FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12
Raspunsuri - Pagina 14
smaick spune:
irilac ma bucur ca a-ti ajuns bine!
drumul la-ti facut dintr-o bucata? la ce hotel stai?
te pup si te astept cu vesti maine
Looana spune:
Irilac atunci ce spun in primul rind bine ai ajuns in Brno ,sa fie o zi buna cu noroc pt tine maine si sa vii numai cu vesti bune Acuma iti doresc o noapte buna,linistita cu un somnic dulce
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
miracol11 spune:
buna fetelor...nu sunteti nici una pe aici??
irilac31 iti doresc mult noroc...sa decurga totul asa cum ai planuit!tin pumnii stransi...
alina_alba, ma gandesc la tine sper ca totul e bine in cazul tau!...va asteptam cu vesti bune!!!
apalina, ce-ai facut la ecograf?ce face bebe?
Bichi spune:
Buna fetelor,
va multumesc pentru sfaturile despre cafea. Incepand de astazi doar o cafea dimineata si saptamana viitoare cu cateva zile inainte de transfer renunt si la aceasta.
Deja ii simt lipsa, am capul ca o toba , am baut vreo 4 pahare de suc de fructe.
Irilac nu mai ai timp de noi te-ai pierdut prin Tesco?
Va pe toate!
Brigit spune:
irilac , multa bafta, sa mearga totul bine!
alina si cocolino, va doresc asteptare cat mai usoara si beta uriase!
incercati sa va rasfatati cat mai mult in perioada asta!
de mami vreau si baietelul ei mai stiti ceva?
apalina, looana, ce mai faceti? va asteptam cu vestile de la eco
noi am fost la eco, bebeii sunt bine, miscaciosi si cu dezvoltarea conform graficului. facem control la 2 saptamani, ca e sarcina pretioasa
pupici pt toata lumea (imi e teama sa nu omit pe cineva(, insa daca o fac sa stiti ca e numai o eroare, eu ma gadesc mereu la voi: smaick, miracol, roadetot, amalia, bichi, teli, dubianus
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
alina_alba spune:
Dragele mele!
Am ajuns si noi asta-noapte acasa, dupa un drum destul de lung si fooooaaarte obositor dupa ce am intrat in Romania.
Experienta mea in Cehia a fost una frumoasa, nu regret nici o secunda ca am ales clinica asta. O sa va povestesc foarte pe scurt tot.
Sambata noaptea am ajuns in Brno si ne-am cazat la o pensiune foarte draguta la 30 m de clinica. Am luat apartamentul de 2 camere, ca am fost impreuna cu sora mea si prietenul ei. Am facut drumul dintr-o singura bucata, cam 9 -10 ore de mers, cu cateva pauze la benzinarii. Eu nu am condus deloc, au facut cu schimbul sotul meu cu prietenul sora-mii. Din pacate, nu am apucat sa ma vad cu cocolino, am ajuns noaptea si nici nu aveam roamingul activat (stupid me, eram convinsa ca il am).
Duminica am mers sa vizitam Praga, iar luni mi-am rezervat-o pentru operatiune ET. Clinica nu e mare, dar e draguta, intr-o cladire superba. Personal foarte amabil, nu am ce sa le reprosez. Am ajuns la clinica la 2 fara 5 minute, Ne-a dat sa semnam formularele ce le completasem pe mail; toul a durat foarte putin. Nu cred ca am asteptat mai mult de 10 minute. Apoi, ne-a chemat doctorul la el in cabinet si am avut o discutie minunata cu el. E un om superb, mi-a explicat absolut tot ce l-am intrebat, ne-a spus sa nu ii zicem Dr. Machac, ci Stepan, ceea ce la noi nu gasesti in veci. Ne-a incurajat si el, ca si alti doectori sa mai incercam sa facem copilul nostru. A spus ca daca suntem 100% hotarati sa facem ET-ul, urmatoarea sarcina sa fie naturala. Parca mi-a mai dat un pic de incredere.
Discutia cu el a durat cam o jumatate de ora, in care l-am bombartdat cu intrebari ( si si el pe mine ), dupa care m-a condus in camera pt ET. Mi-a aratat embrionasii, 2 grasani HB, despre care a spus ca au sanse mari de reusita. Le-am facut poze. ET-ul in sine a durat 5 minute, nici un strop de durere, iar dupa, repaus 15 minute. Pe urma am platit si am plecat. Doctorul mi-a spus sa nu cumva sa ma leg de pat in ziua respectiva, ci sa ies sa ma plimb, sa vizitez orasul, ceea ce am si facut, fara insa sa ma obosesc prea tare.
In onclizie, sunt extrm de fericita cu alegera facuta, iar daca se va si prinde ceva, voi fi in al o sutalea cer.
Irilac, curaj si optimism, sigur va fi bine.
Restul fetelor va pup pe burtici si pe viitoarele burtici si sa auzim numai de bete mari.
irilac31 spune:
Buna dragelor, nu am apucat sa citesc ce ati scris, citesc mai tarziu. Am ajuns si eu in camera am papat si acum imi fac siesta, dupa care inca o portie de plimbareala . Afara este f frumos.
Vreau sa va zic ca m-am indragostit de dr, a trecut in fata lui PK pt mine, imi place la nebunie de el si de cum abordeaza problemele, atat optimism ce mi-a dat omul asta in 30 min cat am stat la el ca eu deja ma vad cu gemenii la plimbare . Am facut eco, endometrul cica arata f bine, era de 8.9. Am stabilit tratamentul de sustinere, a tinut cont si de parerile si "pasarelile" mele si mi-a mai suplimetat progesteronul....asta doar ca sa ma simt eu mai bine plus a zis ca pot lua si prednison, mai ales ca ce am eu e o doza mica.Mi-a placut enorm de ce atmosfera a creat in cabinet, vorbeam ca si cum ne cunosteam de o gramada de vreme. Ma bucur ca a fost deacord cu tot pt ca nu vroiam sa iau ceva medicamente fara aprobabrea lui.
Donatoarea a avut 10 ovocite din care 8 mature, maine a zis sa-i trimit mail sa vad cum evolueza.
Cand am intrat in cabinet pt consultatie imi zice ca in ultimele zile in fiecare zi a avut cate o pers din Ro la care eu ii zic, stiu suntem prietene ...la care el......ahaaaa voi cred ca ma vorbiti pe un forum ceva .
Cam astea sunt noutatile de la mine, am sa va mai tin la curent despre evolutia embrionasilor. Doamne ajuta sa fie bine pe mai departe.
Va pup pe toate
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Brigit spune:
Wow, ce experiente frumoase!
Da chiar asa, toate trei ati fost la stephan?
Zis si dr de fetite ;) ?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg