FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12
Raspunsuri - Pagina 18

cocolino2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_alba Saru-mana, Amalia! Asa fata de treaba esti tu... ![]() |
Si eu Amalia sarut-mana. Ascult cu placere ce mi-ai trimis.

cocolino2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na alina alba vizualizezi? Looana si-a scos testul ala. tare bun era de vizualizat. emotii minime va doresc tuturor. |
looana a trecut de faza cu 2 liniute, acum iese in fata cu puiutzul din ou. Dragalasha tare

Lara27 spune:
meyyy, prietena mea, iar ai fost curca
explic: Dubinaus a zis la noi, la moldoveni, se spune ca "te-a tras curentul" :))) si tu i-ai raspuns apoi, pai si la noi se spune la fel.. ..pai nu-i tot Moldova, bre? sau, erai deja vieneza, scumpa doamna, ca si pruncusorii?
acum inteles-ai ce-am vrut sa zic, da' m-a mancat subtilitatea???
sigur ca "ne trage curentul" si-n Ardeal si inca cum
alina, eu in orasul Marii Uniri am crescut, la bunicii din partea mamei, pana la varsta de 3 anisori, deci observi ca-s o ardeleanca foarte "cosmopolita", da? si acuma mi-aduc aminte cu placere si nostalgie, cum ma plimbam cu bunicii pe la cetate, pe sub cele 3 porti si mica fiind si extrem de peltica..aratam cu degetelul spre ..mihai miteazu'
to be continued..

5ab1na spune:
:))
curca curca fusei dar retinusem ca dubianus este din republica moldova. spusesem noi - referindu-ma la tara noastra Romania:))

Lara27 spune:
deci, mielul rapid la fata: dubinaus si-a zis ea, danubius s-a incetatenit si acum..dubianus
femeie, rad singura in fata laptopului si sunt la birou, daaa? OMG, have mercy
frumos da, la Alba Iulia-n Ardeal, vb cantecului veniti cu toti, veniti la Mecca noastra, veniti la Alba Iulia-n Ardeal
to be continued..

Looana spune:
Salutare si de la mine pe ziua de azi vad ca sunte-ti harnicute de citit din urma nu am apucat o fac dupa aceai.
Deci azi am facut a 2 ecografie ,avem deja 4mm am crescut dublu de la ultima ecografie,inimioara deja ne bate totul e bine.Saptamana trecuta mi-a luat sange pt analiza progesteronului care azi Dr.Gineo mi-a zis ca e cam micut de 6,48 ,am ramas cu el ca eu sa vorbesc intre timp cu cei de la clinca sa vad ce-mi recomanda ,eventual injectabil.De 5 minute am vb cu Svetlana si ea spune ca valarea de 6,48 e ok daca e mica pt ca e normal sa fie asa pt ca eu am facut cu ovul strain,deci ea nu vrea sa fac injecabil progesteron,deci din punctul lor de vedere este in ordine progesteronul atit cit mi-a iesit.Nu stiu chiar mie frica sa nu fie prea tirziu sa se intample ceva pe parcurs acestor saptamani.
Nu stiu voi ce parere aveti legat de progesteron,Brigt,Apalina, voi cit ati avut ,sau ce vi sa indicat...
Ma duc sa citest din urma si revin,si propo e unu singur deci nu sunt gemeni
unul propabil sa abdorbit eu de pierdut nu am pierdut nimica .
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

miracol11 spune:
Buna fetelor...wow...asa da activitate pe forum...abia daca am reusit sa va citesc postarile!...bravo pentru activitate...imediat trebuie inceput un nou capitol alina_alba...
apalina, incep cu tine iubita...si nu oricum...ci cu ...bataie la fundul tau!...cum adica nu poti lasa afurisita aia de tigara?...si cafeaua...bat-o vina....adica tu te lupti atatia ani sa fii mamica...mai ai putin si iti implinesti visul si nu poti s-o lasi tigara aia in pace?...of of...nu vreau sa te superi pe mine, dar tare as vrea sa papi ceva bun in loc sa
, la fel ma certai si tu pe mine prin decembrie cand eram asa de terminata si nu stiam incotr-o s-o apuc....te pup si ai grija de prichindelul din burtica...care s epare ca e tare neastamparat inca din burtica!
Lara27, iti multumesc pentru gandurile tale bune...stiu ca e nedreapta viata asta...cateodata ne este dat sa traim ceva ce nu meritam!...intr-un fel am noroc ca traim zilele astea, cand totul e aproape posibl in domeniul medicinei,si avem si noi, cele lovite de sorta, o sanasa de a fii mame intr-o zi...
Dubianus, sa stii ca si eu ma uit de fiecare data cand iti scriu numele, sa vad daca l-am scris corect si sa nu te botez si eu din greseala...sper ca esti mai bine si vei fi mai des pe aici cu noutati
si eu sunt din ardeal si ma trage curentul aproape zilnic
...ai ales ca zilele astea este un vant ca te duce de pe picioare...ai grija de tine!
Looana, te felicit inca o data pentru minunea ce creste in burtica ta! nu-i bai mare ca e doar unul, important e sa il aduci pe lume la termen si sanatos sa fie!
alina_alba, iti doresc rabdare in zilele astea de asteptare si asteptam poza cu testul pozitiv!!!!
cocolino2010 acelasi ganduri bune si pentru tine iubita, trebuie sa fiti urmatoarele gravidute pe lista!!!...mama mia ce de mamici si viitoare mamici...am de la cine cere sfaturi....sper sa nu fiu doar eu ultima roata de la caruta
irilac31, ma rog pentru tine~!