FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alina ma bucur ca esti bine si plina de gindire pozitiva si foarte optimista,asa te vreau draga mea
Amalia tu ce faci? Vb maine

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Brigt felicitari pt ecografie si ma bucur ca esti mai bine si ai vazut bb,timpul le rezolva pe toate la timpul lor.
Noapte buna somnic dulce

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmi fetele loana sunt bine alerg de colo colo cu treburi da ieri am avut zi de rasfat m am jucat cu finutu un dulce si un dragalas de baietel continui tratamentul cuDHEA pe 3 il termin si merg la analize sa vedem cum ies stiu ca totul va fi BINE mai este putin pina merg la minastire acolo imi incarc baterile si ma simnt ca un fulg dupa ce plec de acolo de data asta cind voi merge va "IAU"si pe voi cu mine fetele mele dragi sa aveti o zi superba

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimi fetele.Am fost un picut prinsa ,imi pleaca sotul de acasa si a trebuit sa impachetam si sa-l pregatesc .Alina sa fie lipiciosi bebeii si sa le placa acolo la tine in burtica sa vii cu beta de gemenuti.Irilac bafta multa ,frumoasa productia donatoarei ,in general sunt pewrsoane tinere si raspund bine la tratament spre bucuria noastra.Looana abia astept sa vii cu rezultatul ca ai gemeni.Noi ne-am vazut minunea la eco...e un sentiment de nedescris ,maini ,picioruse ,coloana ...tot tot .Nu se vad malformatii sau probleme ,voi face triplutest la 16 saptamani ,acum avem 12.Era atat de agitat incat abia a reusit sa-l masoare doctorul ,eu inca mai beau cafea si mai trag cate o tigara din pacate.Bebelul sau bebelina are 7 cm si e in limite normale deci deocamdata totul e ok ,sper sa fie si mai departe .Pup fetele si va doresc o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

pup fetele vesele
amaliaro sa-ti traiasca finutzul, sa-ti aduca bucurie. Este un norocos ca te are nasa.
brigit pup gemenasii, sa-i vedem maricei si sanatosi.
apalina asteptam si noutatile tale.
looana azi vii cu vestile mari
alina iti doresc asteptare usoara si cu rezultat pozitiv.
irilac sa-ti creasca grasunii, sa vii cu ei acasa.
smaick, bichi, teli pastilati-va cu succes
aveti grija de voi toate

nu sunt nici mai vesela nici mai trista, sunt la mijloc. Eu zic ca nu am simptome evidente, dar obosesc mai repede, usor ametita, dureri de spate toata noaptea si nu pot sa dorm decit ghemuita, pina amortesc, ma trezesc, pipi des (apa multa).
O fi bine? Burtoasele ce spun de aceste ofuri ale mele? Nu-i asa ca ma rasfat? Imi vine sa pling degeaba. Ma impresioneaza pina si comediile. Am starea (psihica) dinainte de ciclu (PMS).
Iau MagneB6 2/zi dar nu ma ajuta prea tare. Lasa ca iese soarele si pe strada mea si ma inveselesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

APALINA cafea si tigara? Ma imbolnavesti pina si pe mine la 600km distanta, dar bebe?
Te rog Te rog LASA-le

Ai grija de tine si de bebe, tu stii ce-i mai bine pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor
Looana asteptam vesti de la tine, astazi la ecografie vei fi sigur foarte emotionata!
Apalina voi trece pe la tine sa-ti vad gradina si sa-mi dai niste liliac
Alina si Cocolino pupici lipiciosi pe burtici!
Amalia bulta bafta la analize!

Smaick eu am ales Clinica Unica Brno si fac transfer cu ovocite donate. Am ales aceasta clinica pentru ca nu au liste de asteptare si te lasa pe tine sa-ti alegi donatoarea.
Eu le-am spus cum vreau sa fie donatoarea (am cerut peste 1.70 si sub 60 Kg) si mi-au dat o lista cu 5 studente si am ales-o eu (decisiv a fost pt. mine facultatea care o face - economia, eu am facut aceeasi facultate).
Mi-au spus anul nasterii, grupa sanguina, Rh, culoare par si ochi, inaltime si greutate.

Va pup pe toate fetelor si va urez o zi buna!

Mergi la inceput

cocolino iubita trebuie sa fi pozitiva si sa nu uiti ca DD te iubeste daca ai ajuns pina aici deci ti a dat o noua sansa sa fi mamica te a luminat te a indrumat catre acest drum un sfat inrta pe youtube si asculta muzica pt femei gravide si poartate ca si o femeie gravida vb cu micutul sau micuti spunele cit de mult ii doresti in viata ta si totul va fi bine trebuie doar sa CREZI ca totul este bine poop fata graaviduta cocolino

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

loana iubita astept vestile la tel si am si eu o veste pt tine vb pe tel poop si sper din suflet sa vi cu vesti bune despre micuti

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

cocolino asta este pt tine mamicohttp://www.youtube.com/watch?v=QXpXTmxUhrA

amalia tsakoniati

Mergi la inceput