Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Eladeea

Si a mea e de multe ori suparata cand intra in casa plus ca nu vrea sa se opreasca cand intra sa o descalt ci ii place sa alerge pana la canapea. Nu m-ar deranja dar cateodata e murdara rau si trebuie sa o opresc sa o descalt si imi mai face cata o criza cu tipete si dat din picioare. Cum ii dau drumul se duce la canapea si rade Dar ma mentin pe pozitii, nu ma las impresionata
Imaginati-va cum a fost la munte:am scos-o afara, apoi intrat inapoi in casa dar in restaurant, unde era multa foiala si lume, copii si caini care ieseau si intrau. Cum mai iesea unul cum se mai ducea sa imi arate usa sau pe geam ca altii sunt afara Am facut tot felul de diversiuni si explicatii, pana la urma a fost ok, s-a lasat doar cu o mica crizulita sambata la pranz care a trecut repede.

Dar eu nu prea povestec din astea pentru ca nu predomina in comportament inca, sunt destul de rare,adica mai am nervi. poate si pt ca eu stau doar seara cu ea si in w/end, cand stai toata ziua e alta poveste, nu mai ai atata rabdare. iar pe de alta parte sunt constienta ca sunt normale, toti le vor incerca la un moment dat, e normal in evolutia lor.
asa ca eu zic sa ne unim sa le tinem piept delfinasilor nostrii nazdravani.

aaa si am uitat, azi chiar a facut ceva enervant, o apuca tipatul una doua, fara cine stie ce motiv. mi-a zdruncinat auzul, i-am tot zis ca nu e frumos, ca nu trebuie sa tipe, ca nu obtine nimic asa, ca o sa o ignor. sper sa nu o tina mult faza asta

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ochidut, sa stii ca pe mine mai tare ma enerveaza cand tipa fara motiv dar parca s-a facut si ea mai intelegatoare. mai face crize cand e obosita, dar trec repede.

azi am fost la ikea, toata gasca. vaaai ce a mai alergat pe acolo, s-a urcat in toate paturile si pe toate canapelele. i-a cumparat tasu oale, tigai, ustensile de bucatarit (pt copii). o masuta cu doua scaune (nu de cea mai buna calitate, dar era cea mai pitica de acolo, ajungea mai bine la ea). a vorbit intr-unaaa, doamne dar copiii astia nu obosesc niciodata??? cred ca daca am avea si noi energia lor am putea face mai multe intr-o zi
vedea doi oameni zicea "duii nenea" (accentul e pe i), apoi copii "duii bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am adormit si eu puiul de zmeu

azi l-am bagat mai repede in casa ca batea vantul si normal ca s-a suparat, dar apoi l-am luat amandoi la dragalit, asa ca i-a trecut

Andrei cand face crize da din picioare si tipa uneori, alteori incepe sa planga de zici ca se ineaca...mi se par mai usor de gestionat crizele de tipat, alea cu plansete

va dati seama cate stiu delfinasii nostri? acum ceva vreme ne bucuram de primul mama, de primul pas, si acum ne uimesc cu cat de multe stiu si ce repede invata imediat merg la gradi, la scoala...uff, ce repede trece timpul....

asa ca si tine Oana, parca as vrea sa imi intiparesc fiecare moment ..e asa de scump cum vorbeste el si intelege tot tot si cand vine si ma pupa sau cand il vad cum se bucura cand ma vede, alearga, ma ia in brate si striga maaammaaa, ma topesc de dragul lui

pe mine ma uimeste ce repede a progresat in ultimele saptamani, a inceput sa vorbeasca in propozitii (azi la metrou spunea "unde-i uci uci, ina altu" (in traducere: unde e trenul, sa vina altul) s-a intalnit cu un prieten sotul meu si i-a zis ca ce vorbaret a devenit Andrei...

trimit acum pe mailul comun poze noi sa ne vedeti cum am mai crescut

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dau stingerea dau si trezirea +

sunt rupta, e a patra noapte la rand cand andrei doarme prost
nu stiu daca e de la aerul din camera, am inchis caloriferul, nu e nici cald nici rece....o fi aerul uscat ca face muci peste noapte..

azi merg sa iau ulei de brad / pin

ce sa mai incerc? umidificator / nebulizator?

pe cel vechi nu il gasesc

si daca se tot trezeste eu nu mai adorm la loc, azi am intalniri, prezentari si am o durere de cap de imi vine sa ma tot duc....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Andreea, sanatate maxima. Sa va refaceti rapid! Ia-o usurel cu papatul pana se reface flora stomacala.

Racusor, uff si voi v-ati chinuit noaptea? Pai daca e oprit calorifeul nu ar trebui sa fie aerul prea uscat cred. Bafta azi la job. Ia o pastiluta sa scapi rapid de durerea de cap.

Si noi am dormit prost. Mi-e un somn... Mai dau o cafea sa fie! Riana se trezea si plangea deodata, trebuia sa ma duc s-o iau in brate s-o alin si era foarte sensibila, simtea fiecare miscare de-a mea. Avea nasucul un pic infundat. Noi ne chinuim cu niste muci aposi de vreo 2 sapt. Nici nu stiu ce sa-i dau. Am bagat ser fiziologic, am bagat si nurofen cand i se mai infunda nasul… dar in rest, o tot ducem asa…

Va pupik. Ma duc sa pregaesc dejunul. O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!

Cristina, ce frumoasa e riana in poza ta de profil. Vad ca toate fetitele au parul lungut de acum, si ordonat, pieptanat. Numai mara are 3 fire si alea in toate directiile :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare
Unde umblati mamici? Azi ati fost plictisitoare...

paula, eu am fost la munca

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
Rody, tu ai scuza.... Dar ai putea sa lasi munca aia si sa mai stai cu noi...Mai e mama ta la tine? Isa a inceput gradi?

Si eu am vazut ca deja fetele noastre sunt cochete, cu codite. Alice, nu mai vb prostii, ca si Mara are bucle frumoase...

LA MULTI ANI ADRIANA!!!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ceea ce iti doresti!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata feteleeee!!

Dam cafeluta, care cum doreste, eu am avut insomnii azinoapte, tati a fost la munca, copilu a dormit toata noaptea, doar eu ce bantuiam :)).

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Adriana, tu vb serios?????? O fi vreo greseala in fis. meu?
Cum o fi, eu tot urez:

La muuuulti ani!

Mergi la inceput