FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12
Raspunsuri - Pagina 12
Looana spune:
Buna seara la fetele mele
Rodica,Teli puteti desigur sa discutati despre clinica Kiev...acest subiect a fost deschis pt simplu fapt fiv cu ovule donate....fiecare se indreapta cum o trage instinctul ei....cu ocazia aceasta mai aflam alte informati despre cum alte clini lucreaza,sau cum se ocupta de pacienti...etc .
Eu sunt bine,un pic obosita ca azi am facut grill si nu prea am avut timp sa stau liistita...dar nici nu am exagerat cu nimic,decit mi-a lipsit tolonitul din canapea
Apalina ce faci,cum esti...sper ca -ti merge bine,mai da un buzz
Alina multa bafta si bb lipiciosi sa te intorci cu ei acasa,asteptam un mare beta
Cocolino de la tine astept un beta la fel de mare cum am avut eu
Roadetot ma gindesc deseori la tine,nici nu am cuvinte ...durerea e mare dar te rog gindeste- te acuma la cei doi care ai acolo si de asteapta....e greu iar tratament,ecografii,drumul spre Brno,timp,bani....of doamne ,te rog puneti gindul in DD si eu cred ca te va ajuta data asta...Trebuie sa te gindesti pozitiv,cum am spus de multe ori,e bine ca ai acolo pt inca un transfer.Uite am avut un blasto care a ramas pt congelat iar ceilalti 5 au ramas molura si nu au mai ajuns blasto iar cel de-al treilea nu stiu ce sa intimplat dar mie nu mi-a mai ramas nimic....Am fost si eu un pic suparata,nu am vrut sa va zic desi m-au intrebat ce mi-a mai ramas din 9 embrioni....dar am evitat sa raspund cind m-au intrebat fetele....dar eu am lasat totul cind am primit e-mail si mi-am pus increderea in cei 2 bb care ai aveam la purtator...nici macar sotului nu i-am zis pina cind am avut test pozitiv....Deci retineti nu m-am gindit decit la mine si am fost pozitiva,optimista si atit ,DD a stiu cum sa le aranjeze toate in viata mea la locul lor atunci cind el a crezut ca e de cuvinta sa fie.Deci Roadetot capul sus trebuie sa mergi mai departe cu incredere si curaj...te imbatisez si i-mi pare foarte rau pt tine
Fetele va pup si va doresc la toate o saptamana usoara care incepe si sa auzim numai vesti bune
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
miracol11 spune:
Buna fetelor...pe unde sunteti azi??ca tare liniste e pe aici...
sau v-ati luat un weekend prelungit??
Looana cum esti? te pup
Apalina nu mai zici nimic?tot probleme cu netul ai?e face bebe? creste?
Ma gandesc la mami Laura si la micutul Andrei, ma rog pentru ei sa mearag acasa de Paste!...ii pup si sa creasca mare si sanatos!
alina_alba ma rog pentru tine...
cocolino2010 ai ajuns acasa?cum te simti?
va pup pe toate
Looana spune:
Miracol eu sunt bine,am fost pe afara sa ma inoiesc cu ceva haine de primavara in rest sunt bine,astept sa merg la uramatoarea ecografie joi sa vedem bebele sau bebei pe unul l-am vazut deja ,creste maricel....celalt poate e acolo zice Gineo.sau poate sa reaborbit...nu stim...in rest dormim,stam relaxati....de muncit nu mai muncesc ....trebuie sa am grija de burta.
Fetele
Looana
apalina spune:
buna seara feteleImi cer sacuze pentru absenta dar netu-l asta imi pune capatul.Suntem bine ...am inceput sa fac cate ceva prin curte ca a venit primavara ...asa usor ....vad ca nu sunt probleme .Maine mergem la eco sa vedem ce face bebelul sau bebelina.Looana ,tot ce e posibil sa fie doi ,e mica sarcina si poate unul sta pitit pe acolo cum au spus fetele ,sa dea DD sa fie bine ,eu cand am pierdut embrionul am avut sangerare puternica fara avertismente si fara dureri ,cheaguri mari ...deci fii linistita ca stau acolo bebeii.aiarilac ,analizele sotului i se fac in ziua punctiei odata cu spermograma ,noi ne-am dus cu ele facute ca vroiam sa fim siguri ,nu le facusem de mult dar nici nu s-au uitat la ele ,dupa donarea de sperma i se ia sange si i se fac toate asa ca fii linistita ca nu-i problema ca nu le aveti facute.Alina bafta multa draga mea sa vii acasa cu doi bebei lipiciosi.Cocolino felicitari pentru blasto ,ai grija de tine cel putin in prima saptamana sau doua .Roadetot sper sa-ti revii cat mai repede si ai grija de tine.Daca nu ma fenteaza net-ul asta nenorocit mai intru , va pup
cocolino2010 spune:
Buna dimineata!
M-am trezit prima? Sigur, doar am tratament la ora 6 .
Astazi sunt putin mai vesela, dar ieri am fost in butoiul cu depresie .
Sunt bine, caut simptome in tot ce mi se intimpla. Inca nu am mare lucru, doar ma rasfat
Fetele
cocolino2010 spune:
Alina te astept acasa cu vesti bune.
Irilac mult noroc, sa-ti iasa bine
Sabina te-am citit pe la club, eu am o soacra si 2 cumnate, una din partea fratelui, una din partea sotului. Imi ajung . Una din ele poate sa ramina gravida in fiecare luna daca vrea, cealalta a ramas si ea pe la 37 (surpriza, nici nu se astepta ) dupa ce eu ratasem 2 FIV-uri. Asta-i viata, cine poate-poate.
Looana spune:
Buna dimineata la fete
Cocolino sa lasi depresile daca vrei sa fie bine,cel putin acuma...uitate la un film ,la ori ce numai sa stai cuminte....sintome daca nu ai ,nu te speria.....eu am avut sintome si la alte Fiv-uri si rezultatul a fost negativ....Asa a lasa natura sa-si faca teaba tu concetreaza-te cu gindul in alta parte,sunt sarcini cu care nu ai nici o sintoma sau invers.....Calm,relax,gidire pozitiva si mult optimism,de astea ai nevoie....
Looana
smaick spune:
neata fetele
cocolino relaxeazate si bucurate de timpul liber
alina, irilac va asteptam cu vesti
roadetot tu ce mai faci?
looana esti o optimista incurabila si o raza de soare pentru noi
am intrat si eu in linie dreapta, iau pastile cu pumnul ; pe 02.04 si 05.04 am eco
pentru toate fetele
amaliaro spune:
Buna dimi fete cucuiete ce liniste este pe aici de citeva zile unde sunteti hai ca va astept cu vesti bune Alina alba ma gindesc la tine si spun o rugaciune pt tine ca totul sa iasa cum iti doresti va pupicesc pe toate fetele cucuietele
amalia tsakoniati
Bichi spune:
Buna fetelor,
si eu pregatesc endometru pentru culcus cald si primitorVineri imi vor spune cum raspunde donatoarea la stimulare si cand va fi ziua de transfer.
Hormoni si vitamine a go-go, unica problema este cafeaua,, la care nu pot sa renunt, beau trei pe zi, stiti cumva daca voi putea sa beau macar una pe zi dupa transfer?
Alina si Irilac asteptam vesti!