Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Va rog eu sa nu mai scrieti despre copii cuminti si bine crescuti. Scrieti doar despre crizute, si incapatanari si prostioare, sa ma bucur si eu
Dar totodata vreau sa-l laud si eu pe puiutul meu ca nu mai prea bate copii. Si parca ma si asculta mai mult. Si repeta cuvintele dupa mine, dar stiti ce se intampla? Prima data il zice corect si apoi il stalceste...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Subscriu!
Si al meu vad ca incepe sa isi rareasca crizele si parca-s de intensitate mai redusa. Dar incepe sa fie mai egoist . Daca iau alt copil in brate iese cu scandal , daca ii ia careva jucaria din mana ies scantei .

La noi a batut azi un vant de am zis ca o sa ia si blocul din temelii . Cred ca dupa ce vine tati iesim totusi, ca vad ca se mai domoleste putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Bai deci al meu urla de zici ca e la taiere cand il bag in casa.se agata cu mainile de usa, urla, se tavaleste, ma bate..iar afara daca face ceva rau ii zic:hai in casa, stiti cu zbiara ?????parca e luat de streche.si daca nu facem ce vrea el in clipa care vrea el s-a terminat viata mea, urlaaaa, urlaaaa, il dau afara pe usa, il punla colt, deshide usa, urlaaaaa, aaaaaaaa, iar il dau afara , ii zic vii cand te calmezi, deschide putin usa, baga nasu, si daca il intreb:gata, te-ai calmat, mai da un tipat

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Salut!
Si noi am luat hainute multeeee.
Astazi au avut reducere la h&m, la cumparaturi de 100 lei faceau reducere 30%, asa ca am luat, pantaloni, tricouri, pijamale, bodyuri(la astea am cam exagerat am luat 8).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Apropo de crizute, si Ducu face, cand il pupa/mangaie cineva pe nepotul meu(are 13 ani), stange din dinti pana scrasnesc,e tare atasat de Alexandru si nu are voie sa-l atinga nimeni.
Iar la plimbarica se opreste in fata blocului unde locuieste nepotul, plange si striga "la Ale".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Si Rebeca face crize cand vrea ceva si nu primeste, mai ales cu ta'su si cu bona. Cu mine mai putin, ca eu sunt "omu' negru" Si recunoaste, spune si arata o singura culoare: mov

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

vin sa ma plang...am avut o duminica si o luni de cosmar...pe cat de bucuroasa am fsot sambata ca e totul in regula...

sambata noaptea m-a apucat pe mine diaree, vomatul, am zacut duminica si azi toata ziua, nici sa mananc n-am putut, abia ma duc pana la baie si inapoi in pat...efectiv is rupta, nu-s in stare nici sa stau in fund...doamneeeee...noroc ca am ramas de sambata la ai mei la Turda, altfel nu stiu ce ma faceam...

filip pe de alta parte face si el cate3-4 kk maole, mai apos si urat mirositor...burtica ii chioraie, ca si cum s-ar misca pe acolo intestinele...nici el n-a prea vrut sa manance...doar tzitzi toata ziua si toata noaptea...desi nu prea mai avea ce...azi parca totusi a imbucat ceva...ioooooi, sper maine sa fim mai bine...ca-mi vine s-o iau pe aratura...

noroc ca n-avem febra...si ca Eric se tine tare...sper din suflet sa nu ia si el ceva...

o seara frumoasa sa aveti! ma intind langa pici...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, sanatate multa! Offf, dragii de voi! Macar sa nu ia si Eric! Hidratare si mancat uscaturi. Nu te mira de Filip ca nu mananca, pr ca vezi si tu cum e. Sa va puneti repede pe picioare!

Ochidut, ce cuminte si ascultatoare e Larisa!

Azi noapte a dormit mai rau vlad ( asa imi trebuie daca m-am laudat cu somnul lui). Dar de 2 zile a inceput sa loveasca, doar pt a ne testa. Da cu orice in orice- cu obiecte in masa, cu mainile in mine. Ioi, sper in cateva zile sa facem uitat acest comportament. Afara cu sotul sau soacra, culege pietre si le arunca. Nu ma deranjeaza sa le arunce in apa, dar el le arunca peste tot. Ori cand mergem in oras, arunca pietre, si nu vreau sa dea in copii sau masini. Si eu ma joc cu pietre cu el, dar mereu le punem in ceva ( galeata, roaba) - nu le aruncam. Si mai nou se distreaza aruncand ce are in mana- mar, cana cu apa, jucarii.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana, ce program special ai maine?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, mara zice doar "ghi" (gri) :)) dar asa daca ii zic sa imi aduca culorile de baza le stie.
Ah, mai zice si "aba" (alba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Adriana, ce program special ai maine?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ha
maine? pai trezit la 5 pentru colici, apoi la 7 san la Natalia, bibe pentru Rebeca, alergat dupa Rebec aprin casa pana la 10 (eventual cu Natalia in brate), apoi spalat-calcat-facut mancare, munca cat pot... o zi obisnuita! In plus tratez raceala asta idioata care m-a prins din zbor.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput