Ma simt jignita
Raspunsuri - Pagina 20
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_b Eu am ajuns la concluzia ca exista o categorie de turisti, care au ajuns la un anume grad de maturitate, din mai muklte puncte de vedere, si care se simt bine in orice loc (ma rog nu chiar in toate). Au detasarea necesara si cauta placeri in altceva decat cuta imperfecta de la cuvertura sau gaura din prosop. Aia care au ramas la stadiul asta au niste probleme nerezolvate, nu neaparat cu lumea din jur ci mai ales cu ei insisi. Astia maturii incearca sa se apropie de natura, cauta altfel de experiente, aialalti care pot fi si parveniti is mai catolici decat papa. Auzi, fata, sa nu fie Vuittoane la magazinul de pe plaja, acolo unde se vand galetuse, slipi si acadele. Cam asa ceva. |
mi se pare f aiurea mesajul tau si extrem de jignitor!
am mers la greu cu cortul, si cu parintii si cu gasca de prieteni
am stat si in gazda/inchiriat de apartament, ba pe la 2o de ani am facut si ceva nopti pe plaja ca nu erau bani si de cazare si de mancare si tot grupul a votat ca nu murim dc dormim pe nisip dar putem sa mai ramane 2 nopti pe litoral
acum insa la 30 si de ani nu mai am toata vara libera, concediul meu e limitat, stresul vietii de zi cu zi il percep altfel
asa ca vreau in concediu sa beneficiez de facilitati, egal ca intentionz sa zac la plaja (ba mai ales atunci) sau ca vizitez un oras
cand copilul va fi ceva mai mare voi mai face vacante cu cortul pt el, sa vada cum e si sa ii ofer si alta perspectiva
insa nu o sa o il invat ca se poate multumi cu orice, ca poate plati pretul cerut si sa lase ochii in jos cand vede ca primeste altceva decat ceea a achitat
Fomalhauti spune:
citat din mesajul lui chris27 Haideti cu cortul!Eu nu l-as da pe nici un hotel!Si serviciile ti le prestezi dupa bunul plac.Serios... Poate ar trebui sa incercati si forma asta de turism.Pe mine ma incanta si ma face sa ma simt libera cu adevarat.Turism fara constrangeri cu iz de mancare facuta la ceaun,cu vecini sau fara vecini.Va propun sa schimbati putin stilul,poate o sa va placa. Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url |
Eu am incercat cu cortul. Nu imi place. Asta e. Am dormit 3 nopti in cort, doua intr-un camping (langa Sibiu) si una in padure. In camping mi s-a parut mizerabil, mi-a fost scarba sa fac dus si m-am si constipat. In padure mi-a fost frica rau de tot. Concluzia: nu imi place si nu ma mai duc cu cortul.
Fomalhauti spune:
citat din mesajul lui iulia_b Eu am ajuns la concluzia ca exista o categorie de turisti, care au ajuns la un anume grad de maturitate, din mai muklte puncte de vedere, si care se simt bine in orice loc (ma rog nu chiar in toate). Au detasarea necesara si cauta placeri in altceva decat cuta imperfecta de la cuvertura sau gaura din prosop. Aia care au ramas la stadiul asta au niste probleme nerezolvate, nu neaparat cu lumea din jur ci mai ales cu ei insisi. Astia maturii incearca sa se apropie de natura, cauta altfel de experiente, aialalti care pot fi si parveniti is mai catolici decat papa. Auzi, fata, sa nu fie Vuittoane la magazinul de pe plaja, acolo unde se vand galetuse, slipi si acadele. Cam asa ceva. |
OK. Sunt infantila. Am probleme nerezolvate (da' cate am! Nu se ofera nimeni sa mi le rezolve?). Dar e dreptul meu sa fiu infantila pe banii mei. Nu sunt matura si nu caut apropierea de natura. Caut apropierea de 2 stele. Sunt si parvenita. Dar e dreptul meu.
