glumesc, dar e si nitel adevar in asta...ca daca o vad pe ea ca se agita, eu nu pot sa stau ca trantorul la laptop...asta e. Si la noi perioada asta a fost treaba la gru. Si prin curte...si afara... valeu. Bine ca terminasi.

Asa ca tu fete, sper sa ma iertati ca nu am mai intrat de multisor. Dar sunt prin zona, v-am mai citit cate putin pe FB.

Despre noi ce sa mai zic. Riana e o isprava de copil. Si la ea se manifesta puternic crizele daca nu obtine ce vrea. Trage cate un tipat, de am zis ca o face mama soprana. Baga niste acuteee...de imi tiuie urechile. In rest, merge in parc, se tine dupa toti copii (cum zice ea-piii), se da uta-uta (ii-ii), fugareste toate matele pe care le vede pe strada. Rupe tot soiul de cuvinte, dar is foarte stalcite si haioase. S-a bronzat pe fatzuca si manute, de zici ca a dat la lopata in curte....

M-am intins maxim...deja e prea mult cat am scris dupa atata absenta...asa ca va las sa va reveniti, si-oi intra mai tarziu.

Va pupik dulce pe toate si pe puii frumosi la fel. Sa aveti o zi frumoasa. La noi e urat si bate vantuuul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Am lasat mandra la gradi si acus trebuie sa ma apuc de treburi.

Alice, Tina - multumesc pt raspunsuri.
Patul extensibil e cel metalic, nu?
Si mie imi plac alea de agatat cu buzunare, sunt 2 modele, pe rosu si verde.
Problema cea mai mare e ca pe mine ma incurca sifonierul nostru mare 2,5 x 2,5 pe care nu am unde sa il pun si cred ca va ramane in dormitor, si incurca tot designul.

Noi iesim toti 3 dimineata in weekend, dar am iesit si dupa 5 la parcul de joaca toti 3. Cat timp doarme mandra, doarme si tati, iar mami iese invariabil cu fetele in oras

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Hainute eu am luat de la George Asda prin Ana, de la Tesco niste tricouri cu maneca lunga si de la magazinele de cartier (au niste colantei draguti, dublati la 10-20 lei/ buc. numai buni pt gradi).

Am pus si eu 4 filmulete cu Bianca, ultimele de www.youtube.com/user/miha19ro#g/u" target="_blank">aici

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

michelle, de vorbareata e! Ma omoara cu buclele ei.

Ochidut, felicitari pentru naseala.

victo, ciorba de chimen?! Eu cand aud de chimen parca simt gustul de ceai de stimulare a lactatiei.

Pe mine ma ustura gatul ingrozitor. Oare ce pot sa iau? Ce stres am sa nu raceasca si bebelina...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

adriana, incearca sirop d emuguri d ebrad pt gat.

aseara la ora 22 ne plimbam prin curte, cautam ubu(surubul) si nu aveam chef de somn.

cand citesc cat mananca ceilalti delfinasi...............

aseara a papat o sarma.ii place f mult.
apoi a papat lipie.
si la voi delfinasii papa mancarea separat de paine?

strumf papa paine goala,apoi papa sau invers, impreuna nici chip sa-l conving.

tati e din nou la job.a jobuit si sambata,asa ca m-am distrat cu strumf d eminue.
a alergat dupa 3 fetite.pe cea de 2 ani si un pic, cand a ajuns langa ea, nu a mai palcut-o.i-a spus pa.
in engross-ul de legume si fructe a vazut doua tigancuse de 3 si 4 ani, frumoase foc.
ei, nu s-a lasat pana nu a intrat in "vorba" cu ele.am ras pe cinste cu mama fetitelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Salutare!
Am ajuns i noi in sfarsit la Cluj la shopping. Am luat f multe hainite, mai putin caciulite, ca astea nu stiu sa le iau fara ea. Dar sunt incantata de haine am luat. Nici nu mai conteaza cati bani am stricat, nici nu vreau sa stiu.

Am venit de la munca, bag la spalat, fac mancare, curatenie. La 16 mergem cu Raisa la oftalmologie si apoi ma intorc la munca.

Paula, profita de ultima saptamana cu copilul acasa.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

23+

Mergi la inceput