Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

si sa mai notam la ispravi traumatizarea pisicutei vecinilor.
au o birmaneza superba.lor le era teama sa nu il zgarie pe strumf.
bun, Mitzi ii da cu labuta pe manuta, strumf ii pune manuta pe botic.Mittzi ii inhahata degetelul, strumf o apuca cu manuta de botic si nu mais tiu ce i-a facut ca a fugit biata pisicuta sus de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Unde umblati mamici? Azi ati fost plictisitoare...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare
Unde umblati mamici? Azi ati fost plictisitoare...

Am implinit un anisor!!!

MI 2

cred ca de la noua ora ni se trage.....Pai eu tare greu am adormit si de trezit a fost si mai greu......La fel si copilul....Sper ca in 2-3 zile sa ne intram in ritm si sa revenim la programul nostru

Al meu sot a plecat capiat la servici...si plus ca este o vreme de kk cu nori si vant

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ziua buna si de la noi!

Hai Baby ca la Cta a mai iesit un pic soarele din nori. Pacat cu vantul asta!

Raducu nu mai face kk ziua, face noaptea si de fiecare data plange inainte sa faca

Nu inteleg de ce face noaptea in loc sa faca ziua... Sa vedem ce mai zice maine pediatra. Offff...

Plus ca are un somn f. agitat, se foieste efectiv intr-una, cu f. scurte pauze. Nici nu cred ca se odihneste cum trebuie in felul asta.

Ca sa nu mai zic de noi, ca doar il iau in patul nostru

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mie azi mi-a fost dor toata ziua de Larisa, m-am tot gandit la ea

Si desi am treaba multa la birou nu prea m-am putut concentra, zici ca am deficit de atentie. Stau 10 minute la un act si apoi sar la altceva si uite asa nu fac nimic, sunt cam haotica

Cu schimbarea de ora Larisa s-a trezit azi la 8.30 Noi nu ne punem niciodata ceasul sa sune ca ne bazam pe ea. Si m-am ridicat eu din pat ca ma striga, ne-am dragalit si cand ma uit la ceas si vad 8.30, sa vezi ce viteza am bagat amandoi, nu ne venea sa credem

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Aaa si nu tsiu ce naiba, dar azi am murit de frig la birou. Pana acu 2 ore am stat cu ardesiul si esarfa la gat. le era frig si la altii dar parca nu chiar asa, cred ca si racesc.

Alice, ce dulce a fost Mara cu faza din parc

Tina f bine ca se deschid si la voi magazinele. In galati cica nimic nou, prietenii nostrii se tot plang

Cristina, tot bine a dormit V? Vezi ca ai zis ca nu-l mai lauzi

Aseara si P a remarcat ca avem fetita mare, ca asa s-a comportat ca un copilas nu ca un bebe cu musafirii, cum le zambea si a stat frumos cu noi pe canapea. La un moment dat a vrut sa ia o bomboana de pe masuta si am rugat-o frumos sa o puna la loc ca sunt doar pt musafiri, pentru copii avem altele si daca ma asculta ii dau ei altceva. S-a dus si a pus-o f cuminte la loc, au rams prieteneii nostrii cu gura cascata, au zis ca i-am facut training

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

michelle, de vorbareata e! Ma omoara cu buclele ei.

Ochidut, felicitari pentru naseala.

victo, ciorba de chimen?! Eu cand aud de chimen parca simt gustul de ceai de stimulare a lactatiei.

Pe mine ma ustura gatul ingrozitor. Oare ce pot sa iau? Ce stres am sa nu raceasca si bebelina...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Salutare fetele!!!

Adriana , incearca homeogene sau stodal.sunt amandouahomeopate si la mine au mers mereu.:)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Va rog eu sa nu mai scrieti despre copii cuminti si bine crescuti. Scrieti doar despre crizute, si incapatanari si prostioare, sa ma bucur si eu
Dar totodata vreau sa-l laud si eu pe puiutul meu ca nu mai prea bate copii. Si parca ma si asculta mai mult. Si repeta cuvintele dupa mine, dar stiti ce se intampla? Prima data il zice corect si apoi il stalceste...

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Si a inceput sa repete foarte multe cuvinte, nu mai sunt ingrijorata cu vorbitul. totusi isi pastreaza reticenta cu persoane noi.

zice la revedere "a-ie-ie-dele", iubi "uu-bi", fetita "i-tita", baiat "aiat", pe tati il cheama "pauuu" si pe mama "n-ana", semaforul e "e-de" si "o-su"...si multe altele. imi vine sa o mananc cateodata si sa imi intiparesc adanc in cap momentele astea.

am uitat sa va zic ca vineri a facut pipi pe cantar. noi ne cantarim cateodata dimineata pe cantarul de adulti si mereu da fuga sa se urce si ea. era in fundul gol, ca vroiam sa o pun pe olita. s-a urcat pe cantar si nu se mai dadea jos, dar nu am bagat-o in seama ca asa face, se uita la cifre. in timp ce eu imi faceam de treaba prin baie, am vazut-o ca s-a aplecat si s-a pus si cu mainile pe cantar, zici ca facea podul, era tare comica. si din pozitia asta a facut pipi si apoi a fugit in capatul celalalt al holului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Va rog eu sa nu mai scrieti despre copii cuminti si bine crescuti. Scrieti doar despre crizute, si incapatanari si prostioare, sa ma bucur si eu

Am implinit un anisor!!!

MI 2

pai uite ieri cand era sacaita ca nu a dormit am vrut sa o iau din carucior sa ii arat un animal la zoo si a inceput sa tipe si sa planga de s-a uitat toata lumea la noi. asa ca am lasat-o in carut, dar nu s-a lasat pana nu a dat odata si din picioare, asa de nervi

si la munte nu am mai vrut sa o las mult in trambulina ca ii curgea nasul si cand am luat-o s-a lasat cu plansete

deci mai facem si noi crize

Mergi la inceput