Ma simt jignita

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gunoiul e direct proportional cu aglomeratia plajelor.Unde-s plajele full de lume ,cosurile de gunoi devin la un moment dat arhipline,briza le imprastie si gata peisajul cu plaja murdara.Ar trebui sa existe mult mai multe cosuri de gunoi si toate acoperite.De golit se golesc in fiecare seara si plajele se curata si pe la noi,dar cat de bine - asta deja depinde si de zona,de cei care le administreaza etc.
Chiar tin minte cand am fost in nordul Mamaiei,in vecinatatea noastra era o plaja cu chez-longuri.Toata saptamana a fost foarte curat in zona,dar in we cand au dat navala turistii de we,predominanta bucuresteni ,a devenit totul un dezastru ad-hoc.Nu-mi venea sa cred ce-a ramas dupa ei seara A doua zi dimineata era curat,dar seara urmatoare la fel dezastru de mizerie
Noi am stat atunci pe o zona mare de plaja goala de alaturi ,fara niciun chez-long.Nici nu ar fi meritat sa inchiriem ca fetita avea atunci doar 1,5 ani si stateam f. putin pe plaja cu ea - o ora dimineata,doua ore dupa-amiaza si ne jucam in permanenta cu ea la nisip si apa.Nici sa fi vrut nu imi puteam permite sa zac pe chezlong ...

Mergi la inceput

Pai de ce s-ar si inghesui turistii straini la noi chiar de-ar fi totul perfect? Nu avem nici insulele si peisajele Greciei,sau Croatiei,nici luxul Turciei,nici plaje exotice cum sunt pe te miri unde.In iunie sau septembrie deja nu mai e nici vremea prea de facut baie.Ar fi super ok sa devina litoralul decent astfel incat macar romanii sa vina in nr. mare si sa fie multumiti.De exemplu daca ar avea toate hotelurile o piscina cu apa incalzita,automat ar fi mai plin si in iunie si septembrie,dar asa ... pauza.
Pe de alta parte,cum e si asa arhiplin (in iulie-august),daca ar alege si nemultumitii de-acum litoralul romanesc ... nici vorba sa fie loc pentru toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Monica, eu m-as multumi cu o piscina cu apa curata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca ar exista niste uai ca in Turcia, din care sa nu simti nevoia sa iesi timp de o saptamana, zau ca n-ar mai da lumea banii pe avion. Bun, cu Grecia sau Tenerife nu ne comparam la peisaje, dar cu Bulgaria?

Mergi la inceput

Ioana eu ca norocul am nimerit piscine ok la mare pana acum.Acum faza e ca daca mergi la mare e normal sa te balacesti in mare nu in piscine ... Eu cand n-aveam copii alegeam sa merg la vreo piscina doar in zilele cand erau valuri mari/batea tare vantul,iar de cand am copii,preferam sa am piscina la hotel ca sa cobor la cate o tura de inot in timpul somnului de amiaza.Sau dupa ce urcam de la plaja,mai o lalaiam vreo ora si la balaceala in piscina hotelului.

UAI de-alea ca in Turcia s-ar putea face si la noi,dar cred ca doar daca s-ar construi in zone de plaja neamenajate pana acum.La cum arata acum statiunile,cu hotelurile alea vechi nu vad unde s-ar putea face asa ceva.Si de-ar vrea nu prea ar avea spatiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

cu tot subiectul asta mi s-a facut un dor de 2 Mai [:D
vreau la mareeee !!

Chiar vorbeam zilele trecute cu niste prieteni, ca ei pleaca 2 "ture" de cate 10 zile...odata in iunie si odata in septembrie

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Tin minte ca un om cu bani si relatii a preluat fostul hotel Europa din Eforie. L-a aranjat, a facut spa si...i-au fugit clientii straini. De ce oare? Pentru ca pe alaturi trecea strada-bazar iar plaja nu i-a concesionat-o nimeni ca sa arate macar curatata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Anya: am vrut sa merg eu acolo, au niste preturi de nu te poti apropia. Nu mi-a venit sa cred pe undeva la 1000 ron/zi/pers.
In nordul statiunii Mamaia sunt apartamente super utilate si noi, plaja e linistita si curata, in Navodari este complexul Phoenicia care este pentru familii cu copii, apoi este complexul de lux Marina Regia si Arena Regia, mai este Hanul Piratilor si lista poate continua, toate sunt ok, noi, plajele curate si intretinute.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

cu tot subiectul asta mi s-a facut un dor de 2 Mai [:D
vreau la mareeee !!

Chiar vorbeam zilele trecute cu niste prieteni, ca ei pleaca 2 "ture" de cate 10 zile...odata in iunie si odata in septembrie

Ingrid si Cristi 9 ani

Si mie mi s-a facut dor de mare asa ca mi-am si schimbat poza de profil cu imaginea rasaritului de soare pe care-l savuram de la balconul hotelului din Cap Aurora ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la mine e tot "vechea" poza de profil.... cainele la 2 Mai

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput