FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

bichi marfa faza cu alesul donatoarei; la reprofit ne-au cerut caracteristicile fizice si intelectuale, sper sa tina cont de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si la caracteristicile intelectuale ce v-au intrebat???
ultima scoala absolvita???IQ-u??

nu fac misto...chiar sunt curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Loana superba poza de la avatar cind am vazut o l am alintat pe bebe fetelor va doresc din suflet sa aveti parte fiecare in parte de asemenea foto la avatar poop dulce doulce pe burtica Loana

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

alina, am lipsit (din motive obiective) o perioada si n-am recuperat intru-totul..de la unguroaice n-am apucat sa citesc un rand inca, dupa cum vezi si tu, ma fugareshte Sabina de la un topic la altul..cred ca ea e cea cu adevarat ubicuua..ma bucur sa aud astfel de news, deci esti gravi deja si sper sa mai ramai asa inca vreo 8 luni jumate..bafta multa iti doresc

to be continued..

Mergi la inceput

nivelul studiilor
bine, poti sa scrii ca esti doctor docent
eu am o fobie cu chestiile astea pe nevazute; in adancul sufletului sper sa semene cu sotul daca este sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aha...am inteles.
merci.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Multu mult, Lara! Fiv-uieste-te si tu odata, sa te auzim si pe tine de beta si progesteroane
Looana, Pe baietelul Laurei il cheama Andrei sau Alexandru? Ca zicea cineva acum ceva capitole ca il cheama Alexandru. Sa il sciu bine pe prima pagina, ca nu am bani de dat miel lui mami vreau (mai ales acum, dupa calatoria in Cehia...hihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivdonate spune:

Fetelor, Am facut un capitol nou, dar, fiindca nu am inca 10 mesaje va trebui aprobat de moderator. Dar va aparea in curand si, atunci va dau linkul. Asa ca, inca putintica rabdare si avem si capitolul cu nr. 13 ( sa ne fie cu noroc).
Pup
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Looana e interesant ca e bun asa de mic progesteronul. inteleg ca e normal pentru voi pentru ca n-ati avut corp galben. nu ma pricep. eu credeam ca-l pacaliti cu pastilute/ injectii.
dar da stiu si eu teoria cu progesteron local si progesteronul de la analiza.
imi cer mii de scuze daca te-am speriat.
eu as tine de rezerva acolo un progesteron injectabil sa-l am la indemana.

Mergi la inceput