Am inteles ca trebuie sa caut altceva decat caut. Dar mi se pare corect sa mi se spuna: "Cucoana parvenita, la noi primesti un prosop gaurit pentru 4 persoane si o saptamana si buda e in fundul curtii." Nu e corect sa mi se spuna "Da, vrei Vuitton, noi Vuitton iti dam, doar vino la noi si plateste Vuitton!" si cand ajung acolo, eventual dupa ce mi-au luat banii sa-mi dea o cuvertura imperfecta. Asta e minciuna si hotie.
Victoria_mami spune:
Iulia_b, eu cred ca e exact invers; adica, la 20 de ani, e ok si cu cortul, e ok si in pensiuni infecte, e ok oriunde si oricum, atata timp cat esti cu prietenii si te distrezi, ca oricum intri in camera numai sa dormi. Dar cand ai o familie, un copil-2 dupa tine, nu mai gandesti la fel. Vrei confort si mai ales, curatenie. Cu cat cresti in ani, cresc si standardele, treci de la cort la hotel de 4*. Si nu ca cresc numai standardele, ci creste si bugetul, ca la 20 de ani ai un buget si preferi (probabil) sa-l cheltui in cluburi si sa stai la pensiune de 1* si la 40 de ani vrei hotel de 4-5* si restaurant.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
monicabo spune:
Noi am fost anul trecut la Phoenicia, si ne-a placut f mult. Camere mari, frumoase, curate, bucatarie utilata, plaja ff curata, fara manele si alti tovarasi care vand diverse, mancare ff buna si muuuuulta (bufez suedez mic dejun si pranz - cina nu era inclusa in pret), si fff multe facilitati pt copii, locuri de joaca...
Plaja era "aerisita" adica nu era om langa om, puteai "respira", chez-longurile erau gratuite pt clientii hotelului, la fel folosirea piscinelor, tot ce era acolo (aveam bratari pe mana)...
In camera se face zilnic curatenie, schimbau prosoapele daca le puneai pe jos (asa si scria), golit cosul, pus sapun, hartie igienica atunci cand se terminau...
Chiar a fost super bine si ne-am simtit bine si noi si copiii
Cat am stat acolo, nu prea ne-am miscat in alte locuri pt plaja, doar ce am mai bantuit prin Constanta la delfinariu, prin Mamaia seara, dar nu la plaja. In ultima zi, dupa ce am eliberat camera, am zis sa ne oprim un pic la plaja in Mamaia, si am avut un mare soc: manele la maxim (si uitasem cum suna), om langa om, si tot felul de smecheri&pitipoance (iti dai seama cu ochiul liber, dupa aspect), de unde dincolo - lume civilizata, f multe familii cu copii de toate varstele...
citat din mesajul lui belleane Anya: am vrut sa merg eu acolo, au niste preturi de nu te poti apropia. Nu mi-a venit sa cred pe undeva la 1000 ron/zi/pers. In nordul statiunii Mamaia sunt apartamente super utilate si noi, plaja e linistita si curata, in Navodari este complexul Phoenicia care este pentru familii cu copii, apoi este complexul de lux Marina Regia si Arena Regia, mai este Hanul Piratilor si lista poate continua, toate sunt ok, noi, plajele curate si intretinute. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui ch_dana Monica, nu cred ca a fost ceva viral. Marca asta are probleme, sotul a avut chef de niste kefir Mueller din Kaufland si am luat si iaurtel pt copil (nu mai aveam, altfel n-am fi luat, am zis ca deh, marca germana). Sotul a patit aproape ca Selene, a avut probleme mari cu stomacul, iar copilul a scuipat iaurtul din start, n-a facut niciodata asa cu nici un aliment. Dana & Amelia (21.06.2011) |
eu cumpar destul de des iaurt si smantana mueller si nu am patit niciodata ceva.
o alta posibila explicatie : capacelul de folie de aluminiu de pe iaurt/smantana este foarte fragil, se inteapa imediat, chiar si cu un varf de unghie. la cat sunt de manevrate cutiile de la porducator pana in magazin, le mai zapaceste si lumea la raft, e posibil ca unele folii sa se perforeze si continutul sa fie contaminat.
am observat ca abia de anul acesta au inceput sa puna capace de plastic peste folie, la smantana de 400 g. iar iaurtul prefer sa-l iau in varianta ambalat la set (in carton), tocmai pentru a evita surprizele cu desigilarea.
belleane spune:
Monicabo: noi am fost de 2 ori acolo si noua ne-a placut, sigur mai mergem, dar intr-un fel e mai bine sa spuna lumea ca litoralul nostru e naspa sa ne putem noi distra in voie.
buflea spune:
citat din mesajul lui monicabo Noi am fost anul trecut la Phoenicia, si ne-a placut f mult. Camere mari, frumoase, curate, bucatarie utilata, plaja ff curata, fara manele si alti tovarasi care vand diverse, mancare ff buna si muuuuulta (bufez suedez mic dejun si pranz - cina nu era inclusa in pret), si fff multe facilitati pt copii, locuri de joaca... Plaja era "aerisita" adica nu era om langa om, puteai "respira", chez-longurile erau gratuite pt clientii hotelului, la fel folosirea piscinelor, tot ce era acolo (aveam bratari pe mana)... In camera se face zilnic curatenie, schimbau prosoapele daca le puneai pe jos (asa si scria), golit cosul, pus sapun, hartie igienica atunci cand se terminau... Chiar a fost super bine si ne-am simtit bine si noi si copiii |
Phoenicia asta e hotel ? In ce statiune ?
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Phoenicia asta e hotel ? In ce statiune ? |
este in mamaia. e de fapt un ansamblu rezidential, destinatia initiala era de apartamente (locuinte). care probabil nu s-au mai vandut si atunci investitorul (am inteles ca este turc sau arab) l-a preluat si organizat ca pe un resort, pe modelul celor din turcia/bulgaria. pentru mai multe detalii intra pe am fost acolo punct ro si gasesti atat impresii pozitive, cat si negative.
buflea spune:
Eu cred ca mesajul Iuliei era altul doar ca nu l-a exprimat ea in sensul asta ...ideea este ca da, are dreptate, ne maturizam ca turisti si avem alte preferinte ... ne si permitem financiar mai mult lux si fireste ca daca suntem dispusi sa platim acel lux, fie el si Vuitoane in hotel, atunci dorim sa gasim Vuitoane in hotel.
Eu de ex nu m-as mai duce cu cortul nici sa ma platesti, chiar si fara copii ... nu m-as mai duce in Costinesti desi vorba aia am dormit in tinerete si pe plaja in Costinesti ... nu m-as mai duce sa gatesc supa la plic in camera, nu mai spun de curcan in bucataria gazdei ... eu daca nu pot sa ma duc in concediu si sa platesc orice serviciu mi se pare ca merita, mai bine nu ma mai duc. Primii 3 ani ai copiilor nu am fost in nici un concediu, pentru ca dupa mine nu merita, ala nu e concediu ...sa alaptezi din 3 in 3 ore, sa ii dai mancare pasata din 4 in 4 ore, sa il culci de 2 ori pe zi, sa stai in 4 labe dupa el sa nu manance nisip ... stiu ca o sa ma contraziceti, dar nu ma convingeti - concediul cu copil pana in 3 ani, aproape as spune 4 ani, este o iluzie pe care nu o inteleg la altii, ca pana la urma copilul prin programul lui te obliga sa ai fix ritmul de acasa ...
Deci DA, eu sunt de acord cu Iulia, eu m-am maturizat ca si turist si daca in tinerete ma stergeam si cu o frunza la fund, in varful muntelui, acum imi trebuie numai igenica Charmin ca altceva imi irita hemoroizii pe care vreau nu vreau trebuie sa ii iau cu mine in concediu ...si pentru asta sunt dispusa sa platesc, de aia muncesc si de aia imi planific o vacanta, ca sa nu stau acolo sa negociez cu hemoroizii si sa-i conving ca si frunza sterge la fel de bine ca igenica cu care i-am obisnuit.