Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Buna seara
Odeta, stiu ca nici Raisa a Ramonei nu bea lapte si nici cu lactatele nu era mare prietena si la analize i-a iesit bine calciul. Se pare ca intr-adevar e mit!!
Imi pare rau ca pisica mica e bolnava.Parca ea statea la smotocit, nu? Poate scapa, totusi.
Alina, eu i-am luat 2 caciulite de la H&M, subtirele tale. Noroc cu Oana, ca mi-a trimis link sa-i iau lui Matei si asa le-am descoperit si eu. www.hm.com/ro/product/96970?article=96970-A#article=96970-B" target="_blank">Caciulita
Cu casa, e o adevarata aventura. Cosmin a gasit in alta parte, pe cineva care face case exact la fel, doar ca sunt 50.000 de euro, dar pe mine nu ma multumeste locatia deloc si sunt gata in august. Si acum ne certam pe locatii. Dar i-am descoperit pct slab la cea de-a 2: este un stalp de inalta tensiune aproape si cu asta il atac
. Maine mergem sa vb cu un arhitect ( un prieten), sa-l intrebam cam cat ne-ar ajunge sa facem noi casuta noastra asa cum ne-o dorim...si luni luam hotararea.
Noapte buna va doresc tuturor
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Racusor...eu pentru situatii de genul ca se face racoare prefer sa am un hanorac cu gluga si ii pun gluga pe cap....Nu imi bat capul cu caciulite ca nu vreau nici sa il invat prea friguros
De exemplu in seara asta am fost pe la magazine iar sotul meu a spus ca sunt razna cum am imbracat copilul.... Afara erau 8 grade iar el avea body cu maneca scurta si o camasa cu gluga mai grosuta,bulgi subtiri si adidasi...Bine, nu am stat afara decat cat sa intram in magazin ...dar eu zic ca este ok...Oricum aveam si un hanorac in caz ca mi se parea racoare dar...nu a fost cazul
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saddie/saddie.jpg)
saddie spune:
alice din pacate azi si maine nu gasesc pe nimeni la facultate, acolo trebuie sa ajung luni daca mai apuc pentru o analiza.
paula da, asta mica era "jucaria" Medeei. Bafta maine cu luarea deciziei, sa gasiti cea mai potrivita varianta pentru voi.
racusor nici Medeea nu sta cu caciula, am tot felul de hanorace si puloverase cu gluga si asa o scot la capat.
Ca tot veni vorba de daramat mituri, si s-a tot discutat pe aici de vaccinuri. Pisica e suspecta de peritonita infectioasa, boala felina de care teoretic e protejata prin vaccin. Poftim protectie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
buna seara!
in sfarsit am terminat de citit
Crispro sotul nu merge odata cu noi, va avea concediu prin iulie si va veni atunci.
Odetta ce rau imi pare de pisica :( sper sa isi revina chiar daca are sanse minime.
si Andrutei ii vin f multe hainute din vara trecuta iar rochitele care le purta pe la 7-8 luni inca ii vin f bine.
are 85 de cm dar la kg nu e mare diferenta.
Racusor cand mi se pare ca e mai rece eu ii pun pe cap un baticut subtire din bumbac, caciulita mi-o da jos.
![](images/user_woman.png)
carla_2008 spune:
Paula ,Oana, apropo de casa cu etaj,mie mi se pare incomoda TOTAL!!!Si nu stau asa decat de 2 ani. 20 ani am locuit la casa pe un nivel,apoi 5 ani la bloc cu Calin. Dar sa urci,sa cobori scari mereu,mi se pare criminal. Bine ca eu sunt zapacita,ba uit una ba uit alta,ba tre sa schimb copiii si nu mai au haine jos ca nu am defel cum sa fac dulap,debara de haine jos,ba trebuie sa fug sus la baie unde am biberoanele ca iar la baia de jos nu am unde le pune,in bucatarie nici atat,ba gecile noastre sunt la mansarda ,deci al treilea nivel,iar de facut curat nici nu mai vorbesc. Cand sunt singura e horror ca trebuie sa las picii jos singuri cateva min,chiar si 2min e mult daca se intampla ceva,ca nu pot mereu sa ii duc cu mine sus pe scari. Dormim la etaj si la pranz si seara,de mancat mancam jos,aaa am si beci unde am maldar de jucarii ca le mai ascund e rand asa si le dau dupa o luna sa nu se plictiseasca etc.....ce sa zic,mie personal mi se pare incomoda. Bine ,avem casa in centru,avem de toate la indemana,mall,gradi,parc la 2 minute,etc.... si nu puteam lua casa la acelasi pret pe teren intins ca sa o facem pe un nivel. Dar daca in viitor ne organizam cumva cu banii ca acum nu se poate,eu vreau sa o vindem sa facem alta doar pe sol cum zice Paula.
