FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12
Raspunsuri - Pagina 11

miracol11 spune:
Buna fetelor...
cocolino2010, ma bucur pentru tine ca totul a iesit bine si iti doresc ca cei doi micuti din burtica sa ramana cu tina amandoi!
alina_alba si irilac31 voi urmati....va tin pumnii stransi...
fetelor va doresc o duminica placuta....sunt f obosita...mai ales cu schimbarea asta de ora...

irilac31 spune:
Buna dragelor,
Cocolino bravo draga mea, sa ai embrionasi puternici si sa ramana la tine . Sa ai drum bun inapoi sper casa.
Alina-alba cred ca e pe drum, mult succes si tie pe maine
Fetelor, eu sunt putin cam catranita...si-a facut sotul meu spermograma si a iesit cam prost....nici nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat. Bine....acum nici nu prea am incredere in laboratorul la care a facut, am mers acolo ca era singurul din oras care facea si ne trebuia o hartie pt clinica, ca de altfel nici nu mai repetam analiza, dar totusi ma pune pe ganduri....Ce iar ma pune pe ganduri e faptul ca mi-a scris o d-na de la clinica ca ne asteapta miercuri pt eco, recoltare si consultatie.....nu a zis nimic de analizele sotului. El nu si le-a facut aici in tara ca nu avea rost sa dau bani si aici si acolo....oare i le mai face acolo, eu stiam ca da....
In rest sunt ok, am fost la eco endometrul erau vineri de 6,6 si surpriza mare....aveam vreo 10 foliculi antrali....acum cand nu ma intereseaza foliculii apar ca ciupercile si cand faceam FIV normal de abia mi se vedeau vreo 5....asta e.Donatoare cica raspunde bine la tratament....o sa vedem exact ce a produs miercuri.
Va pup pe toate si sa aveti o dumunica frumoasa
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

rodica.marin spune:
Buna seara!
Alina iti urez si eu sa ai o zi cat mai usoara maine si sa fie cu reusita.
Coco de asemenea sa fie cu noroc si asteptarea cat mai usor de suportat.
Teli am mai incercat un mesaj pe PM, dar tot fara reusita

Teli spune:
Buna doamnelor,
Cocolino , Doamne ajuta , sa fie bine si sa-ti implinesti visul.
Alina si Irilac va tin pumnii si voua zilele urmatoare , nu?
Rodica , PM -ul meu functioneaza , chiar acuma m-am conversat cu cineva.Ti-am trimis un mesaj , ai primit?

5ab1na spune:
irilac in primul rand, pentru curiozitatea mea, as vrea sa te intreb daca ai facut vreodata protocol lung la fiv. celalalt protocol cu suprefact din ziua 2 si menopur din ziua 3 l-ai facut?
in legatura cu spermograma sotului la mintea mea as zice ca cel mai "grav" lucru ar fi sa fie vb de o infectie. de leucocite ce spune analiza?

rodica.marin spune:
Fetelor, poate stiti - imposibilitatea de a trimite mesaje private are legatura cu faptul ca nu am 10 pmesaje trimise?

Teli spune:
Rodica , nu stiu ce are ,eu am primit si trimis chiar azi mesaje .
In fine , daca nu reusesti , discutam aici , sper sa nu deranjam pt ca doar noi doua suntem arondate la Kiev