FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor
Looana, pe zi ce trece imi place de tine de mor...tare as vrea sa ma molipsesc cu optimismul tau...sa i-au de la tine gandirea asta pozitiva...te pup si ai grija de burtica....te asteptam joi cu vesti f f bune!
apalina, ai grija de tine, nu exagera cu curatenia de primavara...sa faca altii,tu esti rasfatata familiei in perioada asta!...iti tin pumnii pentru ecograful de azi...sa vii cu vesti bune despre prichindelul din burtica!
Bichi...redu cafelele!!! sau macar inlocuieste-le cu cafea fara cofeina...stiu ca e horror...dar macar psihicul tau stie ca ai baut! in rest succes si tin pumnii la maxim sa aiba donatoarea o productie mare de ovule!
alina_alba...asteptam vesti bune!!!
cocolino2010, lasa pesimismul la o parte...nu e timo de asa ceva...concentraza-te pe ceva frumos...citeste o carte, uita-te la un film frumos...relax cum zic si fetele....macar zilele astea importante cand se prind micutii...daca nu o sa ai simptome, nu-i stres, sunt femei care nu au nici o semn ca ar fi insarcinate,doar le creste burta!...nu te stresa de pe acum please!
smaick, succes dragutza mea!
pup restul fetelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Dubinaus, ce faci? de ce nu mai dai un semn...?inca esti plecata?asta da rasfat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Miracol as face ori pt tine daca as putea sa-ti dau macar pt perioada cind ai nevoie o parte din optimismul meu,eventual atunci cind faci ET te sun pe tel si sa vezi ce pozitiva vei fi
Apalina sa nu uiti draga mea ca azi te astept la raport cu rezultatul de ecog.Cite saptamani ai ,cred ca vre-o 11 sapt.....mai un pic si vei stii ce ai fetita sau baiat.Eu fac baiat sau baieti,sa stii-ti ...da sa nu uitati ce v-am zis acuma vedem noi peste 2 luni si ceva
Fetelor am o lene de as sta toata ziua...nu am chef de nimica
Ne auzim,mai incolo dupa ce apare si Apalina....parca vad c iar ai cade net-ul
Fetele

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bichi

Buna fetelor,
si eu pregatesc endometru pentru culcus cald si primitorVineri imi vor spune cum raspunde donatoarea la stimulare si cand va fi ziua de transfer.
Hormoni si vitamine a go-go, unica problema este cafeaua,, la care nu pot sa renunt, beau trei pe zi, stiti cumva daca voi putea sa beau macar una pe zi dupa transfer?
Alina si Irilac asteptam vesti!

Bichi poti sa bei o cafea,sau incearca fara cofeina macar....si eu am baut f multa cafea dar din ianuarie am renuntat la e ea definitiv...primele zile a fost greu dar am inlocuit cafea cu ceai negru.Eu in momentul in care nu beau cafea am dureruri de cap dar inlocuind cu ceai negru nu mai am dureri de cap...beau citeva zile (4-5) dupa care renunt si la ceai negru si atunci nu mai am nevoie si nici cu capul nu am probleme.Incearca e bine daca ai reusi,poate reusesti Mult succes acuma cind pleci la drum sa fie cu noroc si ochisori sa te intorci cu lipiciosi pt 9 luni.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

cocolino tie ti-au ajuns 1500 euro pentru deplasare (combustibil, cazare etc?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaick

cocolino tie ti-au ajuns 1500 euro pentru deplasare (combustibil, cazare etc?)

Eu nu am cheltuit mai mult de 1000 euro, astfel aprox:
combustibil 2200km*5% = 160 euro
cazare 8 nopti*55 euro cu mic dejun = 440 euro
masa aprox 20 euro/zi (o masa la rest. si suplimentar de la LIDL)
Am scris in urma: am platit cazarea acasa, nu am schimbat coroane la banca, am scos de la bancomat (12 lei comision la retragere). Am facut plati cu cardul fara comisioane oriunde s-a acceptat.
Daca mai ai intrebari, te astep, sunt acasa, disponibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Smaick, Bichi va doresc calatorie placuta si reusita.

Bichi ai putea sa incerci sa renunti treptat la cafea, cum zice Looana si eu am reusit, dar am inlocuit-o cu ceai de fructe pt. ca negru sau verde imi facea rau. Am mai baut in ultima vreme doar una mica in week-end. Se poate si fara, m-am obisnuit, nu ma mai doare capul.

Mult succes.

Mergi la inceput

cocolino multam mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragele mele, de vreo 2 ore am ajuns si eu la Brno. Hotelul e super, imi place f mult cum e camera plus ca f aproape este un Tesco...f aproape adica iesi din hotel si dai in intrarea de la mall-ul respectiv unde are si Tesco.
Inca nu am studiat imprejurimile caci sunt extrem de obosita, dar maine am sa misun pe aici . Am emotii pentru intalnirea de maine dar sper sa fie totul bine.
Va pup pe toate, ma duc sa fac un dus si apoi somn ca m-a terminat drumul asta. Va mai scriu maine cum a decurs intalnirea

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput