FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12
Raspunsuri - Pagina 19
miracol11 spune:
amaliaro, ma bucur pentru tine ca vei boteza un copilas...te felicit pentru alegerea facuta si nu uita ca este un amre lucru in ziua de azi sa accepti sa fii parintele spiritual al unui copilas...promiti in fata lui Dumenzeu ca vei veghea asupra lui la fel ca un parinte!Fapta ta nu va trece neobservata de Dumnezeu si sunt sigura ca iti vei implinii si tu marele vis curand!
5ab1na spune:
Lara ai vazut ca se incetateneste dubianus?
inutil sa va transmit si eu toate gandurile mele bune. si viitoarelor mamici actualmente insarcinate si lui mami_vreau si, nu in ultimul rand, voua celor care sunteti in asteptare.
Looana eu as face progesteron. aia e valoare de saptamana 5? e sub 10 valoarea??? repede repede as face. rau nu stiu sa faca niste progesteron in plus. Brigit? nu tu ai avut probleme cu progesteronul?
cocolino2010 spune:
Looana felicitari pentru inimioara care bate.
intrebarea cu progest. ma depaseste, sper sa-ti raspunda fetele cu experienta si medicul tau.
amaliaro spune:
Miracol cred ca a boteba un copil este cel mai frumos gest pe care il poate face cineva pt aproapele lui sa crestinezi un copilas este pt mine o fericire si mai ales acest copil care sa nascut cu ceva probleme si pe care cei care promisese ca il vor boteza sau razgindit 3 perchi de nasi si toti s au rasgindit doar pt ca bebele avea ceva probleme care acum s au rezolvat ieri mi a oferit atita iubire si stringeri in barate incit ma cucerit cu totul acum este un copil normal vorbeste se joaca si ride are un ris asa de frumos incit nu poti fi nic o clipa trist liga el si cel mai inportant pt mine mamica lui este cea mai buna prietena a mea (grecoaica)este persoana care mi a intins o mina si mi a stat alaturi din toate punctele de vedere cind eu eram la inceput de drum in Grecia atunci vb doar engleza deci inca o dovada de prietenie din partea ei ca imi da copilul sa il crestinez aici relatia nas-nasa-si finuti este foarte puternica in fiecare an finutul sau finuta merge la inviere cu luminare cumparata de nasa lui
amalia tsakoniati
Lara27 spune:
Fetelor
Sabina, vazut, vazut..pe unde te duci, lansezi un trend
eu sunt in urma putin cu stirile alina si irilac au avut deja ET?? pai, ladies, va graviditi aici intr-un ritm naucitor..foarte bine asa, lansati trend-ul moda la vara cu burtici, da?
to be continued..
alina_alba spune:
Lara, Lara,esti tu ubicuua, dar vad ca nu esti foarte atenta!
Eu am avut luni ET-ul, 2 HB gradul intai, despre care doctorul mi-a spus ca au sanse mari amandoi. Asa ca, fingers crossed! Teoretic, in 09.04 am Beta-ul, dar nu ctiu daca ma rabd pana atunci sa nu fac si un test de urina, ca tot mi-au dat ei unul, de la clinica.
Si inca ceva, Doctorul Stepan....wow si cum se prezinta fizic si cum vorbeste cu pacientii si ii face sa se simta super invingatori.
rodica.marin spune:
Cocolino si Alina va urez si eu din tot sufletul astepare cat mai usoara si linistita chiar daca este infernal de greu. Sper sa reusiti sa gasiti preocupari care sa va indeparteze de la ganduri si griji.
Looana cred ca cel mai bine este sa asculti sfatul medicului, tot ei stiu cel mai bine cum stau lucrurile.
Eu am trimis la Kiev analizele pe care m-au pus sa la refac si astept un raspuns de la ei.
Teli ce mai faci?
apalina spune:
felicitari Looana pentru puiut sa cresca mare si sa fiti sanatosi ,in legatura cu progesteronul ...eu am valoarea foarteeeeee maareeeeee 378 ...eu il luam oral ,deci nu -i valabil ,nu se absoarbe asa bine unde trebuie ,dar daca cei de la clinica au spus ca e ok eu zic sa te lasi pe mana lor,Miracol ,nu ma supar iubita
Looana spune:
Hello gagicutelor
De citit nu am avut timp azi ,citesc mai la noapte...voi scrieti ca eu voi citi.Ca la mine sau dat peste cap orele ziua as dormi noapte umblu tiptil prin casa
Deci e normal sa am asa progesteronul pt ca v-am mai explicat si in mesajul anterior,asta mi-a confirmat si mami laura azi la telefon ca si ea la avut tot asa scazut,deci fara injecatbil progesteron.
Eu am cerut pararea la clinica ca sa-mi dea dimineata in loc de 4 ovule Utrogest Crinone Gel,asa dinineata Gel Crinone si seara 4 Utrogest .
Din partea mami_laura va saluta pe toate ...si cind sa va intoarce sa va gaseasca pe toate gravide aici la acest subiect.Alexndru creste are deja 1980 gr si deja maninca si asta e bine ca ia in greutate in rest e sanatos,asteapta si ei sa mearga acasa ...probabil dupa pastii.
Am schimbat poza la avatar cu una de azi poate asta va inspira mai mult optimist din partea mea si noroc pt toate fetele
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
cocolino2010 spune:
rodica
looana inteleg ca tu ai deja 4x200mg utrogest. dimineata si inca 4 seara? Nu este suficient? Eu am cite 2 dim. si 2 seara.
alina poti sa actualizezi pozitia ta in prima pg, la aspirante?