FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12
Raspunsuri - Pagina 17
Dubinaus spune:
Dragele mele, bine v-am gasit!
Va multumesc ca intrebati de mine. Eu, din pacate, am fost tintuita la pat din cauza unei dureri nebune de gat/spate. La noi, la moldoveni, se spune ca "te-a tras curentul" :))).
Am fost luni intr-o deplasare de serviciu si cred ca acolo am inhatat durerea. Nu va pot descrie prin ce am trecut... marti dimineatza m-am trezit si primul lucru pe care i l-am spus barbatului a fost: "Puiule, mor" :)))
Astazi, Slava Domnului, sunt mai bine. Am revenit la serviciu. Am apucat sa va citesc pe toate si imi zbenguie inima de bucurie. Iu-hu-hu, inca putin si vor fi aici numai mamici si burtici. Eu si Miracol vom astepta cumintele sfaturile voastre si daca astazi va intrebam de pastile, intr-un an vom intreba de scutece :))
Alina, de analize nu pot sa iti spun nimic. Am sa le refac in mai/iunie cel mai probabil. Luna aceasta menstra va veni de Sfintele Sarbatori, cred ca laboratoarele vor avea liber, iar luna viitoare nu voi fi in tara.
Eu sa stiti ca datorita voua m-am calmat. Faptul ca le stiu pe Apalina, Looana si Brigit insarcinate, imi da puteri si incredere ca totul va fi bine.
Va cuprind. Cu gindul la voi.
D
P.S. Sa stici ca si Danubius imi place :))))))
5ab1na spune:
si la noi se spune la fel. dar prin UE cu cine s-a intamplat sa vb nimeni nu a inteles conceptul:))
am dedus ca pe vesticii astia nu-i trage curentul. pai na daca au norocul sa aiba case facute cu cap si ferestre corect pozitionate....
Lara27 spune:
Sabinutz, adikatelea tot in Moldova, da?
eu am intrat doar sa va salut, n-am apucat sa recuperez tot, dar promit ca remediez problema..
fetelor, Dubinaus si Miracol, ma doare sufletul sa va vad atat de tinere si cu asa story-uri..va doresc, ce-mi doresc si mie, noroc cu carul in urmatoarea incercare, oricare va fi ea
Cocolino, pufoaso, rasfate-te negresit, doar esti PUPO..te astept cu rezultatul deja obisnuit aici, anume BIG FAT POSITIVE, da???
roadetot, l-am citit pe "elefantelul dumbo" si-mi exprim parerea, mai exact convingerea, aici, ca pentru FET si orice alta (eventuala) incercare, musai prednison si nu putin (gen 4-5mg, functie de medicament..), macar pentru ATPO)..big hug for you
Brigit
to be continued..
5ab1na spune:
Lara adica pe acolo prin manhatten-ul ardealului nu exista expresia: m-a tras curentul?
e starea aia pe care o ai dupa ce ai stat ca fraierul in traiectoria dintre doua geamuri/usi deschise.
unele persoane nu simt ca le-ar putea face rau. chiar spun ca se "racoresc". moldovenii spun asa. a doua zi ii vezi cu baticul pe cap si indoiti de shale
cocolino2010 spune:
Lara promit beta mareeeee
Sabina pe mine ma "atrage" curentul permanent, eu sunt fraiera cu baticul si cu dureri de shale.
5ab1na spune:
asta nu este din cauza ta cocolino ci din cauza ca efectiv asa ai plasate usa si geamul.
sunt ferm convinsa ca daca erau altfel amplasate nu mai era problema asta. avem bucatariile astea lungi si inguste in care n-ai nici o sansa daca vrei sa faci un bors vara!!!
alina_alba spune:
Sunt total de acord cu Lara. Mai ales daca organismul tau are predispozitie spre reactii autoimune. Eu i-am spus Lui Stefanitza cel ceh ca am avut tiroida autoimuna si imediat mi-a prescris 10 mg prednison pe zi.
Nici eu nu am nici un fel de manifestare, dar e mult prea devreme pentru asa ceva. Unde mai pui ca unele fete nu au nici cel mai mic simptom in sarcina. Asa ca eu sunt relaxata, ce-o fi o fi, dar eu sunt convinsa ca ceva tot o fi... Ia uite, frate, ce de filosofie pe capul meu .
Si apropos de trasul de sireturi cu curentul, cum sa nu fie si in Ardeal expresia asta?!? Mai ales ca pe noi ne trage curentul tot timpul printre crestele muntilor.
No, gata cu glumele, va pup pe toate si relax maxim
5ab1na spune:
alina alba vizualizezi?
Looana si-a scos testul ala. tare bun era de vizualizat.
emotii minime va doresc tuturor.
alina_alba spune:
Vizualizez, vizualizez, mai ales ca cei de la Rerpofit mi-au dat si un test de sarcina si abia astept sa fie dublu liniat.
amaliaro spune:
Alina sunt sigura ca vei avea la avatar testul cu doua liniute DD sa iti indeplineasca visul
amalia tsakoniati