Oana poate sa fie intim si cu dormitoareele jos sau la acelasi nivel,daca holurile sunt impartite bine de proiectant. la noi nu e intim nici asa ca sus e dormitorul,Plus ca avem casa scarii centrala si de jos se aude tot sus.
ps>Paula nu am scris sa te influentez cumva ci doar am povestit cum e la noi. E important ca scara sa fie undeva in lateral,nu in mijlocul casei ca iti spun,faptul ca trebuie sa facem jos super liniste cand copiii dorm SUUUUS mi se pare aberant!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Crispro, o chestie f buna de imunitate este Colostrum Prime Life. Este de adulti dar eu asta dau la pici insa doar o capsula nu doua(recmandare de la dr) la Sensiblu este sigur. Sanatate mami.
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo ooo..lume noua, lume noua..haideti fetelor, iesiti din barlog si mai spuneti una-alta. iaca evenimentul anotimpului: am reusit de m-am epilat! (hihi-inca nu am terminat,a m-am plicitisit, de aia as fi vrut sa merg la salon, ca acolo facea tot ..no, mai continui maine cand dorm copiii) denisa, cum mai sunteti? da-mi si mie reteta de supravietuire. azi am program de spalat intens. la noi vad ca s-a innorat..nu stiu daca mai ies cu copilasii..pe la vreo 5 cred ca se vor trezi..pana papam fructe..mai un joc- are Stefan 3 transformers si e f incantat de ei ( unul e primit de la un prieten si 2 am luat noi azi dimineata, pt fiecarea cica cate unu, dar tot el se joaca cu ei)- si deci daca are jucarie noua, e cuminte pe ziua de azi. in concluzie, cred ca nu ies, stau cu ei la joaca, la dragaleala. Paula cu 2 nazdravani, M si S |
Victo, multumi de intrebare,picii sunt minunati,ma uimesc pe zi ce trece cu nazdravanii si cuvinte,iar noi doi...hm....cam la fel...
reteta de supravietuire .....nu prea am ceva concret,dar incerc sa fiu si eu zen(ca si Alice
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
:)) denisa, nici eu nu stiu. Cred ca relaxarea a venit odata cu Mara. Nici inainte nu eram pesimista, dar ma enervam foarte repede. Acum ma enervez repede doar pe soacramea
Radu s-a trezit acum 15 min, de aseara de la 9. Nu stiu cat e ceasu, daca mi s-a schimbat ora automat sau nu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Saddie, imi pare rau ca e pisica bolnavioara..
Paula, nici eu nu as trage pt o casa aproape de inalte.. La 50 de mii, casa e la cheie? Noi suntem f circumspecti cu casele la cheie, din motive de nerespectarea 'prescripriilor' tehnice din proiect. Mai ales pe partea de rezistenta. Multi dau fier de 18, casa abia daca vede un fier de 14.. ca idee. Calitatea cimentului, chiar si modul in care este turnat (ideal este sa se toarne parterul odata, scarile si etajul odata (in aceeasi tura). Conteaza f mult cat de seriosi sunt constructorii si trebuiesc supravegheati de cineva de incredere si cu experienta in domeniu (zic eu) asta pt ca o casa nu e numai caminul (desi e f important) este spatiul unde (noi cel putin) vrem sa petrecem multi multi ani, si sa nu ne lase la batranete sau la mai stiu eu ce cutremur.
Eu va tin pumnii sa luati decizia cea mai buna!
Alice, la mine tot soacra are parte de cele mai putine circumstante atenuante, de cea mai putina intelegere. Parca am alta unitate de masura cand vine vorba de ea
.