FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Brigit, am observat ca ai aceeasi mutatie ca si mine si ca iei acid folic. Doctorita mea geneticiana mi-s spus ca in sarcina sa iau dublu fata de cat iau in mod normal, adica sa iau 10 mg de acid folic. A spus ca cele 5 mg luate pana acum s-ar putea sa nu asigure si necesarul bebeului. Oricum, supradoza de acid folic nu exista, este foarte solubil si se elimina repede. De asta, m-am gandit ca apote ar fi indicat sa iti maresti si tu doza, mai ales ca ai doua creierase care trebuie sa se dezvolte optim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alina, multumesc mult ca te gandesti la noi.
Asa e, mutatia asta pe alela C se manifesta prin deficit dr folat. Problema e ca noi nu prea metabolizam folatul, de aceea iau femibionul, care are metafolin, adica folatul e deja în form#259; asimilabila de organism. Dupa ce m-am mai sfatuit si cu dr mea gineco asta a fost varianta la care am ajuns. Sunt pareri conform carora cei cu mutatia noastre iau degeaba acid folic, ca se elimina la fel cum a intrat, singur#259; solutie o vad în metafolin.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Fete dragi ce mult ma bucur ca scrieti numai de bine.
alina_alba bine ai venit acasa draguta mea viitoare mamica da doamne de gemenasi. sa. ai grija de tine si asteptam beta mare mare.
irilac31 te pup si iti tin pumnii.din asa productie trebuie sa vii si tu acasa cu doi grasuni la purtator.
brigit. te pup pe tine si pe bebei.ma bucur ca sunteti bine si creste burtica
sunt asa de fericita pentru voi fetelor. asa mari sanse imi dati ca voi fi si eu intr_o zi mamica unui bebelus.
va pup

Mergi la inceput

Loretta si Miracol, multu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

bichi scuze dar nu am retinut, tu unde faci et? iti tin pumnii
brigit cresc cresc , ma bucur ca esti bine
alina frumoasa relatare; acum asteptam beta mare
irilac 8 eu cred ca este bine, poate vedem maine
looana unde te-ai ascuns?
pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Alina , Irilac ma gandesc la voi si va doresc teste pozitive.
Of , abia astept sa-mi vina si mie randul .
Va pup pe toate cu drag

Mergi la inceput

Cocolino, Looana, Apalina nu mai ziceti nimic?
Dubinaus, nu te-ai intors din vacanta? Mai povesteste-ne ceva, cum stai cu analize, etc.
Roadetot, esti ok?
Pup si restul fetelor si haideti cu optimismul la cote maxime. Eu ma simt super optimista (poate mi s-o fi luat de la Looana )

p.s. Oare mami Laura si bebe Andrei ce or fi facand? big love pentru ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Fetelor , eu am o mare nedumerire - mi-am luat B complex 100 de la Secom , am niste mutatii de trombofilie si mi s-au recomandat vitaminele b6,b12 si acid folic .Dar , stupoare , la contraindicatii scrie = a nu se administra copiilor ,femeilor insarcinate sau care doresc sa ramana insarcinate=??
Nu mai pricep nimic , voi aveti idee de ce sa fie contraindicate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alina bine ai venit cu bb sa fie cu noroc drumul tau si te astept cu beta mare.
Teli poti lua Femibion 800 metafolin (este inainte de sarcina si primul trimestru de sarcina ) deci acesta mie mi l-au recomandat mai multi medici si daca ai posibilitatea din Germania sa cumperi de la firma Taxafit Acid folic 800 metafolin Depot,uite pun un webseite sa vezi cum arata.E foarte bun pt noi cele cu mutati.
http://www.taxofit.de/produkte/pd/taxofitR-folsaeure-metafolinR-depot-tabletten.html
Nu este scump in jur de 5€ pt o luna,eu astea le iau si Femibionul...am destul acid folic metafolin pt bb.
Cocolino ce faci,cum te simti? Hai ca mai putin si faci o saptamana,dupa care vii cu teste pozitive.
Apalina lasa gradinaritul si vino sa ne spui cum a fostbla ecograf.
Eu sunt bine,un pic ma doare burta dar e noral...un pic de secretie maro am avut azi dar cica e normal in saptamana asta daca mai apare...nu singe,nu cheaguri si fara nevoie de tamp.
Maine facem ecografie....in rest ma lupt cu somnul...toata ziua motai
O seara frumoasa va doresc.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dragele mele cucuiete ma bucur pt vestile frumoase sa fie cu ochisori si cu beta mare mare am si eu o veste o sa fiu nasica de baietel in septembrie il va chiema Dimitris -Panagiotis(de la sf Maria)are 3 anisori si nu a vrut nimeni sa l boteze asa ca eu si iuby ne am hotarit sa il crestinam noi deci o sa avem un copil spiritual pina vom avea copilul nostru pup fetele si va pun in rugaciunile noastrept fetele cucuietele

amalia tsakoniati

Mergi la inceput